matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
δηλαδη δεν κατουρησες καμια?μηπως ησουν αρρωστος με πυρετο?04/10/25
κατά τις 17:00. Αυτή τη φορά δεν είχα πολλή όρεξη για φωτογραφίες και βίντεο
Σατωβριάνδου
Καποδιστρίου
- Πακιστανές
στο Lito
Αριστοτέλους
- η Αφρικανέζα "Νέλλη" έμπαινε με πελάτη στο ξενοδοχείο. Αυτή τη φορά είχε καλύτερο ντύσιμο και φορούσε στο κεφάλι άσπρα μακριά dreads
στο Liberty
Χαλκοκονδύλη
- Χριστίνα ξανθιά νταρντάνα μιλφ
στον Ορφέα
- Πακιστανές
- Γύφτισσες
- τραβέλι στυλιάρι
- το πιο όμορφο και σπάνιο πυροτέχνημα που έχω δει. Μία μελαχρινή πιτσιρίκα με απλό ντύσιμο, όμορφο πρόσωπο (τουλάχιστον για την πιάτσα), σώμα αδύνατο/κανονικό και ηλικία γύρω στα 22. Καταγωγή βαλκάνια, θα έλεγα Ρουμανία. Πιο δίπλα ήταν ένας δικός της συνομήλικος, ίσως για προστασία. Μέχρι να την κοιτάξω, να κόψω κίνηση και να σκεφτώ να πάω να μιλήσω, μπήκε με κάποιον στο ξενοδοχείο. Δεν πειράζει λέω θα κάνω μια βόλτα και θα γυρίσω. Γυρνάω μετά από λίγο... Περιμένω... Περιμένω... και την βλέπω να βγαίνει από μέσα μαζί με τον "φίλο" της και εξαφανίστηκαν. Και την 1η και την 2η φορά έριχνε ματιές προς την κατεύθυνσή μου οπότε ψαχνόταν. Αποφάσισα να τους ακολουθήσω και να πάω να της μιλήσω αλλά δυστυχώς δεν τους πρόλαβα, είχαν απομακρυνθεί. Μήπως ήταν αυτή που είχε αναφέρει ο @ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ;
Επίσης μίλησα σε μια κουρελιασμένη πρεζού με πολύ όμορφο πρόσωπο και ανοιχτόχρωμα μάτια αλλά κατά τα άλλα τέρμα κατεστραμένη. Την ρώτησα αν δουλεύει αλλά ενοχλήθηκε και μου τσαμπουκαλεύτηκε σαν να την προσέβαλα. Δεν έδωσα μεγάλη συνέχεια και προχώρησα
Ξαναπέρασα στις 20:30 όπου είδα πάλι τα ίδια με μερικές προσθαφαιρέσεις
Αριστοτέλους
στο Liberty
Χαλκοκονδύλη
- είχε έρθει το γνωστό γιουβαρλάκι τραβέλι
στον Ορφέα
Σωκράτους
- μια σχετικά ψηλή μελαχρινή γύφτισσα με αρκετά ωραίο σώμα άλλα όχι σαν τις κλασικές που ξέρουμε. Δεν μπορούσα να καταλάβω την καταγωγή της
- Τουρκοβουλγάρα 40+ ετών, μελαχρινή, ογκώδες σώμα και λίγο σκυλόφατσα. Ήρθε και μου μίλησε η ίδια. Ζήτησε 25€ και στη συνέχεια τα έριξε σε 20. Σεξ όλα με προφύλαξη και φιλιά από τον λαιμό και κάτω. Επίσης έχει ζήσει αρκετά χρόνια στην Γερμανία και μιλάει καλά την γλώσσα. Εννοείται αρνήθηκε το κατούρημα που ζήτησα να της ρίξω. Δέχτηκε όμως να με κατουρήσει αυτή αλλά δεν ψήνομαι
Reuzel: -έχω ένα συγκερκιμένο φετίχ. Θες να σε κατουρήσω;
- Φεύγοντας, στα φανάρια πριν την Αγίου Κωνσταντίνου μου μίλησε ένα θηλυπρεπές τραβέλι γύρω στα 30, λεπτό σώμα, με βυζάκια, και καστανά μαλλιά. Μιλάει πορτογαλέζικα και πολύ λίγα αγγλικά οπότε την ρώτησα μέσω translate
Τραβέλι: -μόνο στα πόδια
Reuzel: -στο στόμα θέλω
Τραβέλι: -όχι