Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τρικαρδε,Μάλλον κοιτάζει τον χάρτη και ταξιδεύει με τον νου![]()
παιδια θα θελα να ρωτησω, αν κανεις συναγωνιστης εχει παει, η εχει καλες πληροφοριες για νοτια ινδια, ( γκοα, κεραλα) κοστος διαμονης και διατροφης, αν παιζουν ντοπιες, αν εχει πολλους δυτικους τουριστες, δηλαδη! τουριστριες.
ευχαριστω πολυ φιλε countvronsky, οποτε η γκοα μαλλον αποκλειεται, ξανα ταυλανδη με βλεπω και ελεγα να αποτοξινοθω
Γουστάρω να γαμήσω σε αυτά τα μπουρδέλα!
Έχεις δοκιμάσει φίλε Count ?
ακριβα εισητηρια σε σχεση με ασια ρε γαμωτο, δεν ξερω κουβα δεν μου εχει κατσει καλα, και οι υπολοιπες λατιν χωρες εχουν ολες πολυ εγκληματικοτητα, μετα δεν υπαρχει και αυτο το μυστικιστικο της ασιας! παντως οι ινδες που γνωρισα στη μαλαισια ηταν κουκλαρες και φαινονταν και πεντακαθαρες! δεν αγγιξα, ας οψεται η ταυλανδεζα τιλακγιατι δεν δοκιμαζεις λιγο Κουβα να αποτοξινωθεις απο το Ασιατικο? Η Κεντρικη Αμερικη?
εχεις απολυτο δικιο count, μια ινδη νοσοκομα που με περιποιηθηκε στη κουαλα λουμπουρ, μια αγγλοινδη (σεριλ νομιζω) πριν πολλα χρονια στη σαντορινη, ετοιμη! υπηρξα πολυαααα εδω αλλαζουν τα πραγματα... Οι Ινδες εκτος ινδιας ειναι απιθανες σεξυ και πολυ καλες ερωμενες. Και εκτοε χωρας τους ειναι μια χαρα απελευθερωμενες. Και στις ντισκο της Κουαλα Λουμπουρ γινεται χαμος. Παντως ετσι ειναι δεν υπαρχει ο μυστικισμος της Ασιας στην Λ.Α. Παντως μια βραζιλια τωρα που το σκεφτομαι δεν ειναι κακη ιδεα... Προς Νοεμβτιο μερια που θα εχει και καλο καιρο
που δεν την εφαγα! και (το αποκορυφομα) δυο πανυψηλες ινδο-καναδεζες που γνωρισα σε ενα ανταλλακτηριο παλαι ποτε στο συνταγμα, μοντελες! με περιοδιες σε ολο το κοσμο οπως μου ειπαν! ισως οι ωραιοτερες μελαχρινες που εχω γνωρισει ever!!!πόλη της χαράς
μας βαζεις ιδεες τωρα ειναι και μικρη η πτηση απο μπανγκοκ, και φτηνη, το θεμα ειναι η κωλοβιζα τους!Έχει γραφτεί πως στην Καλκούτα μπορείς να βρεις διαθέσιμες γυναίκες ευκολότερα κι από το νερό, που το συναντάς σε κάθε γωνιά του δρόμου.
Και μην ξεχνάμε πως η ευρύτερη περιοχή (δέλτα του Γάγγη) υποφέρει από πλημμύρες αρκετούς μήνες το χρόνο. ;)
το ειτζ δεν κολλαει με το ματι τυπεΗ Ινδία έχει τρελό ποσοστό AIDS...

παρε τυπε μου..βαλτε και καμια φωτο να παρουμε ματι ρε τυποι