Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
65
Like
9.640
Πόντοι
5.436
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η καινούρια Σκάρλετ του Συγγρού 108!

Ωραία κοπέλα, τσαχπινιά στο σαλόνι, χαμόγελα και γλύκες στο δωμάτιο αλλά τι να το κάνεις;
Πλήρωσα πρόγραμμα 70€ που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό.
Με το που πάει να ξεκινήσει στοματικό μου περνάει προφύλαξη.
Τη σταματάω, της το λέω μήπως μπέρδεψε τα προγράμματα αλλά εκείνη επέμενε: μου έκανε τελικά με προφύλαξη.
Φυσικά χαλάστηκα κι η συνεδρία πήρε την κάτω βόλτα.
Αν δεν της αρέσει ας πει ότι κάνει μόνο απλό πρόγραμμα να ξέρουμε τι μας γίνεται.
Ή ας πάει να δουλέψει στη μπίχλα του Μεταξουργείου να δει τι ωραία που είναι εκεί.

Τα είπα στη ρεσεψιονίστ: πώς θα ξαναπατήσω εγώ σ' αυτό το μαγαζί όταν οι κοπέλες κλέβουν στα προγράμματα;
Της είπα ότι αυτά μαθεύονται - τα σάιτ γιατί τα έχουμε άλλωστε; - και ότι τέτοιες συμπεριφορές διώχνουν πελάτες.
Ας τη στείλουν πίσω στην πατρίδα της ή στο Μεταξουργείο να δουλεύει για πεντάευρα!

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.263
Πόντοι
36.228
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η καινούρια Σκάρλετ του Συγγρού 108!

Ωραία κοπέλα, τσαχπινιά στο σαλόνι, χαμόγελα και γλύκες στο δωμάτιο αλλά τι να το κάνεις;
Πλήρωσα πρόγραμμα 70€ που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό.
Με το που πάει να ξεκινήσει στοματικό μου περνάει προφύλαξη.
Τη σταματάω, της το λέω μήπως μπέρδεψε τα προγράμματα αλλά εκείνη επέμενε: μου έκανε τελικά με προφύλαξη.
Φυσικά χαλάστηκα κι η συνεδρία πήρε την κάτω βόλτα.
Αν δεν της αρέσει ας πει ότι κάνει μόνο απλό πρόγραμμα να ξέρουμε τι μας γίνεται.
Ή ας πάει να δουλέψει στη μπίχλα του Μεταξουργείου να δει τι ωραία που είναι εκεί.

Τα είπα στη ρεσεψιονίστ: πώς θα ξαναπατήσω εγώ σ' αυτό το μαγαζί όταν οι κοπέλες κλέβουν στα προγράμματα;
Της είπα ότι αυτά μαθεύονται - τα σάιτ γιατί τα έχουμε άλλωστε; - και ότι τέτοιες συμπεριφορές διώχνουν πελάτες.
Ας τη στείλουν πίσω στην πατρίδα της ή στο Μεταξουργείο να δουλεύει για πεντάευρα!
Μαύρο στην απατεώνισα φίλε μου!
Κανονικά έπρεπε να ζητήσεις πίσω τα 20€ της ελεύθερης φλογέρας. Όχι τόσο για τα χρήματα, αλλά για να μην νομίζουν ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο...

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
8
Like
1.345
Πόντοι
481
Αν το καταλάβει η Άννα και τους κόψει θα ανέβει το μαγαζί …
Αν ήθελε πραγματικά να το σταματήσει, θα είχε γίνει ήδη. Εμένα προσωπικά με την συμπεριφορά της με έχει κρατήσει μακριά από τον χώρο της τα τελευταία 2 χρόνια. Ένα μαγαζί που πήγαινα με τα πόδια καθώς μένω πολύ κοντά, και που υπήρξε περίοδος που το είχα χτίσει κυριολεκτικά, με τουλάχιστον μία επίσκεψη την εβδομάδα. Ακόμα και όταν γράφτηκε ότι επέστρεψε μια από τις μεγαλύτερες αδυναμίες μου, η Ρίτα, που έχω κάνει απίστευτα ραντεβού μαζί της, δεν σκέφτηκα να περάσω. Έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο αυτό

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
20
Like
3.589
Πόντοι
7.195
Αν το καταλάβει η Άννα και τους κόψει θα ανέβει το μαγαζί …
Και ομως απο προσφατη επισκεψη μου μετα απο χρονια , πρωτη γνωριμια με Ρουλα πρωτο ραντεβου ημερας , τα γραφομενα δεν απεχουν καθολου απο την πραγματικοτητα.
Δεν ασχολουμε με τους χαρακτηρισμους των συναγωνιστων .....
γνωρισα και την Κατερινα η οποια ειναι και ο επομενος στοχος.
δεν θα μιλησω για το Λιζακι εχουν ηδη γραφει πολλα !!!
Γνωρισα την ομορφη κυρια Αννα ευγενεστατη παντα.
Χωροι πεντακαθαροι και ομορφοι !!!
Αυτα για να παρουσιαστει η αληθεια !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom