Νέα

Ποιό τσοντοσινεμά προτείνετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα omorfos-pathitikos24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kill-bill

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπερα,εχουμε κανα νεο για το ανοιγμα των σινεμα?

kinkyby

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα. Θα ειμαι αθήνα για μια μερα και θελω να ξεσκιστω. Ειμαι παθητικος. Μου αρεσουν οι μεγαλύτερες ηλικίες. Ποιο cinema προτείνετε?

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.298
Πόντοι
216
Καλημέρα. Θα ειμαι αθήνα για μια μερα και θελω να ξεσκιστω. Ειμαι παθητικος. Μου αρεσουν οι μεγαλύτερες ηλικίες. Ποιο cinema προτείνετε?
ΑΘΗΝΑΙΚΟ έλα να το ευχαριστηθείς. Έχει Μπαγκλοπάκια έτοιμα για όλα!
:zombie: :shit: :zombie: :shit:

jojolie56

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
372
Πόντοι
21
Ειμαι αγοριτσακι 28χρονο απο επαρχια και την επομενη Παρασκευή θα ειμαι Αθηνα,λεω να επισκεφτω καποιο σινεμα το βραδακι,ποιο μαζευει κοσμο για φαση αυτες τις μερες?φοραω φορεματακι ψηλοτακουνα πεδιλα και μου αρεσει παρτουζωμα γενικα,ειδικα με ωριμους ενεργητικους.
Στο πάνω όροφο του Video Show στο γωνιακό καναπέ γίνονται ωραίες παρτούζες. Σου το λέω γιατί έχω τύχει και έχω συμετάσχει. Απλά οπλίσου με θάρος και όρμα. :fuck1::fuck1::fuck1::fuck1:

jojolie56

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
372
Πόντοι
21
Μπορω να φορεσω γυναικεια εκει θα φαω κραξιμο?Τι τυπους μαζευει εκει?Λεω να παω βραδαΓιατί να φαας

Μπορω να φορεσω γυναικεια εκει θα φαω κραξιμο?Τι τυπους μαζευει εκει?Λεω να παω βραδακι.
Δεν καταλαβαίνω το γιατί να φας κράξιμο; Αν πήγαινες π.χ. στο Village ναι κάποιο κράξιμο θα το έτρωγες. Μαζεύει συνήθως μεσήλικες και ηλικιωμένους. Οι νεαροί είναι ελάχιστοι.

jojolie56

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
372
Πόντοι
21
Το κραξιμο το ειπα γιατι καποιοι δεν γουσταρουν θυληπρεπεια κτλ..Ευχαριστω.!
Θα πας θα μείνεις με τα εσώρουχα, θα τρίβεσαι και όλο και κάποιος θα σε πλευρίσει. Καλή επιτυχία. Περιμένουμε εντυπώσεις. ?

Andriana

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2019
Like
132
Πόντοι
0
Θα παω και αμα δε με κουτουπωσουν εκει,παω στο Adult.To Αθηναικον που ειναι απεναντι λεει τπτ?
Το adult είναι πολύ ακριβό από όσο έμαθα. Το αθηναϊκό έχει αλλάξει αλλά δεν έχω παει

zeygos1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2016
Like
4.590
Πόντοι
441
Για την παρακολούθηση

Andriana

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2019
Like
132
Πόντοι
0
Απόψε πήγα στο Αθηναϊκόν και μπορώ να πω πως βελτιώθηκε αρκετά και βγάζει μια καλτιλα όπως το Αβέρωφ, απόψε είχε καλό κόσμο σχετικα

oddis

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Like
89
Πόντοι
0
Εγω που εχω παει μονο adult μπορω να δηλώσω πολυ ευχαριστημένος. Ειδικα τωρα με την ανακαίνιση εχει γινει πολυ ωραιο. Μπορει οντως να ειναι ακριβό αλλα βλέπεις και τα λεφτα σου να πιανουν τοπο. Ειχα παει μεσημέρι οχι πολυ κοσμο αλλα εκανα το παιχνίδι μου. Βεβαια εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το video show, διοτι μου αρεσουν οι μεγαλύτεροι αλλα δεν ξερω εαν ειναι καξαρο και γεμικα ποσο κοσμο μαζεύει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom