Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
5.458
Πόντοι
3.066
η λέξη προμότορας, δεν σου λέει κάτι;
1760519780711.png
Μεγαλο ναυαγιο της ζωης ο Γιωργακης Sperm απ το Μενίδι , και κανει και τον προμοτορα ο μαλακας , γαμαει αυτα τα κητοι και περιφανευται κιόλας ο ξεφτηλας , τον φτηνουμε κι αυτός νομίζει οτι ρίχνει ψιλοβροχο , ο ορισμός της ανθρώπινης καταντιας

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.189
Πόντοι
1.326
Μην τρώγεστε με τον Sperm, ούτε προμότορας είναι ούτε έχει ''σκοτεινούς σκοπούς''.
Είναι άλλωστε από τους λίγους που ενημερώνουν και πάντα δίνει στοιχεία επικοινωνίας.
Τώρα, το εάν γαμάει ακάποτα ετοιμόρροπες πρεζούδες δεν μας αφορά. Δεν ήξερα πως γράφουμε στο ekklisiaonline ή ότι είμαστε η αστυνομία των ηθών για να κρίνουμε τις επιλογές του καθενός.
Τέλος, από τον τρόπο γραφής φαίνεται πως πάσχει από κάποια ήπια γνωσιακή διαταραχή. Επομένως αποτελεί εύκολο στόχο μιας και δεν αντιδράει...
Σε κάθε περίπτωση όμως, μας γράφει όλους στα @@ του και κάνει ό,τι γουστάρει.
Και καλά κάνει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.211
Πόντοι
3.656
Μεγαλο ναυαγιο της ζωης ο Γιωργακης Sperm απ το Μενίδι , και κανει και τον προμοτορα ο μαλακας , γαμαει αυτα τα κητοι και περιφανευται κιόλας ο ξεφτηλας , τον φτηνουμε κι αυτός νομίζει οτι ρίχνει ψιλοβροχο , ο ορισμός της ανθρώπινης καταντιας
κοίτα, εγώ δεν κρίνω ποιες γυναίκες καυλώνουν οποιονδήποτε άντρα. Εγώ γουστάρω τα λεπτά σώματα, αλλά έχω δει και γυναίκες με λίγα κιλά παραπάνω, οι οποίες φαίνονται πολύ θηλυκές. Το θέμα δεν είναι τι γράφει η ζυγαριά, αλλά πως είναι τακτοποιημένα τα κιλά πάνω στο σώμα σου. Ακόμα θυμάμαι μια ξαδέλφη μου η οποία ήταν πολύ λεπτή, αλλά στους γοφούς της είχε απίθανα αντιαισθητικά ψωμάκια, τι ψωμάκια, φρατζόλες, και παρόλο που ήταν 19 χρονών είχε άσχημη φιγούρα. Ενώ η Μιλφάρα Νατάσσα που δουλεύει μόνο πρωί έχει λίγα κιλά παραπάνω που της πάνε, και σε συνδυασμό με το χαρωπό της πρόσωπο, το πολύ καλό δέρμα, και την προθυμία της να εξυπηρετήσει τον πελάτη, με ικανοποιεί πολύ περισσότερο από νεότερες, ομορφότερες, και με καλύτερο σώμα. Τώρα η εν λόγω που προσπάθησε δύο φορές να προμοτάρει ο Σπερμ δεν μου αρέσει, είναι πολύ μακριά, το σπίτι της δεν έχει νερό, όπως είπε ο ίδιος. Όλα αυτά είναι απαγορευτικά για μένα, ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα και μαγκιά του. Στο κάτω - κάτω έβαλε δεκάδες φωτογραφίες της, και ο καθένας μπορεί να κρίνει αν θα την κουτουπώσει, ή όχι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.211
Πόντοι
3.656

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.912
Πόντοι
7.195

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.912
Πόντοι
7.195
από τον τρόπο γραφής φαίνεται πως πάσχει από κάποια ήπια γνωσιακή διαταραχή.
για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί να ξεδιαλέξει φωτό και ανεβάζει 120 αρχεία
(του τα έσβησε ο αντμιν)

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.820
Πόντοι
2.696
Εχεις περπατησει ξυπολητος σπιτι σου πριν καθαριστει?Δεν εχει νερο η γυναικα στο σπιτι της.Εμεις στην θεση της θα μασταν ολοι βρωμικοι οχι μονο στις πατουσες.Ειναι πεντακαθαρη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε πιατσαρει.Κανονιζει.Ειναι στην Ελευσινα.
Πόσα σου παίρνει;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.211
Πόντοι
3.656
Είναι ιδιαίτερη περίπτωση ο Σπερμ και έχει θέματα
Πάντως προμότορας όχι δεν είναι
οκ, ίσως κάνω λάθος. Δώσε άλλη λογική εξήγηση για ποιο λόγο ανεβάζει την εν λόγω, την οποία δεν θέλω να χαρακτηρίσω, στο νήμα Πιάτσες Αθήνας ενώ η ίδια δεν πιατσάρει, και μάλιστα δύο φορές

Polysex

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
112
Πόντοι
0
οκ, ίσως κάνω λάθος. Δώσε άλλη λογική εξήγηση για ποιο λόγο ανεβάζει την εν λόγω, την οποία δεν θέλω να χαρακτηρίσω, στο νήμα Πιάτσες Αθήνας ενώ η ίδια δεν πιατσάρει, και μάλιστα δύο φορές
Εδώ δεν μπορεί να βάλει δύο λέξεις τη μία δίπλα στην άλλη, περιμένεις να διακρίνει το σωστό νήμα;;;;
Θεωρώ ότι έγινε προμότορας της μυστήριας Ελευσίνα από χαζομάρα.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.361
Πόντοι
456
σιγα μην ειναι προμοτορας η νταβας ο σπερμ απλα χαιρεται που γαμησε ακαποτα και επειδη νομιζει οτι την εχει πιασει γκομενα το λεει παντου

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.912
Πόντοι
7.195
Δεν υπάρχουν λογικές εξηγήσεις, την ανέβασε στο νήμα αυτό όπως την είχε ξαναανεβάσει εδώ και παλιότερα, το νιώθει σαν νήμα του, αλλά τα έχει ανεβάσει και σε άλλα νήματα, διότι το νομίζει ότι ταιριάζουν παντού. Εσύ θα έπρεπε να τον ξέρεις καλύτερα, δεν τον είχες συναντήσει και προσωπικά ;

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.361
Πόντοι
456
Εδώ δεν μπορεί να βάλει δύο λέξεις τη μία δίπλα στην άλλη, περιμένεις να διακρίνει το σωστό νήμα;;;;
Θεωρώ ότι έγινε προμότορας της μυστήριας Ελευσίνα από χαζομάρα.
ο σπερμ κανει μαλακιες που παει σε οτι σπιτι τυχαια βρει και καμια μερα θα ψαχνει το νεφρο του

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.211
Πόντοι
3.656
Δεν υπάρχουν λογικές εξηγήσεις, την ανέβασε στο νήμα αυτό όπως την είχε ξαναανεβάσει εδώ και παλιότερα, το νιώθει σαν νήμα του, αλλά τα έχει ανεβάσει και σε άλλα νήματα, διότι το νομίζει ότι ταιριάζουν παντού. Εσύ θα έπρεπε να τον ξέρεις καλύτερα, δεν τον είχες συναντήσει και προσωπικά ;
όχι. Τον είδα ένα βράδυ να έχει κάτσει δίπλα σε σεξεργάτρια και να της έχει πιάσει το λακριντί. Όταν έφυγε την πήρα, είναι μια από αυτές που παίρνω σταθερά, και την ρώτησα αν της έλεγε ιστορίες, μου το επιβεβαίωσε ότι της είπε πως είχε διαβάσει γι αυτή από τον Μπόκολο. Έχουμε ανταλλάξει προσωπικά μηνύματα για σεξεργάτριες, αλλά προσωπικά δεν έχουμε συναντηθεί

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.820
Πόντοι
2.696
κοίτα, εγώ δεν κρίνω ποιες γυναίκες καυλώνουν οποιονδήποτε άντρα. Εγώ γουστάρω τα λεπτά σώματα, αλλά έχω δει και γυναίκες με λίγα κιλά παραπάνω, οι οποίες φαίνονται πολύ θηλυκές. Το θέμα δεν είναι τι γράφει η ζυγαριά, αλλά πως είναι τακτοποιημένα τα κιλά πάνω στο σώμα σου. Ακόμα θυμάμαι μια ξαδέλφη μου η οποία ήταν πολύ λεπτή, αλλά στους γοφούς της είχε απίθανα αντιαισθητικά ψωμάκια, τι ψωμάκια, φρατζόλες, και παρόλο που ήταν 19 χρονών είχε άσχημη φιγούρα. Ενώ η Μιλφάρα Νατάσσα που δουλεύει μόνο πρωί έχει λίγα κιλά παραπάνω που της πάνε, και σε συνδυασμό με το χαρωπό της πρόσωπο, το πολύ καλό δέρμα, και την προθυμία της να εξυπηρετήσει τον πελάτη, με ικανοποιεί πολύ περισσότερο από νεότερες, ομορφότερες, και με καλύτερο σώμα. Τώρα η εν λόγω που προσπάθησε δύο φορές να προμοτάρει ο Σπερμ δεν μου αρέσει, είναι πολύ μακριά, το σπίτι της δεν έχει νερό, όπως είπε ο ίδιος. Όλα αυτά είναι απαγορευτικά για μένα, ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα και μαγκιά του. Στο κάτω - κάτω έβαλε δεκάδες φωτογραφίες της, και ο καθένας μπορεί να κρίνει αν θα την κουτουπώσει, ή όχι
Όπως τα λες (τα γράφεις) αγαπητέ αδελφέ εν bou.com, Ιωάννη... Δεν είναι τα κιλά αυτά, καθ' αυτά, αλλά το πως είναι κατανεμημένα στο σώμα... Η συμμετρία είναι το παν... Τέλος το ελκυστικό και το ωραίο είναι εντελώς προσωπικό γούστο... Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.820
Πόντοι
2.696
Καλησπέρα σε όλους
Χθές περί τις 4,στην οδό ΜΑΓΕΡ σταμάτησα να κατουρήσω και μου την έπεσαν 2 Αλβανοί.... περιφέρονταν εκεί στα στενά....με πλησίασαν..στη αρχή αδιάφορα.. άρχισαν.τα μπουκετιδια προσπαθώντας να πάρουν το τσαντάκι που είχα μαζί....ο ένας με χαρακωσε ελαφρά αριστερό πλευρό.... αφού παλέψαμε πήρα πίσω το τσαντάκι και καταφέρω να τους ξεφύγω αφού μ έσκισαν την μπλούζα..... Αλβανοί κοντοι ο ένας με καπέλο.....πλησιαζουν αδιάφοροι πριν επιτεθουν.....ειχαν και μια πρεζου μαζί......ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ
Φίλε τώρα το μόνο που σου λείπει είναι να πέσεις σε Αλγερινούς και να τριτώσει το κακό (σου εύχομαι βέβαια να μην σου τύχει εννοείται)...
Έχω δει άνθρωπο, μεγαλόσωμο μάλιστα, (αλλά μιας ηλικίας), να τον τουλουμιάζουν στο ξύλο εν ριπή οφθαλμού, κάτι μικροκαμωμένα (τουλάχιστον ως προς αυτόν) Αλγερινά αποβράσματα, πριν αυτός προλάβει να πιάσει το χερούλι της πόρτας του αυτοκινήτου του... Χοροπήδαγαν απάνω του... Όλα αυτά στο ιστορικό κέντρο που μένω (μπροστά στο σπίτι μου, ήρθε μάλιστα και στο σπίτι μου απάνω να πλυθεί ο άνθρωπος από τα αίματα πριν τον πάρει το ΕΚΑΒ)... Νύχτα κατά τις 12 και άντε 1, το πολύ...

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
781
Πόντοι
366
15/10 πρωί. Αχαλίνωτο σεξ με την κοκκινομάλλα ώριμη Ουκρανή Τατιάνα στο χοτελ Λίμπερτι. 40 ευρώ για δύο εκτονώσεις + 10 το δωμάτιο.
Γλωσοφιλα ρουφηγματα γλείψιμο παντού ,μασάζ , γυμνό τσιμπούκι για πολλή ώρα μούδιασμα αρχιδιων, ερεθισμος του περινεου και του frenulum με την καυτή γλώσσα της, με προφυλακτικό σεξ από μουνι και φυσικά .... Τελείωμα βαθιά μεσα στο κωλαρακι της ώριμης ιέρειας του έρωτα.

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
871
Πόντοι
361
15/10 πρωί. Αχαλίνωτο σεξ με την κοκκινομάλλα ώριμη Ουκρανή Τατιάνα στο χοτελ Λίμπερτι. 40 ευρώ για δύο εκτονώσεις + 10 το δωμάτιο.
Γλωσοφιλα ρουφηγματα γλείψιμο παντού ,μασάζ , γυμνό τσιμπούκι για πολλή ώρα μούδιασμα αρχιδιων, ερεθισμος του περινεου και του frenulum με την καυτή γλώσσα της, με προφυλακτικό σεξ από μουνι και φυσικά .... Τελείωμα βαθιά μεσα στο κωλαρακι της ώριμης ιέρειας του έρωτα.
Είναι δυνατή στο τσιμπούκι και καθαρή. Το μόνο μείον, ότι δεν αντέχει τρελό σφυροκόπημα. Αλλά όπως έχει γίνει η πιάτσα, ίσως ότι πιο τίμιο κυκλοφορεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom