You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MariosFFX
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 875
- Εμφανίσεις 38K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.310
- Πόντοι
- 10.656
ναι γιατι αμα εσυ βγεις στη θεσσαλονικη θα κουραστεις να χαιρετας γνωστουςΤο καλο είναι οτι στην Αθήνα και να βγεις μόνος,χάνεσαι στην ανωνυμία
Όλοι αυτοί/αυτες αμφιβάλω αν θα βγαιναν μονοι με το κινητό στις πόλεις τους

ναι γιατι αμα εσυ βγεις στη θεσσαλονικη θα κουραστεις να χαιρετας γνωστους![]()
Σαλονικη 15Αυγουστο 3 ατομα θα συναντησεις και θα χαιρετηθειτε με τα μικρα σας,
"γεια σου Γιωργο",
"γεια σου Κωστα"
lelosbi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 1.208
- Πόντοι
- 206
Υπαρχει ενα καφενειο στη γειτονια μου στην Ελλαδα του οποιου οι θαμωνες εχουν μεσο ορο ηλικιας τα 60+ και κανουν περισοτερο θορυβο απο μηχανακι χωρις εξατμιση.Σε αυτό που λες έχεις μεγάλο δίκιο. Υπάρχει πολύς κόσμος μόνος και αυτές τις ημέρες όπως και τις γιορτές φαίνεται πιο πολύ.
Αλλά τα κινητά έχουν κάνει ζημιά.
Βλέπω μαγαζιά με ηλικιωμένους άλλης εποχής που είχαν μάθει χωρίς κινητά και όλοι μιλάνε μεταξύ τους.
Βγήκες που βγήκες, είσαι μόνος αστο το ρημάδι πες καμιά κουβέντα με κάποιον.
8 στις 10 βγαίνω μόνος!
Τους γράφω όλους και όλες στ αρχιδια μου...εκτός από πολύ περιορισμένο κύκλο,που δεν τον ψάχνω και πάντα, δεν θέλω καν να μιλήσω την κωλο γλώσσα ...όχι και ν αφήσω το κινητό για να μιλήσω ....ν ακούσω τι;Γκρίνια για τον Μητσοτακη,για την ακρίβεια,να κάνω οικογένεια γιατί είναι καλό να έχω παιδιά και άλλες πίπες...ρε άντε γαμηθειτε ναυάγια
Τους γράφω όλους και όλες στ αρχιδια μου...εκτός από πολύ περιορισμένο κύκλο,που δεν τον ψάχνω και πάντα, δεν θέλω καν να μιλήσω την κωλο γλώσσα ...όχι και ν αφήσω το κινητό για να μιλήσω ....ν ακούσω τι;Γκρίνια για τον Μητσοτακη,για την ακρίβεια,να κάνω οικογένεια γιατί είναι καλό να έχω παιδιά και άλλες πίπες...ρε άντε γαμηθειτε ναυάγια
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 21.858
- Πόντοι
- 6.056
8 στις 10 βγαίνω μόνος!
Αθήνα ή επαρχία;
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.548
- Πόντοι
- 456
Ξέρετε πόσοι ζουν σπίτι-δουλειά-σπίτι και supermarket ταινίες για σ/κ. Και πέρα από την δουλειά στους μόνους που μιλάνε είναι η οικογένεια τους.Αυγουστιάτικα πέρασα από Παγκράτι και μου έκανε εντύπωση μια καφετέρια που σχεδόν όλα τα τραπέζια ήταν γεμάτα από μόνους και μόνες με ένα κινητό στο χέρι.
Πραγματικά το θέαμα ήταν αξιολύπητο. Μιζέρια.
Δηλαδή αν δεν είχαν το κινητό να βλέπουν μαλακίες και να χαζεύουν τι θα έκαναν; Που και που βλέπεις κανέναν ξέμπαρκο να κάθεται μόνος με ένα κινητό στο χέρι αλλά όταν βλέπεις τόσους πολλούς μαζεμένους μου φαίνεται τραγική η φάση.
Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 61.665
- Πόντοι
- 12.056
δεν έχω φίλους 

paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.310
- Πόντοι
- 10.656
θες να γινω φιλος σου;δεν έχω φίλους![]()
Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 61.665
- Πόντοι
- 12.056
Θα με κερνάς όμωςθες να γινω φιλος σου;

paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.310
- Πόντοι
- 10.656
ε καλα α γαμησου τοτεΘα με κερνάς όμως![]()

Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 61.665
- Πόντοι
- 12.056
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 21.858
- Πόντοι
- 6.056
λογο δουλειας τυχαινει πολλες φορες να χρειαζεται να περιμενω σε καποιο καφε να περασει η ωρα.
Άλλο να θες να 'σκοτώσεις' κανα 20λεπτο-μισάωρο,κι άλλο να κάθεσαι 2-3 ωρες μονος σου με το κινητό
ΕπαρχίαΑθήνα ή επαρχία;
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 21.858
- Πόντοι
- 6.056
Επαρχία
Τι να πω,επαρχία θέλει guts να βγαίνεις μονος
Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.533
- Πόντοι
- 206
Να φτιάξουμε μια εφαρμογή οι μόνοι να βρίσκουν φιλική παρέα για καφεδάκια, ποτά, να βλέπουν κάναν αγώνα, να πηγαίνουν μπουρδέλοτσαρκα κλπ
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.548
- Πόντοι
- 456
Να φτιάξουμε μια εφαρμογή οι μόνοι να βρίσκουν φιλική παρέα για καφεδάκια, ποτά, να βλέπουν κάναν αγώνα, να πηγαίνουν μπουρδέλοτσαρκα κλπ
Αυτό περιμένει ο τύπος και μέχρι τότε χρησιμοποιεί το Taxi Beat χαχα
Papa Nihil
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 968
- Πόντοι
- 81
ξεχασες videogames και μπουρδελαΞέρετε πόσοι ζουν σπίτι-δουλειά-σπίτι και supermarket ταινίες για σ/κ. Και πέρα από την δουλειά στους μόνους που μιλάνε είναι η οικογένεια τους.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 141
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις