Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 147
- Πόντοι
- 16
να παρουμε και κρουασαν ιον τσοκο μπιγκ απ το περιπτερο να απολαυσουμε θεαμα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

να παρουμε και κρουασαν ιον τσοκο μπιγκ απ το περιπτερο να απολαυσουμε θεαμα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχουμε ανταποκριση απο το σημειο του ραντεβου θανατου?
οταν μπαιναμε στο στρατο την εποχη προ κρισης, αλλοι απο αγαπη για το επαγγελμα αλλοι για αποκατασταση ολοι μας κοροιδευατε καραβαναδες κοκ και τωρα που σας εκοψε λορδα, μας λετε κρατικοδιαιτους, τεμπεληδες και μας κατηγορειτε για την χρεοκοπια της χωρας ενω παραλληλα θα δινατε και τον κωλο σας για να εχετε και σεις μια θεση στο στρατο!
οταν εγω εφαγα τα νιατα μου στην παραμεθωριο με ενα μισθο ισα ισα να καλειπτει τις βασικες μπου αναγκες, οι υπολοιποι θησαυριζατε με κομπινες, λαμογιες, εσποφαγιες, επιδοτησεις φοροδιαφυγες και και και...
εντομεταξι μαρεσει που κατηγορεις τους στρατιωτικους ενω παραλληλα διαβαζω οτι συντηρησαι απο καποιο τρελοεπιδομα και μαλιστα δεν ειδα να το διαψευδεις πουθενα...
Στείλε μήνυμα στον Κωστάκη για να κανονίσει να είναι ο διαιτητής και να απαθανατίσει τη στιγμή.Σου λέω 11 σήμερα,θα είμαι εκεί και θα φοράω πράσινη φόρμα και μαύρο tshirt.
Δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ με εσένα το μαλάκα,σε 1 ώρα θα είμαι εκεί με την παρέα μου...φέρε λοιπόν και δικους σου και θα τα πούμε.
Τελος από εμένα,σε μια ώρα θα είμαι εκεί κάτω.
Απο σμηνίτης χειριστής σίγουρα δεν έγινε. Μετά που απολύθηκε και είχε τις απαραίτητες ώρες τοτε πηγε και αφου συμετειχε σε κάποιο διαγωνισμό και πετα πυροσβεστικά ή ραντιστικά!
Οι σχολές είναι με πανελλαδικές εδώ και 30 χρόνια.
Εγώ πέρασα κατά τις 24:00 από το σημείο που είχε δοθεί το ραντεβού![]()
,όμως εκείνη την ώρα ήταν σταματημένοι στο σημείο πέντε ζητάδες και τσέκαραν τον χώρο :S :S.Μέχρι να παρκάρω πέρασαν από δίπλα μου άλλα 2 περιπολικά συν τζιπ με οπκε :o :o.Όπως καταλαβαίνετε έγινε καρφωτή από κάποιον πούστη εδώ μέσα για να μην γίνει το ραντεβού
![]()
.Περιμένουμε ενημέρωση και από τους 2 μονομάχους για το πως κινήθηκαν
![]()
.Όσο για τον ρουφιάνο υποψιάζομαι ποιος είναι και αργά η γρήγορα θα μαθευτεί
![]()
Πήγα στο σημείο που εδώθη το ραντεβού θανάτου στις 23:30 μαζί με 5 ζητάδες φιλαράκια μου καλά να ελέγξουμε και δεν είδαμε τίποτα.
Είπαμε μπας και ρίξουμε και εμείς καμιά ψιλή αλλά αρχίδια δεν έγινε τίποτα τελικά.
:'( :'( :'(
Περασε και ο λεφτις με αφισσες του λαφαζανη, αλλά δεν είδε τίποτα![]()
Αρχίδια τύπε αν είχε περάσει θα τον είχαμε πάρει πρέφα , θα είχε πέσει και σύρμα από πριν και θα τον μπουζουριάζαμε αφού τον σπάγαμε στο ξύλο πρώτα.
Τίποτα δεν έγινε.
![]()
Εμενα που είπε πως μοιρασε και φυλλαδια της λαικής ενοτητας![]()
Kαι όμως έγινε...
σε phantom. Ο μπαμπάς ήταν πολύ μεγάλος...
Πριν πολλά πολλά χρόνια.
Ευτυχώς απο την κατηγορία αυτών που μπήκαν με έναν τενεκέ λάδι έχουν αποστρατευτεί σχεδόν όλοι
Εγώ πέρασα κατά τις 24:00 από το σημείο που είχε δοθεί το ραντεβού![]()
,όμως εκείνη την ώρα ήταν σταματημένοι στο σημείο πέντε ζητάδες και τσέκαραν τον χώρο :S :S.Μέχρι να παρκάρω πέρασαν από δίπλα μου άλλα 2 περιπολικά συν τζιπ με οπκε :o :o.Όπως καταλαβαίνετε έγινε καρφωτή από κάποιον πούστη εδώ μέσα για να μην γίνει το ραντεβού
![]()
.Περιμένουμε ενημέρωση και από τους 2 μονομάχους για το πως κινήθηκαν
![]()
.Όσο για τον ρουφιάνο υποψιάζομαι ποιος είναι και αργά η γρήγορα θα μαθευτεί
![]()