Νέα

Πώς ανακαλύψατε πρώτη φορά το σάη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.062
Πόντοι
4.415
καβλα μου εσυ καθολου κουρεσμενο μαλακα δεν ιμε ζεμρα ιμε
προτι φορα καλι εβδομας του πασχατοσ τορα ανακαλιπτο ακομα δεν εχο πλιροσ ανακαλιω
το γινεκακι μου πλεκι στον αργαλιο ιπεροχο αδραχτι μερα που ιεν δε σου λεο
ψαξε ψαξε δε θα το βρισ κανισ δεν το εχι ανακαλιψι

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
13
Like
4.116
Πόντοι
746
Είμαι μέλος 10 χρονια ,γνωρίζω το σαιτ από το 2007 περίπου,τότε φυσικά δεν ήταν τόσο απλό το να γραφτείς σε οποιαδιποτε φορουμ ,ποιος μπλέκει κ ψάχνει τώρα έλεγες.
Το είχα ανακαλύψει τυχαία αναζητώντας στο Google μπουρδελα,μουνι επι πληρωμή στις αρχές του ψηφιακού κόσμου σε κάθε σπίτι .Βεβαια όπως είπα έκανα εγγραφή το 2015 όταν ανακάλυψα και όλη τη μαγεία του σαη του είναι το forum η βασικά το μεγαλύτερο αντρικό forum στην Ελλάδα.

Alexconl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
3
Like
411
Πόντοι
301
Ημουν φοιτητης θεσσαλονικη . 1η μερα δεν ειχα υπολογιστη σπιτι και πηγα απο κατω σε ενα νετ καφε gnet καπως ετσι το μακρινο 2007 εψαχνα για κοριτσακια και μου εμφανιστηκε το site εκανα λογαριασμο το Νοεμβριο του 2007

mourlegos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
2
Πόντοι
0
2010 μου το δειξαν οταν ημουν στρατο :P

Giannakos!

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2025
Like
3
Πόντοι
0
Χριστος Ανεστη μυστες μου..το site το ανακαλυψα πριν 4 χρονια ψαχνοντας υλικο για τα ταλεντα του hayate και απο τοτε το bourdela εχει γινει καθημερινοτητα

jason155

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2016
Κριτικές
40
Like
6.269
Πόντοι
5.636
Φιλος μου ειχε πει εκει γυρω στο 2006-7 οτι ειχε γαμησει καμποσες πορνοσταρ και του ελεγα αποκλειεται αυτες να σκανε Ελλαδα και μου απαντησε οτι εχουν και κριτικες απο μυστες που τις εσκισαν.

Τι και πως και να το μπου και να εγω μετα απο κανα 6μηνο να γαμαω στα 4 στο πατωμα του ξενοδοχειου τον κωλο της Donna Bell.

toyboy1

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω εντελώς τυχαία όταν ήμουν φοιτητής τότε γύρω στο 2009. Παίζει δηλαδή πιο μπροστά απο τη ημερομηνία εγγραφής μου και σαν επισκέπτης.
Κι εγώ φοιτητή το ανακάλυψα , αλλά έκανα τώρα την εγγραφή . Κακώς τελικά γιατί είναι φοβερό !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom