Νέα

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MariosFFX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 875
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ?

• Bar

Ψήφοι: 47 17,3%
  • Club

Ψήφοι: 14 5,2%
  • Καφέ

Ψήφοι: 70 25,8%
  • Όλα τα παραπάνω

Ψήφοι: 47 17,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 125 46,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    271

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.765
Πόντοι
6.056
Θεωρώ δεν υπάρχει η διχοτομία Ελλάδα - άλλες χώρες Ευρώπης. Είναι γενίκευση, η Ευρώπη έχει δεκάδες χώρες με διαφορετικές κουλτούρες και τις βάζεις στο ίδιο τσουβάλι. Άλλο UK, άλλο Ιταλία π.χ. Το UK μπορώ να σου πω διαφέρει από Ελλάδα. Βιωματικά. Η Ιταλία νομίζω μοιάζει με Ελλάδα στο θέμα διασκέδασης και γυναικών (από αυτά που μου έχουν πει Ιταλοί σε άπειρες συζητήσεις, όχι βιωματικά).

Ιταλία, ειδικά ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΒΡΑΔΥ ΕΞΩ ΠΟΤΕ ΠΑΡΕΑ ΨΩΛΑΡΙΑ. ΟΥΤΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΨΜ .
Μόνο γυναικοπαρέες και ζευγάρια. ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ.

Καμία σχέση με ελλάδα, που είναι 80% ψωλαρία, 19.99% ζευγάρια και 0.01% γυναίκες μόνες.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.191
Πόντοι
2.846
Η Ιταλία είναι Ευρώπη..το σχέση έχει η Ιταλία με το ελλαντα?ελλαντα είναι μέση ανατολη..δηλαδή στο Μιλάνο διασκεδάζουν με μπουζούκια και τσιφτετέλια??
Έχουν την tarantella οι Ιταλοί που μοιάζει με μπουζουκοτσιφτετέλι, ψάξε να δεις.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.836
Πόντοι
16.235
Σταδιακά, έγινε μέγας μύστης και μέλος μας. Του έδειξεις τον σωστό δρόμο και σε ευχαριστεί.
Aπλως μας διαβάζει. . .οποτε μπορεί.
Ευτυχως έχει εικόνα από την ζωή μας διαβάζοντας μας.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.836
Πόντοι
16.235
Μόνος μου όχι δεν πάω . Δηλ ειναξ κάπως άσχετο να βγω μόνος μου να πιω καφέ ποτό ή οτιδήποτε. Με ποιον θα μιλήσω? Για να ξεσκασω ? Αν νιώσω πιέσω πάω μια βόλτα με το αμάξι να πούμε και τελείωσε.
Εγώ σκάω με εφημερίδα σαν τύπος που βγαίνει για παρακολούθηση στόχου.

• Like
Αντιδράσεις: Mike_k

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.836
Πόντοι
16.235
Η Ιταλία είναι Ευρώπη..το σχέση έχει η Ιταλία με το ελλαντα?ελλαντα είναι μέση ανατολη..δηλαδή στο Μιλάνο διασκεδάζουν με μπουζούκια και τσιφτετέλια??
Το Μιλάνο είχε 400 χρόνια τουρκική σκλαβιά;
Η στο Ελμπασάν διασκεδαζουν με...όπερα;Μην λέμε αηδιες....

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.191
Πόντοι
2.846
Ιταλία, ειδικά ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΒΡΑΔΥ ΕΞΩ ΠΟΤΕ ΠΑΡΕΑ ΨΩΛΑΡΙΑ. ΟΥΤΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΨΜ .
Μόνο γυναικοπαρέες και ζευγάρια. ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ.

Καμία σχέση με ελλάδα, που είναι 80% ψωλαρία, 19.99% ζευγάρια και 0.01% γυναίκες μόνες.
Δε βλέπω 80% ψωλαρία εκεί που πάω. M' άρεσε το ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΨΜ όμως, έξυπνη ατάκα.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
Ναι αλλά οι ελλεινιδες το παίζουν ανώτερες..αλλά όταν ακούνε τουρκικά τη κουνάνε τη κολάρα τους..
Να μην ασχολείσαι με ξένες φυλές που δε σου δίνουν δικαιώματα, να ασχολείσαι με τις δικές σας τις γυναίκες που στα 43 τους έχουν δισέγγονα. Να μιλάς την δική σου γλώσσα, να μην γίνεσαι επιθετικός και αντικοινωνικός και αν δεν σου αρέσει εδώ να μεταναστεύσεις αλλού ή να γυρίσεις στην πατρίδα σου να καλλιεργείς χόρτο, όπως κάνουν όλοι εκεί πέρα.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.191
Πόντοι
2.846

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.836
Πόντοι
16.235
Ναι αλλά οι ελλεινιδες το παίζουν ανώτερες..αλλά όταν ακούνε τουρκικά τη κουνάνε τη κολάρα τους..
Mαλακισμενες γυφτολα'ι'κατζες είναι ..ακούνε ο,τι ακούνε τα σκουπίδια της πλεμπας μια και οι ίδιες εκεί ακριβώς ανήκουν στην συντριπτική τους πλειονότητα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.836
Πόντοι
16.235
Δηλαδή στην Αλβανία δεν ακούνε μουσικές που μοιάζουν με τουρκικές;

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.964
Πόντοι
3.186

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.841
Πόντοι
456
Αυγουστιάτικα πέρασα από Παγκράτι και μου έκανε εντύπωση μια καφετέρια που σχεδόν όλα τα τραπέζια ήταν γεμάτα από μόνους και μόνες με ένα κινητό στο χέρι.
Πραγματικά το θέαμα ήταν αξιολύπητο. Μιζέρια.
Δηλαδή αν δεν είχαν το κινητό να βλέπουν μαλακίες και να χαζεύουν τι θα έκαναν; Που και που βλέπεις κανέναν ξέμπαρκο να κάθεται μόνος με ένα κινητό στο χέρι αλλά όταν βλέπεις τόσους πολλούς μαζεμένους μου φαίνεται τραγική η φάση.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.359
Πόντοι
9.931
Αυγουστιάτικα πέρασα από Παγκράτι και μου έκανε εντύπωση μια καφετέρια που σχεδόν όλα τα τραπέζια ήταν γεμάτα από μόνους και μόνες με ένα κινητό στο χέρι.
Δηλαδή αν δεν είχαν το κινητό να βλέπουν μαλακίες και να χαζεύουν τι θα έκαναν; Που και που βλέπεις κανέναν ξέμπαρκο να κάθεται μόνος με ένα κινητό στο χέρι αλλά όταν βλέπεις τόσους πολλούς μαζεμένους μου φαίνεται τραγική η φάση.
Δυστυχώς υπάρχουν πολυ άνθρωποι που ειναι μονη στην ζωη, οι φίλοι τους λόγω του Αυγούστου θα ειναι με τις οικογένειες τους και τα σογια διακοπές σε κάποιο χωριό, οπότε ειναι φυσιολογικό αυτες τις μερες να βλέπεις πολλούς ανθρώπους να κάθονται μονη και να πίνουν καφε-ποτο.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.841
Πόντοι
456
Δυστυχώς υπάρχουν πολυ άνθρωποι που ειναι μονη στην ζωη, οι φίλοι τους λόγω του Αυγούστου θα ειναι με τις οικογένειες τους και τα σογια διακοπές σε κάποιο χωριό, οπότε ειναι φυσιολογικό αυτες τις μερες να βλέπεις πολλούς ανθρώπους να κάθονται μονη και να πίνουν καφε-ποτο.
Σε αυτό που λες έχεις μεγάλο δίκιο. Υπάρχει πολύς κόσμος μόνος και αυτές τις ημέρες όπως και τις γιορτές φαίνεται πιο πολύ.
Αλλά τα κινητά έχουν κάνει ζημιά.
Βλέπω μαγαζιά με ηλικιωμένους άλλης εποχής που είχαν μάθει χωρίς κινητά και όλοι μιλάνε μεταξύ τους.
Βγήκες που βγήκες, είσαι μόνος αστο το ρημάδι πες καμιά κουβέντα με κάποιον.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.191
Πόντοι
2.846

Μην είσαι και σίγουρος ότι είναι αντικοινωνικοί όλοι αυτοί, εγώ έχω 1-2 γνωστούς που έχουν παρέες αλλά επειδή είναι και λίγο εργένηδες κοπρόσκυλα και βαριούνται να φτιάξουν πρωινό σπίτι όταν δε δουλεύουν πάνε σε καφετέρια και παίρνουν καφέ και κανένα τοστ μόνοι τους.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056

Και μόνες; :dunno:

Άντε οι μονοι,προφανώς είναι μπακούρια χωρις παρέες

Αλλά μόνες,ειναι σπάνιο.Εκτος αν τις βάζουν απο το μαγαζί για να τραβάνε...μπακούρια

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.180
Πόντοι
26.435
Καλησπέρα!
Η ερώτηση είναι απλή: Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ?

Οι λόγοι που μπορεί κάποιος να πηγαίνει είναι απλοί:
α) Του αρέσει και πάει
β) Δεν του αρέσουν οι παρέες
γ) Μπορεί να πιστεύει ότι θα βρει γκόμενα
δ) Πάει για να ξεσκάσει κάπου αλλού διαφορετικά..

Οι λόγοι μπορεί να νε ένα σορό..
Εσείς έχετε πάει?
Εγώ προσωπικά, έχω πάει 2 φορές σε bar είχα τρελή όρεξη για ποτό και μουσική και κάνεις από την παρέα δεν ήθελε οπότε απο το να μην πάω καθόλου, πήγα μόνος μου.
πάμε στις πουτάνες περπατώντας, τις πάμε γαμιωντας, καθόμαστε σε πάρκα, πίνουμε αρχιδια Ταύρου (red bull) και τρώμε πρωκτεΐνες (φτηνές πρωκτεΐνες του κώλου δηλαδή) για να κάνουμε κορμί! Τέλος γυρνάμε με τα πόδια στο τσαρδι! Καφέδες, Κλαμπάκια κτλ κοστίζουν και το χειρότερο...μαλακας πας και μαλακας φεύγεις! Όλα αυτά είναι μέχρι τα 20 άντε 23 βαριά! Μετά είσαι πουστης ή ρομαντικός! Έξω βγαίνεις αν έχεις γκόμενα! ΤΕΛΟΣ!

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056

Δεν είναι θεμα Αυγούστου τυπε,έτσι καταλήγει κάποια στιγμή όποιος δεν έχει οικογένεια/σχέση

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.588
Πόντοι
456

Στο εξωτερικο αυτο που περιγραφεις ειναι η νορμα. Εδω γιατι να σου φαινεται τραγικο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom