Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.847
Πόντοι
6.246
Εμετος οι πατουσες της
Εχεις περπατησει ξυπολητος σπιτι σου πριν καθαριστει?Δεν εχει νερο η γυναικα στο σπιτι της.Εμεις στην θεση της θα μασταν ολοι βρωμικοι οχι μονο στις πατουσες.Ειναι πεντακαθαρη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Που πιατσάρει αυτή;
Δε πιατσαρει.Κανονιζει.Ειναι στην Ελευσινα.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
8.042
Πόντοι
1.336
Τότε πήγαινε στο νήμα με τις ανεξάρτητες ή και σε αυτό με τον δικό τους χώρο. Να πω έβαλες απλά 1 φωτό...

Οτι πρεπει ενα φορητο αρδευτικο συστημα @Reuzel
Θέλει πότισμα; :piss:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.213
Πόντοι
3.656
Τότε πήγαινε στο νήμα με τις ανεξάρτητες ή και σε αυτό με τον δικό τους χώρο. Να πω έβαλες απλά 1 φωτό...

Θέλει πότισμα;
o τύπος προσπαθεί να προκαλέσει αντιδράσεις. Έβαλε δεκάδες φωτογραφίες μιας τύπισας η οποία δεν πιατσάρει, στο νήμα Πιάτσες Αθήνας. Δεν είναι φανερό ότι κάτι άλλο τρέχει; θα μου πεις έβαλε φωτογραφίες της Άννας στο νήμα γυναίκες - κοπέλες μας, τάχα ότι είναι κοπέλα του η πουτάνα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.847
Πόντοι
6.246
Ναι ενω ολοι οι αλλοι δικες τους εβαλαν ως τωρα.Εχει αποδειχτει ποιοι βαζουν αληθινες και ποιοι ψευτικες γιατι υπαρχει κ ενα κολπο που εψαχναν αρχεια κ μια φορα μονο βρηκαν μια αντιστοιχια στις δικες μου.Κ που ξερετε αν δεν γκομενιζουμε καποιοι?Κ που ξερετε αν μας επετρεψαν τα κοριτσια να τις δειχνουμε κτλ γιατι τις φτιαχνει?Εγω δε σηκωσα καμια τερμα ιδρωμενη φανερα με ουσιες διπλα απ τν αλλον να του τη φαω μη χασω το κελεπουρι.Καποιος παλιος το κανε ενω καθοταν μαζι μου η αλλη ο οποιος τυχαινει να γαμαει κ ψιλομπαζα καθε φορα τα οποια απλα εγω εχω παραδεχτει διοτι εγω λεω καταντησα εκει λογω οικονιμκου οχι λογω συνηθεις σαν τον εν λογω που 20 χρονια ειναι εκει στη πρεζοπιατσα σερι πιθανον ενω εχει σαφως καλυτερα λεφτα απο μενα.Κ δευτερον εχω πει οτι ξμπελεκω απο πιατσα,δενε χω τι αλλο να γαμησω εκει,μονο συγεκριμενες περιπτωσεις κυνηγω,τιποτα αλλο.Κ αυτες λεω να μου βρουν αλλες γαμησιμες να παρουν λεφτα.Ν αθυμησω οτι δενε χω τραβηξει αρκετες κοπελες φωτο κ βιντεο γτ οι καμαριερες γιναν καριολες μεσα στο καλοκαιρι κ δεν ηθελα να χασω χρονο.Τις οποιες κατι παλιοι θα τρεξουν να βρουν αν τις βαλω.Για μπουρδελα παω.Κ εγω οταν λεω.λεω τα παντα,οχι παραπανω παρακατω,λιγο εκει λιγο εδω χωρις να λεω ποια ειναι πως λεγεται κ δε τα κρυβω κατα 90% αυτα που κανω.Ξερω οτι υπαρχουν παιδια που γουσταρουν γυναικες με κιλα κ η Σονια ειναι απ τις καλυτερες κ σε υπηρεσια κ σε χαρακηρα γι αυτο κ τη ποσταρω.Οσοι εχετε ξαναβρεθει ξερετε.Φυσικα οτι καινουριο εχω θα το βαζω καθως μου το λενε παιδια σε μηνυματα οτι εχει φαση κ πεφτει το νημα χωρις αυτα.Εγω τραβαω οσα πιο πολα γινεται,δε τραβαω 1.Εχω και σεξ αλλα ειναι μεγαλα αρχεια κ δε θα κατσω να τα κοψω σε περισσοτερα κομματια απο τα ηδη κομματια που εχω κανει.Ενδιαφερομενοι σε μηνυματα γιατι τα αρχεια ειναι μεγαλυτερα απο το επιτρεπτο.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.363
Πόντοι
456
Εμετος οι πατουσες της
εχεις δει παλιοτερες που γαμουσε ο σπερμ?οι βρωμικες πατουσες ειναι λεπτομερια εδω λιγουρευται να γαμησει την τρελη αστεγη που βαφεται με ασβεστη και κοιμαται σε καδους στην ομονοια στις πατουσες θα κολλησει

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.363
Πόντοι
456
o τύπος προσπαθεί να προκαλέσει αντιδράσεις. Έβαλε δεκάδες φωτογραφίες μιας τύπισας η οποία δεν πιατσάρει, στο νήμα Πιάτσες Αθήνας. Δεν είναι φανερό ότι κάτι άλλο τρέχει; θα μου πεις έβαλε φωτογραφίες της Άννας στο νήμα γυναίκες - κοπέλες μας, τάχα ότι είναι κοπέλα του η πουτάνα
οποια γαμαει ακαποτα την θεωρει γκομενα του

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.363
Πόντοι
456
Εχεις περπατησει ξυπολητος σπιτι σου πριν καθαριστει?Δεν εχει νερο η γυναικα στο σπιτι της.Εμεις στην θεση της θα μασταν ολοι βρωμικοι οχι μονο στις πατουσες.Ειναι πεντακαθαρη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τι σπιτι ειναι αυτο διχως νερο μας δουλευεις?και πως ειναι πεντακαθρη διχως νερο τι κανει γλυφεται οπως οι γατες?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.213
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα στην Ομήγυρη. Ψόφια πράγματα στο τρίγωνο, ίσως έφταιγε η Απεργία. Στη γωνία Σωκράτους και Σατωβριάνδου είναι πια το στέκι των Τραβεστί, που και που ξεπέφτει κάποια γυναίκα. Στον Ορφέα ξαναβρήκα τη Μαρία από την Ερυθραία. Έχει μακρύνει λίγο το μαλλί της, κι αντί για κουκούλα φοράει καπελάκι. Έχει πάρει λίγα κιλά, ξανάρχισε να δουλεύει. Μέτρια πίπα, καλό δέρμα, μουνί κώλος 15 ευρώ, τα αξίζει

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.916
Πόντοι
7.195
ρε Sperm τη Σόνια Ελευσίνας μας την είχες συστήσει το Μάιο με αρχεία από ακάποτο, και είχες βάλει και αγγελία της.
Τώρα έριξες επαναληπτική.
Πάντως το δωμάτιο και το ντιβάνι είναι υπερκαλτ.
Ρομά είναι η Σόνια ?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.213
Πόντοι
3.656
ρε Sperm τη Σόνια Ελευσίνας μας την είχες συστήσει το Μάιο με αρχεία από ακάποτο, και είχες βάλει και αγγελία της.
Τώρα έριξες επαναληπτική.
Πάντως το δωμάτιο και το ντιβάνι είναι υπερκαλτ.
Ρομά είναι η Σόνια ?
η λέξη προμότορας, δεν σου λέει κάτι;
1760519780711.png

atsalakotos1

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
135
Πόντοι
1
τι σπιτι ειναι αυτο διχως νερο μας δουλευεις?και πως ειναι πεντακαθρη διχως νερο τι κανει γλυφεται οπως οι γατες?
και τον αδελφό της νταβάς απέξω να περιμένει να πάρει στοιχεία του ιχ για εκβιασμό. Είχα πάει στην Ελευσίνα με φίλο για διπλό αλλά δεν του άρεσε και έμεινε στο αμάξι εγώ ανέβηκα όντος διαμέρισμα χωρίς κλειδιά χωρίς νερό με ρεύμα μάλλον από τον κάτω όροφο βρώμα και δυσωδία καρέκλα πλαστική ντιβάνι με 5-6 κουβέρτες αυτή να πηγαίνει συνέχεια στο άλλο δωμάτιο για να σκουπιστεί από τον ιδρώτα. στο αμάξι ο αδελφός έκανε βόλτες έγραφε τον αριθμό του ιχ (δικό μου ο φίλος είχε το δικό του θα πήγαινε για δουλειά) είχαν ένα μερσεντές που ήρθαν και μας πήραν από το φανάρι της ελευσίνας. Θέλει προσοχή η μαντάμ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom