Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Για διακριτικές φάσεις video show...αν θέλεις πιο cult καταστάσεις Αβέρωφ..πάντως και στα 2 αν το θελήσεις θα γαμηθείς!!!Καλησπέρα είμαι παθητικος αρρεν 26 χρόνων με ξυρισμένη Κολαρα και ενδιαφέρομαι για φάση σε σινεμά..ποιο προτείνεται ;
ρε μάγκες τι ώρα μαζεύει κόσμο εκεί;
Αχαχαχαχαχαχ!!!Έχω να πάω σε τσοντοσινεμά απο τα 80s και θέλω να πάω να κόψω κίνηση.Τύπε τώρα που μπαίνουν οι συντάξεις θα έχει όλη μέρα λαό.Τα γερόντια εκεί ξημεροβραδιάζονται,με διαλλείματα για να πάνε εκκλησία να ανάψουν το κερί τους.
Αχαχαχαχαχαχ!!!Έχω να πάω σε τσοντοσινεμά απο τα 80s και θέλω να πάω να κόψω κίνηση.
Ναι ναι...Μπορεί να γαμήσω και καμία πούστρα.Τύπε διάβασε καλά τα αντίστοιχα θρεντ και τράβα,σίγουρα θα το έχεις τεράστια ανάγκη.
σε ευχαριστω πολυ παμπλο..ειναι ανοικτο αυτο το διαστημα η αναμενεται να ανοιξει συντομα?Τaxidiotis, το ΑΤ δυστηχως δεν μαζευη πολυ κοσμο, τουλαχιστον οσο εγω περιμενα.
δοκιμασε το video show στο παλιο δημαρχειο (Αθηνας), μαζευει αρκετο κοσμο, και εχει πολλες καμπινες για gloryhole
και γω ειμαι ντροπαλος, αλλα εκει μεσα μεταμορφωνομαι, μην κολας και κανε πραξη τις φαντασιωσεις σου
καλησπερα κωλομπαρα μου! ενδιαφερομαι ....οποιος ενδιαφερεται να ανακουφισει εναν ωριμο κολομπαρα ας στειλει π μ για συναντηση
πολυ καλα στειλε τηλ σε π μ να μιλσουμεμε ενδιαφέρουν οι ώριμοι κολομπαράδες