Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 102
- Like
- 21.706
- Πόντοι
- 19.386
Εμετος οι πατουσες τηςΣονια Ελευσινα 9
Εμετος οι πατουσες τηςΣονια Ελευσινα 9
Που πιατσάρει αυτή;Σονια Ελευσινα 14
ΝαιΟπότε αυτήν η σαμουελα είναι τραβελι ;
Εχεις περπατησει ξυπολητος σπιτι σου πριν καθαριστει?Δεν εχει νερο η γυναικα στο σπιτι της.Εμεις στην θεση της θα μασταν ολοι βρωμικοι οχι μονο στις πατουσες.Ειναι πεντακαθαρη.Εμετος οι πατουσες της
Δε πιατσαρει.Κανονιζει.Ειναι στην Ελευσινα.Που πιατσάρει αυτή;
Οτι πρεπει ενα φορητο αρδευτικο συστημα @ReuzelΔεν εχει νερο η γυναικα στο σπιτι της
Θα βαλω και αγγελιεςΤότε πήγαινε στο νήμα με τις ανεξάρτητες ή και σε αυτό με τον δικό τους χώρο. Να πω έβαλες απλά 1 φωτό...
Θέλει πότισμα;
o τύπος προσπαθεί να προκαλέσει αντιδράσεις. Έβαλε δεκάδες φωτογραφίες μιας τύπισας η οποία δεν πιατσάρει, στο νήμα Πιάτσες Αθήνας. Δεν είναι φανερό ότι κάτι άλλο τρέχει; θα μου πεις έβαλε φωτογραφίες της Άννας στο νήμα γυναίκες - κοπέλες μας, τάχα ότι είναι κοπέλα του η πουτάναΤότε πήγαινε στο νήμα με τις ανεξάρτητες ή και σε αυτό με τον δικό τους χώρο. Να πω έβαλες απλά 1 φωτό...
Θέλει πότισμα;
Στη κυριολεξια γιατι οντως δεν εχει νερο το σπιτι τηςΟτι πρεπει ενα φορητο αρδευτικο συστημα @Reuzel
εχεις δει παλιοτερες που γαμουσε ο σπερμ?οι βρωμικες πατουσες ειναι λεπτομερια εδω λιγουρευται να γαμησει την τρελη αστεγη που βαφεται με ασβεστη και κοιμαται σε καδους στην ομονοια στις πατουσες θα κολλησειΕμετος οι πατουσες της
οποια γαμαει ακαποτα την θεωρει γκομενα τουo τύπος προσπαθεί να προκαλέσει αντιδράσεις. Έβαλε δεκάδες φωτογραφίες μιας τύπισας η οποία δεν πιατσάρει, στο νήμα Πιάτσες Αθήνας. Δεν είναι φανερό ότι κάτι άλλο τρέχει; θα μου πεις έβαλε φωτογραφίες της Άννας στο νήμα γυναίκες - κοπέλες μας, τάχα ότι είναι κοπέλα του η πουτάνα
τι σπιτι ειναι αυτο διχως νερο μας δουλευεις?και πως ειναι πεντακαθρη διχως νερο τι κανει γλυφεται οπως οι γατες?Εχεις περπατησει ξυπολητος σπιτι σου πριν καθαριστει?Δεν εχει νερο η γυναικα στο σπιτι της.Εμεις στην θεση της θα μασταν ολοι βρωμικοι οχι μονο στις πατουσες.Ειναι πεντακαθαρη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε πιατσαρει.Κανονιζει.Ειναι στην Ελευσινα.
η λέξη προμότορας, δεν σου λέει κάτι;ρε Sperm τη Σόνια Ελευσίνας μας την είχες συστήσει το Μάιο με αρχεία από ακάποτο, και είχες βάλει και αγγελία της.
Τώρα έριξες επαναληπτική.
Πάντως το δωμάτιο και το ντιβάνι είναι υπερκαλτ.
Ρομά είναι η Σόνια ?
και τον αδελφό της νταβάς απέξω να περιμένει να πάρει στοιχεία του ιχ για εκβιασμό. Είχα πάει στην Ελευσίνα με φίλο για διπλό αλλά δεν του άρεσε και έμεινε στο αμάξι εγώ ανέβηκα όντος διαμέρισμα χωρίς κλειδιά χωρίς νερό με ρεύμα μάλλον από τον κάτω όροφο βρώμα και δυσωδία καρέκλα πλαστική ντιβάνι με 5-6 κουβέρτες αυτή να πηγαίνει συνέχεια στο άλλο δωμάτιο για να σκουπιστεί από τον ιδρώτα. στο αμάξι ο αδελφός έκανε βόλτες έγραφε τον αριθμό του ιχ (δικό μου ο φίλος είχε το δικό του θα πήγαινε για δουλειά) είχαν ένα μερσεντές που ήρθαν και μας πήραν από το φανάρι της ελευσίνας. Θέλει προσοχή η μαντάμ.τι σπιτι ειναι αυτο διχως νερο μας δουλευεις?και πως ειναι πεντακαθρη διχως νερο τι κανει γλυφεται οπως οι γατες?