Νέα

Πληροφορίες για Ινδία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα helios747
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
[move]:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]
http://[URL unfurl="true"]www2.galleryhost.com/92ph_Milkdoesabodygood_30060135/fs/04.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www2.galleryhost.com/92ph_Milkdoesabodygood_30060135/?nats=MTAxMDc3NTozMTo5Mg,0,0,0,9969[/URL]
 

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Μηνύματα
314
Like
0
Πόντοι
1
μας βαζεις ιδεες τωρα ειναι και μικρη η πτηση απο μπανγκοκ, και φτηνη, το θεμα ειναι η κωλοβιζα τους!
Την βίζα την παίρνεις εύκολα από το παράρτημα της ινδικής πρεσβείας στην Β. Σοφίας, αφού πληρώσεις 68€.
Συμπληρώνεις μια αίτηση, δίνεις το διαβατήριο καθώς και δύο φωτοτυπίες του, δύο έγχρωμες φωτογραφίες και περνάς σε τρεις μέρες για να την παραλάβεις.
Η πτήση από Μπανγκόκ κρατάει περίπου 2,5 ώρες και η φτηνότερη τιμή προσφέρεται από την Jetairways, γύρω στα 160€.
Οι ώρες των πτήσεων είναι πολύ καλές, από Μπανγκόκ για Καλκούτα το πρωί και η επιστροφή το μεσημέρι.
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Μηνύματα
314
Like
0
Πόντοι
1
Θα αφηγηθώ μια σύντομη περιπέτεια που είχα στο δέλτα του Γάγγη με τις τίγρεις του Sonagachi.
Δεν πρόκειται όμως για τα γνωστά αιλουροειδή που απαντώνται στο φυσικό τους περιβάλλον, τα μανγκρόβια δάση της περιοχής.
Αναφέρομαι στις πουτανίτσες μιας από τις μεγαλύτερες ζώνες ανοχής αγοραίου έρωτα του πλανήτη, που είναι σε θέση να ανάβουν φωτιές.
Η φημισμένη περιοχή που βρίθει μπουρδέλων βρίσκεται στο κέντρο της Καλκούτας και είναι πανεύκολο να την επισκεφθεί ο οποιοσδήποτε.
Το παρακάτω link παραπέμπει στον χάρτη της συνοικίας:
[URL unfurl="true"]http://maps.google.com/maps?q=22.5875,88.359722&ie=UTF8&ll=22.594023,88.362619&spn=0.004091,0.009624&z=17&pw=2[/url]

Αν πάμε με το μετρό της πόλης πρέπει να κατεβούμε στη στάση Shobhabazar, που ναι μεν είναι στην διασταύρωση των Shobhabazar str. και Jatindra Mohan av.,  όπως δείχνει και ο χάρτης, αλλά λίγα μέτρα πιο βόρεια στο επόμενο οικοδομικό τετράγωνο.
Ο σταθμός έχει δύο εξόδους στην δεξιά πλευρά της Jatindra Mohan. Αν βγούμε από την βόρεια έξοδο θα αντικρίσουμε στη μέση του δρόμου ένα κόκκινο κτίριο, ενώ αν βγούμε από τη νότια –αυτή είναι και η σωστή- απέναντί μας βρίσκεται ένα πρατήριο καυσίμων της ΒΡ.
Επιμένω στις λεπτομέρειες επειδή δυστυχώς δεν υπάρχει σήμανση στους δρόμους. Μόνο οι επιγραφές των καταστημάτων, που αναγράφουν συχνά και την διεύθυνση, καθώς και κάποια χαρακτηριστικά κτίρια σηματοδοτούν την πορεία μας.
Ανεβαίνοντας λοιπόν στην επιφάνεια από τη νότια έξοδο, στρίβουμε αμέσως δεξιά και διασχίζοντας την λεωφόρο περνάμε στην αριστερή πλευρά της.
Αφού διασχίσουμε και την οδό Shobhabazar κινούμαστε νότια. Στο δεξί μας χέρι τώρα απλώνεται η περιοχή που αναζητούμε, το Sonagachi το οποίο καλύπτει μια έκταση περίπου 30-35 οικοδομικών τετραγώνων.
Στα μπουρδέλα οδηγούν πολλοί δρόμοι αλλά για αυτούς που είναι αρχάριοι συνιστάται η παρακάτω προσέγγιση. Καθώς κινούμαστε επί της Jatindra Mohan με νότια κατεύθυνση, τρεις δρόμους μετά την αρχική διασταύρωση συναντάμε στα δεξιά μας ένα γωνιακό βενζινάδικο ΗΡ και αμέσως πιο πριν απ’ αυτό ένα μπουρδέλο.
Αν δεν μας παρασύρουν τα κορίτσια που βρίσκονται έξω απ’ την πόρτα του μαγαζιού, προσπερνώντας το βενζινάδικο στρίβουμε αμέσως δεξιά. Εκεί μας περιμένει μια ομάδα ελεύθερων επαγγελματιών για να μας εξυπηρετήσει. Να τους ονομάσω κράχτες, να τους πω μεσάζοντες, πάντως νταβατζήδες με την κλασική έννοια του όρου δεν είναι.
Η παρθενική μας λοιπόν επίσκεψη, ακολουθώντας αυτή την πορεία, πραγματοποιήθηκε στις 4 η ώρα το απόγευμα μιας από τις πρώτες μέρες του Φλεβάρη. Η ενδιαφέρουσα συνέχεια ακολουθεί λίαν συντόμως.
 

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Μηνύματα
314
Like
0
Πόντοι
1
προσπερνώντας το βενζινάδικο στρίβουμε αμέσως δεξιά στις 4 η ώρα το απόγευμα
Τα φιλαράκια τα καλά προχωράμε αργά παρατηρώντας με ενδιαφέρον κάθε τι που εισέρχεται στο οπτικό μας πεδίο. Όσο καλά διαβασμένος και να πηγαίνεις σ’ ένα άγνωστο μέρος η πραγματική εικόνα που αντικρίζεις απέχει συνήθως απ’ αυτήν που έχει πλάσει η φαντασία σου.
Μια ομάδα από κράχτες κάθονται σε καρέκλες που βρίσκονται στη…μέση του δρόμου. Δεν είναι στις προθέσεις μας να αποφύγουμε το μπλόκο, γι’ αυτό άλλωστε διαλέξαμε αυτό το σημείο εισόδου.
Ο κράχτης μπορεί να αποτελέσει τον ανέξοδο οδηγό στην εξερεύνηση των μπουρδέλων. Ο λόγος είναι ότι παίρνει προμήθεια από τα κορίτσια, η οποία ανέρχεται στο 25% των χρημάτων που εισπράττουν αυτά από τον πελάτη. Λέγεται πως ακόμα κι αν μπεις μόνος σου σε κάποιο κτίριο κάποιος θα σε ακολουθήσει και θα αποσπάσει το μερίδιο του.
Ένας λοιπόν από το τσούρμο (ήταν προφανώς η σειρά του να δράσει) έρχεται κατευθείαν προς το μέρος μας και με συνωμοτικό ύφος προσφέρεται να μας βοηθήσει. Αποδεχόμαστε κατ’ αρχήν την προσφορά αλλά πριν προλάβουμε να του πούμε τι ακριβώς θέλουμε μας υποδεικνύει το πρώτο μπουρδέλο, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα μας, το Kanchan Palace.
Εμείς όμως έχουμε προαποφασίσει το πρόγραμμα της πρώτης μέρας: χορευτικό show-στριπτίζ στο πιο γνωστό κτίριο της περιοχής, στο Prem Bandhan (που θα μπορούσε να αποδοθεί στα ελληνικά ως «δεσμός αγάπης»).
Μας οδηγεί λοιπόν στο γνωστό πορνόσπιτο επί της οδού Abinash Kabiraj. Αυτό που αντικρίζουμε είναι μια μικρή τριώροφη πολυκατοικία. Μπαίνουμε όλοι μαζί μέσα και προχωρούμε στο διάδρομο. Δεξιά κι αριστερά μας πόρτες, κάτι σαν διπλά παραθυρόφυλλα, που δείχνουν το δρόμο προς τα δωμάτια των κοριτσιών. Κάποιες πόρτες είναι ερμητικά κλειστές, κάποιες μισάνοιχτες, ένδειξη πως η κοπέλα είναι διαθέσιμη.
Ο μεσάζοντας ειδοποιεί τις κοπέλες για τον ερχομό μας. Μερικές στέκονται μπροστά στη πόρτα σιωπηλές, ίσως αισθανόμενες αμηχανία, ενώ άλλες παραμένουν ξαπλωμένες πλαγίως σαν οδαλίσκες, με το ένα χέρι να υποβαστάζει το κεφάλι.
Κάθε όροφος διαθέτει γύρω στα έξι δωμάτια και…δυο-τρία ράντζα, στα οποία την ώρα που μπήκαμε εμείς κοιμόντουσαν άντρες. Έχω διαβάσει πως είναι παρατρεχάμενοι των ιδιοκτητών του ακινήτου που συν τοις άλλοις έχουν μια έφεση στην συλλογή στατιστικών στοιχείων (καταμέτρηση πελατών). Πάντως την ώρα που φεύγαμε τα είχαν μαζέψει.
Χρειάστηκε να φτάσουμε μέχρι τον τελευταίο όροφο για να βρούμε αυτό που θέλαμε: ένα όμορφο πρόσωπο με μεγάλα βυζόμπαλα. Γιατί αλλιώς είναι να την βλέπεις να χορεύει γυμνή και να χοροπηδάνε δυο μπομπάρδες και διαφορετικά είναι να προσπαθείς να διακρίνεις τις ανεπαίσθητες αναταράξεις που προκαλεί ο χορευτικός οίστρος σ’ ένα ζευγάρι λεμονόκουπες.
Συνεχίζεται...
 

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Μηνύματα
5.761
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
προσοχή για γαστρεντερικά σε όσους πάνε Ινδία,
όλοι όσοι έχουν πάει γνωστοί μου είχαν θέμα από το νερό κυρίως αλλά και το φαγητό
 

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Μηνύματα
314
Like
0
Πόντοι
1
προσοχή για γαστρεντερικά σε όσους πάνε Ινδία
Γνωρίζαμε πως στην Ινδία υπάρχει πρόβλημα δυσεντερίας, έτσι αποφασίσαμε να μην κάνουμε καμιά οικονομία στην επιλογή εστιατορίων, ενώ αντίθετα υπήρξαμε φειδωλοί στις δαπάνες διανυκτέρευσης. Επίσης δεν λυπηθήκαμε το χρήμα όταν παρουσιάστηκαν μπροστά μας πλάσματα που μας προκάλεσαν ταχυπαλμία.
Χρησιμοποιήσαμε φυσικά μόνο εμφιαλωμένο νερό και το πρωινό μας αποτελείτο από μπανάνες που αγοράζαμε από τοπικό super market και από σνακς που είχαμε φέρει από Μπανγκόκ.
Το μεσημέρι πηγαίναμε στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο  Oberoi Grand και τιμούσαμε τον πλούσιο μπουφέ του εστιατορίου La Terrasse με χρέωση περίπου 25€ ανά άτομο.
Το Oberoi βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, πολύ κοντά στον σταθμό του μετρό Esplanade και σε μικρή απόσταση από το Ινδικό Μουσείο.
Το βράδυ απολαμβάναμε το δείπνο μας στο Eden Pavillion του επίσης πεντάστερου ξενοδοχείου ITC Sonar. Και εκεί η χρέωση ήταν ίδια, όπως και η ποιότητα και η ποικιλία των εδεσμάτων.
Για να ξεστρατίσω και λίγο απ’ το θέμα μας στην Ινδία ενώ είναι πολύ εύκολο να επιβιώσεις ως vegetarian, δεν συμβαίνει το ίδιο αν είσαι vegan, καθώς σχεδόν όλα τα χορτοφαγικά πιάτα περιέχουν γαλακτοκομικά. Η λύση του μπουφέ νομίζω πως είναι η ιδανική γιατί μπορείς να κάνεις πιο σίγουρη επιλογή. Βέβαια αν επιλέξεις μαγειρεμένο φαγητό μια ελάχιστη ποσότητα ghee δεν την αποφεύγεις.
Όσον αφορά την διαμονή, μείναμε στο Neeranand Regency που βρίσκεται στο Bhawanipur σχετικά κοντά στην στάση Netaji Bhawan του μετρό. Τα δωμάτια, που ήταν ευρύχωρα και καθαρά, τα κλείσαμε μέσω ίντερνετ στην τιμή των 25€, από το πρακτορείο travelguru.
Τα πρωινά μας τα γεμίζαμε με επισκέψεις σε αξιοθέατα, ενώ τα απογεύματα με εφορμήσεις στην πηγή της χαράς, στο Sonagachi, το οποίο μας πρόσφερε δυνατές συγκινήσεις. O Calcutta!
 

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Μηνύματα
314
Like
0
Πόντοι
1
Τo χορευτικό show-στριπτίζ στο Prem Bandhan, γνωστό πορνόσπιτο επί της οδού Abinash Kabiraj.
Χρειάστηκε να φτάσουμε μέχρι τον τελευταίο όροφο για να βρούμε αυτό που θέλαμε: ένα όμορφο πρόσωπο με μεγάλα βυζόμπαλα. Γιατί αλλιώς είναι να την βλέπεις να χορεύει γυμνή και να χοροπηδάνε δυο μπομπάρδες και διαφορετικά είναι να προσπαθείς να διακρίνεις τις ανεπαίσθητες αναταράξεις που προκαλεί ο χορευτικός οίστρος σ’ ένα ζευγάρι λεμονόκουπες.
Μια καλλίγραμμη ανοιχτόχρωμη  κοπέλα στεκόταν μπροστά στη πόρτα του δωματίου της, Μας χαμογελούσε ενώ στα μάτια της ζωγραφιζόταν η έκπληξη. Δεν πρέπει να έβλεπε συχνά πορνοταξιδευτές. Γενικά στο Sonagachi, τις μέρες που το επισκεφθήκαμε, δεν συναντήσαμε απολύτως κανέναν ξένο. Είχε όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου, δροσερή επιδερμίδα και κάτι βυζιά που αγωνίζονταν να παραμείνουν κάτω από την αυστηρή επιτήρηση του σουτιέν.
Ήταν αυτό που ψάχναμε. Γνώριζα τις τιμές των υπηρεσιών, έτσι της πρότεινα κατευθείαν 2000 ρουπίες για χορευτικό σόου-στριπτίζ διάρκειας μιας ώρας. Συμφώνησε αμέσως και περάσαμε μαζί με το λαχταριστό πλάσμα στο δωμάτιο. Στην τιμή προστέθηκε κι ένα κατοστάρικο για την υπηρεσία καθαριότητας. Έτσι το ποσό συνολικά έφτασε στα 33€ και το προκαταβάλλαμε. Η κοπέλα μας άφησε μόνους και βγήκε για λίγο έξω στο διάδρομο του ορόφου προφανώς για να δώσει την προμήθεια στον κράχτη.
Δεν ξέραμε που να καθίσουμε. Το δωμάτιο ήταν μικρό, καθαρό πάντως, με ένα διπλό σιδερένιο κρεβάτι στο βάθος. Την επίπλωση συμπλήρωναν μια ντουλάπα, μια πλαστική καρέκλα, μια λεκάνη κι ένα λιλιπούτειο τραπεζάκι. Επίσης είχε τηλεόραση, κλιματισμό και ηχοσύστημα. Μπάνιο δεν διέθετε. Όπως διαπίστωσα την ώρα που φεύγαμε, υπάρχει μόνο ένα κοινόχρηστο μπάνιο ανά όροφο. Μην ξεχάσω και…το εικονοστάσι, με την γκρι-σιελ φιγούρα του Κρίσνα, τον Σίβα που κάθεται σε στάση λωτού, τον θεό ελέφαντα Ganesh, τον μυώδη θεό πίθηκο Hanuman με τα γλυκά μάτια και την πολιούχο θεά, την φοβερή και τρομερή Κάλι.
Παρενθετικά να πω ότι η επίσκεψη του ναού της θεάς στο προάστιο Kalighat είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Ομάδες φανατισμένων πιστών συνωστίζονται και συχνά διαγκωνίζονται για να φτάσουν μπροστά στο ιερό προσκύνημα, περίεργα τελετουργικά με χρώματα, πέτρες και κλωστές εκτελούνται σε χώρους τελετών εντός του κτιριακού συγκροτήματος, στον βωμό θυσιάζονται τραγιά, με το αίμα τους να σχηματίζει ρυάκι στο πλακόστρωτο, ενώ τριγύρω ένα εξαθλιωμένο πλήθος περιμένει με απόγνωση το συσσίτιο των βραχμάνων.
Είναι ένα πολιτισμικό σοκ, όχι πάντως το μοναδικό που υφίσταται κανείς στην Καλκούτα.
Η κοπέλα, για να γυρίσουμε στο θέμα μας, αφού μας βόλεψε στο κρεβάτι, χαμήλωσε λιγάκι τον φωτισμό (προς απογοήτευσή μας) και στράφηκε ευλαβικά προς τους θεούς της. Μετά την σύντομη προσευχή, βάζει ένα cd στο μηχάνημα και το σόου ξεκινάει.
Σε ρυθμούς bollywood αρχίζει να λικνίζεται αισθησιακά σε αργό τέμπο, πιο ζωηρά στη συνέχεια για να καταλήξει σ’ ένα φρενήρη ρυθμό με την πλούσια κόμη της να διαγράφει κύκλους στον αέρα.
Ακολουθεί δεύτερο και τρίτο χορευτικό τραγούδι. Στα μεσοδιαστήματα κάθεται στα γόνατά μας, ανταλλάσσουμε κάποιες κουβέντες και δέχεται τα πρώτα στοργικά χάδια μας. Κατάγεται από την βόρεια Ινδία, περιοχή Angra, και μιλάει ικανοποιητικά τα αγγλικά, πράγμα όχι συνηθισμένο για τα κορίτσια του Sonagachi.
Το πρόγραμμα συνεχίζεται και αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς μας καλεί έναν-έναν να συμμετάσχουμε στο χορό. Εννοείται πως πέφτει το γέλιο της αρκούδας με τα καμώματα μας.
Σ’ αυτό το χρονικό σημείο χτυπάει και το κινητό της με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί για λίγα λεπτά. >:( Ίσως κάποιος γνωστός πελάτης την καλεί για να κανονίσουν ολονύκτιο γλέντι. Εκτός από short time υπάρχει και η δυνατότητα του long time (μέχρι τις 8 το πρωί) πάντα στο χώρο της κοπέλας.
Επανέρχεται γρήγορα και το show απογειώνεται. Με κάθε μουσικό κομμάτι αφαιρεί κι ένα ρούχο ενώ το χαμούρεμα στα διαλείμματα γίνεται όλο και πιο τολμηρό.
Στο τέλος τα πετάει όλα και περιττό να πω ότι το χορευτικό κλου της βραδιάς είναι η στιγμή που οι βυζάρες της σείονται μπροστά στα μάτια μας. Μετά την χορευτική φιέστα παραδίδεται ολοκληρωτικά στα άπληστα χέρια μας, που αποζητούν να εξερευνήσουν κάθε εκατοστό του σφριγηλού κορμιού της, στα αχόρταγα χείλη μας (όχι φιλιά στο στόμα  πάντως) και… στην λαίμαργη γλώσσα  του κολλητού που γεύεται το (πεντακάθαρο) μουνάκι της.
Αν και δεν περιελάμβανε το σεξ ήταν μια εντελώς ασυνήθιστη  εμπειρία που την χαρήκαμε πολύ. Η κοπελίτσα εκτέλεσε με ενθουσιασμό το πρόγραμμά της, υπήρξε συνεπής με τον χρόνο που πληρώσαμε και αφέθηκε αδιαμαρτύρητα στις λάγνες αγκαλιές μας.
Στο τέλος θα της έδινα ευχαρίστως τις 200 ρουπίες που ζήτησε (“for my sister”), μολονότι δεν προβλέπεται tip, όμως η άρνηση της να τραβήξω, διακριτικές έστω, φωτογραφίες με απέτρεψε.
 

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Μηνύματα
314
Like
0
Πόντοι
1
δεν λυπηθήκαμε το χρήμα όταν παρουσιάστηκαν μπροστά μας πλάσματα που μας προκάλεσαν ταχυπαλμία
Τις εντυπωσιακότερες πόρνες στο Sonagachi της συναντήσαμε στους πάνω ορόφους της κίτρινης πολυκατοικίας, επί της οδού Abinash Kabiraj, ακριβώς δίπλα στο Prem Bandhan. Τα δύο κτίρια χωρίζει ένας στενόμακρος ακάλυπτος, που οδηγεί στην είσοδο του μπουρδέλου με τις κούκλες.
Δεν περίμενα ότι θα αντικρίσω τόσο όμορφες κοπέλες. Νεότατες, λυγερόκορμες, μπιρμπιλομάτες στέκονταν σιωπηλά μπροστά στην πόρτα του δωματίου τους περιμένοντας την απόφαση μας.
Κατάγονταν από την βόρεια Ινδία, γι' αυτό και είχαν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Αυτές αλλά και όσες προέρχονται από την επαρχία Παντζάμπ αποτελούν την ελίτ.
Για μια ώρα δράσης με την αφρόκρεμα πρέπει να καταβάλλεις το σεβαστό ποσό των 4000 rupees...αλλά ας πάει και το παλιάμπελο.
 

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Μηνύματα
314
Like
0
Πόντοι
1
Όταν ενδιαφέρεσαι για την ξεχωριστή ομορφιά είσαι έτοιμος να αποδεχτείς μια έκπτωση στο επίπεδο υπηρεσιών.
Το τι θα περιλαμβάνει το ρεπερτόριο της κοπέλας μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Πάντως καλό θα ήταν, για να πυροδοτηθεί το πάθος, στα προκαταρκτικά να προστεθούν και δυο-τρεις χοροί. :grin:
 

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Μηνύματα
977
Like
0
Πόντοι
6
ρε μαγκες τους ειχα για πιο συντηρητικουρες τους Ινδούς,μαλλον πως εκανα λαθος βασει των οσων διαβαζω.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom