Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

bakaiaisbbjsjsjs

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
117
Πόντοι
0
υπάρχει πουθενά καμία για πίπα μόνο με κανένα 5 ευρώ? σοβαρές απαντήσεις παρακαλώ

denexomiala

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2017
Like
90
Πόντοι
0
Παραλιακή ερχόμενος προς Αθήνα δεξιά περίπου στη Βαρκιζα, εχτές με ένα άσπρο φόρεμα μαύρα μαλλιά και ΚΟΛΑΡΑ. Ζήτησε 50 για πίπα+πούτσα και +30 για ακαποτη πίπα. Μου φάνηκε διεκπεραιωτική και την απέφυγα. Έχει δοκιμάσει κάνεις; Μου φάνηκαν πολλά τα λεφτά για πίπα με καποτα, αλλά είχε κολάρα η τυπισα και ήθελα να δοκιμάσω.

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
830
Πόντοι
81
Πέρασα μια βολτούλα σήμερα από κέντρο μιας και ήταν ιδανικές οι συνθήκες για βόλτα (καύσωνας, τοξικό νέφος από τη Βαρυμπόμπη, πτώση της τάσης ρεύματος κ.λπ.)

Μετά από τις συμβουλές και οδηγίες του αξιόλογου και βετεράνου συναγωνιστή '' Ιωάννη Μπόκολου'', αναζητούσα μανιωδώς κίτρινο και σχιστομάτικο κρεατάκι, δίχως όμως στο τέλος να ικανοποιήσω τις προσδοκίες μου. ?

*Εδώ και καιρό είναι που ψάχνομαι για φάση με κάποια μικρόσωμη Ching Chong, ούτως ώστε να τη βάλω να με τρίψει σύμφωνα με τις πανάρχαιες ταοϊστικές ιεροτελεστίες για να εξισορροπιστεί το yin yang μου. Ωραίες οι φιλοσοφίες, όμως μετά σκοπεύω να την γλείψω από πάνω μέχρι κάτω -καλύπτοντας κάθε χιλιοστό του κορμιού της με τη γλώσσα μου- και θα της τον χώσω ασάλιωτα στη σφιχτή και λιλιπούτεια μούνα της.
Τζίφος όμως. Αυτήν τη φορά.

Κατά τις 15:00 πήγα κατευθείαν στον Ορφέα, η μοναδική όμως που βρισκόταν εκεί ήταν μια μπαγλαντεσιανή (ή ό,τι σκατά είναι αυτές με τα πολύχρωμα σαρί), η οποία ζαχάρωνε έναν σκατόγερο έτσι ώστε να περάσουν στα ενδότερα.
Έξω από το τριτοκοσμικό γωνιακό σουβλατζίδικο της Σωκράτους (η αλήθεια να λέγεται, έχει λυθεί το πρόβλημα των αδέσποστων στην περιοχή), δεν υπήρχε απολύτως τίποτα εκτός από την καμμένη ξανθιά πρεζού που κάθεται στα σκαλιά και η οποία μοιάζει με τη γριά Yubaba του τζαπανικού αριστουργήματος ''Spirited Away''.

Οι οδοί Ξούθου, Βερατζέρου και Μενάνδρου είχαν κατακλυστεί από τα ζόμπι, μιλάμε πιο πολλά πρεζόνια και από Goblins στα ορυχεία της Μόρια.
Πλησίασα μπας και βρω καμία που να τρώγεται και να μην την έχει σπάσει εντελώς η πρέζα, όμως όλες είχαν τα χάλια τους ακόμη και για τα δικά μου παρακμιακά γούστα.

Σοβιετικές και άλλα γκράνια δεν συνάντησα πουθενά, φαντάζομαι πως οι συμβουλές των ειδικών εισακούστηκαν από αυτές τις ευπαθείς ομάδες και έτσι παρέμειναν κλεισμένες στα σπίτια τους.

Το μόνο θετικό το οποίο κράτησα από τον σημερινό μου ανθυγιεινό περίπατο είναι το πόσο έχουμε εξελιχθεί ως κοινωνία.
Πραγματικά, αφού ανεχόμαστε όλα αυτά τα θλιβερά μιάσματα/αποβράσματα και δεν κατασκευάζουμε κάποιο στρατόπεδο εξόντωσης στα πρότυπα της Treblinka, μόνο καλά λόγια έχει να λέει για την ανεκτικότητα και την καλοσύνη μας.

Είμαι βέβαιος άλλωστε πως η πολιτεία θα βοηθήσει αυτά τα παραστρατημένα παιδιά, και αργά η γρήγορα αυτά θα αποτέλεσουν χρήσιμα μέλη του συνόλου.

:)

jothnie

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2018
Like
35
Πόντοι
0
Παραλιακή ερχόμενος προς Αθήνα δεξιά περίπου στη Βαρκιζα, εχτές με ένα άσπρο φόρεμα μαύρα μαλλιά και ΚΟΛΑΡΑ. Ζήτησε 50 για πίπα+πούτσα και +30 για ακαποτη πίπα. Μου φάνηκε διεκπεραιωτική και την απέφυγα. Έχει δοκιμάσει κάνεις; Μου φάνηκαν πολλά τα λεφτά για πίπα με καποτα, αλλά είχε κολάρα η τυπισα και ήθελα να δοκιμάσω.
Αν λες δίπλα στο shell αξίζει, εγώ πάει, καλό κορίτσι. Αλλά ελεύθερη πιπα δεν θα το πρότεινα

arniogatos1973

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2017
Like
69
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές την βοήθεια σας ξέρεις κανείς αν και που παίζουν Ινδές;;;

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Πέρασα μια βολτούλα σήμερα από κέντρο μιας και ήταν ιδανικές οι συνθήκες για βόλτα (καύσωνας, τοξικό νέφος από τη Βαρυμπόμπη, πτώση της τάσης ρεύματος κ.λπ.)

Μετά από τις συμβουλές και οδηγίες του αξιόλογου και βετεράνου συναγωνιστή '' Ιωάννη Μπόκολου'', αναζητούσα μανιωδώς κίτρινο και σχιστομάτικο κρεατάκι, δίχως όμως στο τέλος να ικανοποιήσω τις προσδοκίες μου. ?

*Εδώ και καιρό είναι που ψάχνομαι για φάση με κάποια μικρόσωμη Ching Chong, ούτως ώστε να τη βάλω να με τρίψει σύμφωνα με τις πανάρχαιες ταοϊστικές ιεροτελεστίες για να εξισορροπιστεί το yin yang μου. Ωραίες οι φιλοσοφίες, όμως μετά σκοπεύω να την γλείψω από πάνω μέχρι κάτω -καλύπτοντας κάθε χιλιοστό του κορμιού της με τη γλώσσα μου- και θα της τον χώσω ασάλιωτα στη σφιχτή και λιλιπούτεια μούνα της.
Τζίφος όμως. Αυτήν τη φορά.

Κατά τις 15:00 πήγα κατευθείαν στον Ορφέα, η μοναδική όμως που βρισκόταν εκεί ήταν μια μπαγλαντεσιανή (ή ό,τι σκατά είναι αυτές με τα πολύχρωμα σαρί), η οποία ζαχάρωνε έναν σκατόγερο έτσι ώστε να περάσουν στα ενδότερα.
Έξω από το τριτοκοσμικό γωνιακό σουβλατζίδικο της Σωκράτους (η αλήθεια να λέγεται, έχει λυθεί το πρόβλημα των αδέσποστων στην περιοχή), δεν υπήρχε απολύτως τίποτα εκτός από την καμμένη ξανθιά πρεζού που κάθεται στα σκαλιά και η οποία μοιάζει με τη γριά Yubaba του τζαπανικού αριστουργήματος ''Spirited Away''.

Οι οδοί Ξούθου, Βερατζέρου και Μενάνδρου είχαν κατακλυστεί από τα ζόμπι, μιλάμε πιο πολλά πρεζόνια και από Goblins στα ορυχεία της Μόρια.
Πλησίασα μπας και βρω καμία που να τρώγεται και να μην την έχει σπάσει εντελώς η πρέζα, όμως όλες είχαν τα χάλια τους ακόμη και για τα δικά μου παρακμιακά γούστα.

Σοβιετικές και άλλα γκράνια δεν συνάντησα πουθενά, φαντάζομαι πως οι συμβουλές των ειδικών εισακούστηκαν από αυτές τις ευπαθείς ομάδες και έτσι παρέμειναν κλεισμένες στα σπίτια τους.

Το μόνο θετικό το οποίο κράτησα από τον σημερινό μου ανθυγιεινό περίπατο είναι το πόσο έχουμε εξελιχθεί ως κοινωνία.
Πραγματικά, αφού ανεχόμαστε όλα αυτά τα θλιβερά μιάσματα/αποβράσματα και δεν κατασκευάζουμε κάποιο στρατόπεδο εξόντωσης στα πρότυπα της Treblinka, μόνο καλά λόγια έχει να λέει για την ανεκτικότητα και την καλοσύνη μας.

Είμαι βέβαιος άλλωστε πως η πολιτεία θα βοηθήσει αυτά τα παραστρατημένα παιδιά, και αργά η γρήγορα αυτά θα αποτέλεσουν χρήσιμα μέλη του συνόλου

Υπομονή, μέχρι να γυρίσουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές (συνήθως στις πατρίδες τους, να δουν παιδιά, γονείς κλπ)

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.861
Πόντοι
201
Καλησπερα αλανια !! Χανσεν και πατησιων γωνια εχει μαυρουλες για οποιον ενδιαφερετε. πιτσιρικες, ωραια μουνακια, γυρω στα 20-22 χρονων, 10ρικο μπουκι 20ρικο γαμισι, τις πετηχενω ΠΣΚ κυριως.

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
830
Πόντοι
81
Καλησπερα αλανια !! Χανσεν και πατησιων γωνια εχει μαυρουλες για οποιον ενδιαφερετε. πιτσιρικες, ωραια μουνακια, γυρω στα 20-22 χρονων, 10ρικο μπουκι 20ρικο γαμισι, τις πετηχενω ΠΣΚ κυριως.
Μεγαλύτερες φόλες από τις Αφρικανές (σ.σ. μαύρες) ΔΕΝ υπάρχουν.

Εντελώς άχρηστες και ανίκανες.

Αμέσως μετά από δαύτες ακολουθούν οι Λατίνες.

Θα το πούμε ξανά και ξανά: Καλύτερες πουτάνες από τις ανατολικές του σοβιετικού μπλοκ δεν υπάρχουν. Δεν είναι τυχαίο πως κυριάρχησαν σε όλο τον πλανήτη.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.538
Πόντοι
746
Πέρασμα σήμερα το ξημέρωμα απο 3 σεπτεμβρίου ,ώρα 1 και 20. Σχεδόν στην τρίτη διασταύρωση με την ηπείρου στο αριστερό χέρι ακριβώς στην στροφή καθόντουσαν δυο ασιατάκια με μαύρες μπλούζες φούστες όλα μαύρα και μιλάγανε μεταξύ τους. Ο μαλάκας ο φίλος μου που οδηγούσε δεν σταμάτησε για να κάνω έρευνα η αν είταν ξέμπαρκες.
Απο το λίγο που πρόλαβα να δώ είταν κοντά στα 23 με 27. Όποιος ξέρει να πεί.

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.514
Πόντοι
4.646
Και πώς τις πλησιάζεις μύστη μου? Κάνουνε κρα για βίζιτες?
Έχεις πάρει καμία κι αν ναι σε ποιό χοτέλι γαμιούνται?
Επίσης δίνουν κώλο?
Διαφώτισέ μας!

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.861
Πόντοι
201
Μεγαλύτερες φόλες από τις Αφρικανές (σ.σ. μαύρες) ΔΕΝ υπάρχουν.

Εντελώς άχρηστες και ανίκανες.

Αμέσως μετά από δαύτες ακολουθούν οι Λατίνες.

Θα το πούμε ξανά και ξανά: Καλύτερες πουτάνες από τις ανατολικές του σοβιετικού μπλοκ δεν υπάρχουν. Δεν είναι τυχαίο πως κυριάρχησαν σε όλο τον πλανήτη.
Bro, δεν θα διαφωνισω πουθενα μαζι σου. Οι Ρωσιδες ειναι μια κατηγορια μονες τους.

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.861
Πόντοι
201
Και πώς τις πλησιάζεις μύστη μου? Κάνουνε κρα για βίζιτες?
Έχεις πάρει καμία κι αν ναι σε ποιό χοτέλι γαμιούνται?
Επίσης δίνουν κώλο?
Διαφώτισέ μας!
Απλα αναβεις αλαρμ, σταματας διπλα τους και ερχοντε στο παραθυρο. Θα σε πανε αυτες σε μερος. Εγω μενω εκει κοντα και τις παω σπητι με 40 Ε την ωρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Θα εισαι συγκεκριμενος στις υπηρεσιες που ζητας απο την αρχη, γιατι θα σου ζητησουν παραπανω χρηματα στην πορεια και θα ξενερωσεις, π.χ. θα δεν θα βγαζει το σουτιεν, και για το βγαλει θα θελει αλλα 5 Ε, και τετοιες μαλακιες. Μην μασισεις ομος.

Αραια και που χρειαζετε και λιγο μαυρο κρεας. καλο βολι.

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.514
Πόντοι
4.646
Απλα αναβεις αλαρμ, σταματας διπλα τους και ερχοντε στο παραθυρο. Θα σε πανε αυτες σε μερος. Εγω μενω εκει κοντα και τις παω σπητι με 40 Ε την ωρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Θα εισαι συγκεκριμενος στις υπηρεσιες που ζητας απο την αρχη, γιατι θα σου ζητησουν παραπανω χρηματα στην πορεια και θα ξενερωσεις, π.χ. θα δεν θα βγαζει το σουτιεν, και για το βγαλει θα θελει αλλα 5 Ε, και τετοιες μαλακιες. Μην μασισεις ομος.

Αραια και που χρειαζετε και λιγο μαυρο κρεας. καλο βολι.
Ωραίος μύστη! Θέλω μαύρη για πρωκτικό, κάτι που είναι πραγματικά δυσεύρετο.
Ελπίζω να σε πηγαίνουν σε κανένα κοντινό χοτέλι τουλάχιστον, γιατί είμαι πεζός.
Αν σκάσω 50-60ρικο για 1 ώρα λες να δώσουν κώλο?

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
533
Πόντοι
81
Παιδιά, καμμιά βυζαρού 6 νουμερο και ανω έχει πετυχει κανένας? Άσπρη, μαύρη, κιτρινη δεν με νοιάζει το χρώμα. Δεν ψάχνω για πρεζούδες. Να είναι υπερβυζαρού.

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
147
Πόντοι
1
Όταν λες Βάρκιζα??σε ποιο σημείο ακριβώς...στις στροφές??? ή μέσα στο κόσμο??

Kostas1(2)

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2020
Like
283
Πόντοι
20
Καλησπέρα παιδιά...καμία με πολύ μεγάλο στήθος ώριμη ξέρουμε που?..αν ξέρετε πείτε μου...Ευχαριστώ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom