κοίτα, εγώ δεν κρίνω ποιες γυναίκες καυλώνουν οποιονδήποτε άντρα. Εγώ γουστάρω τα λεπτά σώματα, αλλά έχω δει και γυναίκες με λίγα κιλά παραπάνω, οι οποίες φαίνονται πολύ θηλυκές. Το θέμα δεν είναι τι γράφει η ζυγαριά, αλλά πως είναι τακτοποιημένα τα κιλά πάνω στο σώμα σου. Ακόμα θυμάμαι μια ξαδέλφη μου η οποία ήταν πολύ λεπτή, αλλά στους γοφούς της είχε απίθανα αντιαισθητικά ψωμάκια, τι ψωμάκια, φρατζόλες, και παρόλο που ήταν 19 χρονών είχε άσχημη φιγούρα. Ενώ η Μιλφάρα Νατάσσα που δουλεύει μόνο πρωί έχει λίγα κιλά παραπάνω που της πάνε, και σε συνδυασμό με το χαρωπό της πρόσωπο, το πολύ καλό δέρμα, και την προθυμία της να εξυπηρετήσει τον πελάτη, με ικανοποιεί πολύ περισσότερο από νεότερες, ομορφότερες, και με καλύτερο σώμα. Τώρα η εν λόγω που προσπάθησε δύο φορές να προμοτάρει ο Σπερμ δεν μου αρέσει, είναι πολύ μακριά, το σπίτι της δεν έχει νερό, όπως είπε ο ίδιος. Όλα αυτά είναι απαγορευτικά για μένα, ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα και μαγκιά του. Στο κάτω - κάτω έβαλε δεκάδες φωτογραφίες της, και ο καθένας μπορεί να κρίνει αν θα την κουτουπώσει, ή όχι