Kostas1(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2020
- Like
- 283
- Πόντοι
- 20
Καλησπέρα παιδιά...καμία με πολύ μεγάλο στήθος ώριμη ξέρουμε που?..αν ξέρετε πείτε μου...Ευχαριστώ!!
ναι ρε φιλε που στη βαρκιζα ;Όταν λες Βάρκιζα??σε ποιο σημείο ακριβώς...στις στροφές??? ή μέσα στο κόσμο??
Συμφωνώ συναγωνιστή ... όταν στην Λιοσίων 73 και σε αλλα 50 υδρυματα μπορείς να πάρεις ρωσιδουλα 25 χρόνων απο 20-40 EUR και να ειναι πεντακάθαρη ... δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις με αυτές.Πέρασα απ τις πιάτσες που αναφέρετε Χαλκοκονδύλη
Καλα δεν φοβάστε να τις γαματα αυτες
Μου φάνηκαν πολυ βρωμιαρες και πρεζουδες όλες
Αδερφέ παλιά είχε...οπως και κατα καιρούς έχει μαύρες στα λιμανάκια.....για αυτό τον ρώτησα...Η Βαρκιζα ασφαλώς είναι fake news.
Σιγά μην έχει και στα Λεγραινα.
Μάθετε και λίγο γεωγραφία ρε παιδες δεν κάνει κακό!
Πέρασα απ τις πιάτσες που αναφέρετε Χαλκοκονδύλη
Καλα δεν φοβάστε να τις γαματα αυτες
Μου φάνηκαν πολυ βρωμιαρες και πρεζουδες όλες
Εχει οδο Καματερού στην πλατεία βάθη?Καταδρομική στο τρίγωνο. Λίγες γαμεύσιμες, έχει σκάσει μιγάδα με φοβερά τσιμπουκόχειλα στη διασταύρωση Καματερού και Φαβιέρου, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Με εξυπηρέτησε ένα στανταράκι μου, η Σοφία, καλά να είναι η γυναίκα
Μήπως να γκουγκλάριζες πριν ρωτήσεις εμένα;Εχει οδο Καματερού στην πλατεία βάθη?
Μπήκα στους χάρτες της γκουγκλ αλλά δεν έβγαλα ακρηΜήπως να γκουγκλάριζες πριν ρωτήσεις εμένα;
Μπήκα στους χάρτες της γκουγκλ αλλά δεν έβγαλα ακρη
Ενδιαφερουσα περριπτωση ακουγεται!!!Την εχει παρει καποιος??Τώρα σκινυ μωρό με κόκκινο φόρεμα ιερά οδός προς Σπύρου Πατση. 30€ πιπα γαμησι στο αυτοκίνητο μόνο. Πολύ λεπτή προς κόκκαλο. Δεν πείρα.
Εμένα για τραβέλι μου φάνηκε που την ρώτησα τιμή...και δεν πήρα εν τελη...Ενδιαφερουσα περριπτωση ακουγεται!!!Την εχει παρει καποιος??
Χθες το βράδυ περι τις 23:30 Συγγρού ψηλά (προς Φιξ) η πρωτη εκδιδομενη στον δρόμο. Μια ξανθιά 1,85 με τακουνι άνετα, κορμί απίστευτο και φάτσα 100% γυναικεία. Ασπρο ολόσωμο εφαρμοστο φόρεμα άκρως εντυπωσιακό! Αν και δεν είχα σκοπό να μιλήσω γιατί πηγαινα σπίτι μου πεζος, μένω δίπλα, ρωτάω τι τιμή έχει και μου είπε 50 πισω στο στενό, 70 μια ώρα στο σπίτι της. Επίσης επειδη δεν της γεμιζα το μάτι μου λέει "Μπορείς να με γαμησεις";;;... (ειμαι 1,75 πολυ αθλητικός) που να' ξερε ότι άμα την έβαζα κάτω δεν θα έμενε κωλομπιθροξυλο... Επίσης μετά μου λέει ότι είναι γυναίκα και όχι τραβεστί και μου σκάει ένα χαμόγελο γάμησέτα... Τρελός πατος και πολυ περιποιημενα δόντια. Δεν ενέδωσα διότι θεωρησα πως ήταν εγχειρισμενη διότι η φωνή ήταν καπως...κι εγώ δεν παω με άντρες. Αν όμως κάποιος μου έλεγε ότι όντως ήτανε γυναίκα θα το σκεφτώ... Αλλά θεωρώ πως δεν. Παλιά στο ίδιο σημείο όμως ήτανε μια Αλβανιδα οντως γυναίκα άρα μήπως αυτό το σημείο που είναι στην αρχή το καταλαμβάνουν καθαρές γυναίκες και την αδικω; Τώρα τελευταία πολλες κοπέλες που είναι ψηλές έχουνε βαριά φωνή, μήπως ήτανε γυναίκα; (μπααα..)