Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kostas1(2)

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2020
Like
283
Πόντοι
20
Καλησπέρα παιδιά...καμία με πολύ μεγάλο στήθος ώριμη ξέρουμε που?..αν ξέρετε πείτε μου...Ευχαριστώ!!

George.x

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2021
Like
3
Πόντοι
0
Θέλω να ρωτήσω αν υπαρχει κάποιος μέρος κοντά στο Χαϊδάρι που κάνουν σεξ, ψάχνονται για να κάνουν κάτι ζευγαρια η γει... λέγοντας αλιος σεξοκαβάτζα...

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
10.917
Πόντοι
3.656
Η Βαρκιζα ασφαλώς είναι fake news.
Σιγά μην έχει και στα Λεγραινα.
Μάθετε και λίγο γεωγραφία ρε παιδες δεν κάνει κακό!

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.483
Πόντοι
1.446
Πέρασα απ τις πιάτσες που αναφέρετε Χαλκοκονδύλη
Καλα δεν φοβάστε να τις γαματα αυτες
Μου φάνηκαν πολυ βρωμιαρες και πρεζουδες όλες
Συμφωνώ συναγωνιστή ... όταν στην Λιοσίων 73 και σε αλλα 50 υδρυματα μπορείς να πάρεις ρωσιδουλα 25 χρόνων απο 20-40 EUR και να ειναι πεντακάθαρη ... δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις με αυτές.

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
147
Πόντοι
1
Η Βαρκιζα ασφαλώς είναι fake news.
Σιγά μην έχει και στα Λεγραινα.
Μάθετε και λίγο γεωγραφία ρε παιδες δεν κάνει κακό!
Αδερφέ παλιά είχε...οπως και κατα καιρούς έχει μαύρες στα λιμανάκια.....για αυτό τον ρώτησα...

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.538
Πόντοι
746
Τώρα σκινυ μωρό με κόκκινο φόρεμα ιερά οδός προς Σπύρου Πατση. 30€ πιπα γαμησι στο αυτοκίνητο μόνο. Πολύ λεπτή προς κόκκαλο. Δεν πείρα.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Reuzel

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Πέρασα απ τις πιάτσες που αναφέρετε Χαλκοκονδύλη
Καλα δεν φοβάστε να τις γαματα αυτες
Μου φάνηκαν πολυ βρωμιαρες και πρεζουδες όλες

Fanta μαζί σου και ΜΗΝ φοβάσαι τίποτα τύπε μου!

• Like
Αντιδράσεις: lesa.l
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.991
Πόντοι
3.656
Καταδρομική στο τρίγωνο. Λίγες γαμεύσιμες, έχει σκάσει μιγάδα με φοβερά τσιμπουκόχειλα στη διασταύρωση Καματερού και Φαβιέρου, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Με εξυπηρέτησε ένα στανταράκι μου, η Σοφία, καλά να είναι η γυναίκα

Tsigganolagnos hronia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2020
Like
1.263
Πόντοι
201
Καταδρομική στο τρίγωνο. Λίγες γαμεύσιμες, έχει σκάσει μιγάδα με φοβερά τσιμπουκόχειλα στη διασταύρωση Καματερού και Φαβιέρου, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Με εξυπηρέτησε ένα στανταράκι μου, η Σοφία, καλά να είναι η γυναίκα
Εχει οδο Καματερού στην πλατεία βάθη?

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
2.316
Πόντοι
506
Τώρα σκινυ μωρό με κόκκινο φόρεμα ιερά οδός προς Σπύρου Πατση. 30€ πιπα γαμησι στο αυτοκίνητο μόνο. Πολύ λεπτή προς κόκκαλο. Δεν πείρα.
Ενδιαφερουσα περριπτωση ακουγεται!!!Την εχει παρει καποιος??

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.738
Πόντοι
11.096
Χθες το βράδυ περι τις 23:30 Συγγρού ψηλά (προς Φιξ) η πρωτη εκδιδομενη στον δρόμο. Μια ξανθιά 1,85 με τακουνι άνετα, κορμί απίστευτο και φάτσα 100% γυναικεία. Ασπρο ολόσωμο εφαρμοστο φόρεμα άκρως εντυπωσιακό! Αν και δεν είχα σκοπό να μιλήσω γιατί πηγαινα σπίτι μου πεζος, μένω δίπλα, ρωτάω τι τιμή έχει και μου είπε 50 πισω στο στενό, 70 μια ώρα στο σπίτι της. Επίσης επειδη δεν της γεμιζα το μάτι μου λέει "Μπορείς να με γαμησεις";;;... (ειμαι 1,75 πολυ αθλητικός) που να' ξερε ότι άμα την έβαζα κάτω δεν θα έμενε κωλομπιθροξυλο... Επίσης μετά μου λέει ότι είναι γυναίκα και όχι τραβεστί και μου σκάει ένα χαμόγελο γάμησέτα... Τρελός πατος και πολυ περιποιημενα δόντια. Δεν ενέδωσα διότι θεωρησα πως ήταν εγχειρισμενη διότι η φωνή ήταν καπως...κι εγώ δεν παω με άντρες. Αν όμως κάποιος μου έλεγε ότι όντως ήτανε γυναίκα θα το σκεφτώ... Αλλά θεωρώ πως δεν. Παλιά στο ίδιο σημείο όμως ήτανε μια Αλβανιδα οντως γυναίκα άρα μήπως αυτό το σημείο που είναι στην αρχή το καταλαμβάνουν καθαρές γυναίκες και την αδικω; Τώρα τελευταία πολλες κοπέλες που είναι ψηλές έχουνε βαριά φωνή, μήπως ήτανε γυναίκα; (μπααα..)

METAKSOURGIAKOS13

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
54
Πόντοι
0
καλησπέρα στην παρέα ,
πέρασμα σήμερα βράδυ από Σωκράτους μέτρια πράγματα και πολλοί καρνάβαλοι-τραβεστί γενικώς, στην γωνία με την Βερανζέρου στάμπαρα μια ψηλή σχετικά ξανθιά γυναίκα λεπτή αρκετά με τζιν παντελόνι συνήθως κάνει πιάτσα πάντα εκεί στην γωνία έχει κανείς ιδέα τι παίζει με την συγκεκριμένη ;;

ευχαριστώ εκ των προτέρων

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Χθες το βράδυ περι τις 23:30 Συγγρού ψηλά (προς Φιξ) η πρωτη εκδιδομενη στον δρόμο. Μια ξανθιά 1,85 με τακουνι άνετα, κορμί απίστευτο και φάτσα 100% γυναικεία. Ασπρο ολόσωμο εφαρμοστο φόρεμα άκρως εντυπωσιακό! Αν και δεν είχα σκοπό να μιλήσω γιατί πηγαινα σπίτι μου πεζος, μένω δίπλα, ρωτάω τι τιμή έχει και μου είπε 50 πισω στο στενό, 70 μια ώρα στο σπίτι της. Επίσης επειδη δεν της γεμιζα το μάτι μου λέει "Μπορείς να με γαμησεις";;;... (ειμαι 1,75 πολυ αθλητικός) που να' ξερε ότι άμα την έβαζα κάτω δεν θα έμενε κωλομπιθροξυλο... Επίσης μετά μου λέει ότι είναι γυναίκα και όχι τραβεστί και μου σκάει ένα χαμόγελο γάμησέτα... Τρελός πατος και πολυ περιποιημενα δόντια. Δεν ενέδωσα διότι θεωρησα πως ήταν εγχειρισμενη διότι η φωνή ήταν καπως...κι εγώ δεν παω με άντρες. Αν όμως κάποιος μου έλεγε ότι όντως ήτανε γυναίκα θα το σκεφτώ... Αλλά θεωρώ πως δεν. Παλιά στο ίδιο σημείο όμως ήτανε μια Αλβανιδα οντως γυναίκα άρα μήπως αυτό το σημείο που είναι στην αρχή το καταλαμβάνουν καθαρές γυναίκες και την αδικω; Τώρα τελευταία πολλες κοπέλες που είναι ψηλές έχουνε βαριά φωνή, μήπως ήτανε γυναίκα; (μπααα..)

Ένας είναι ο τρόπος να διαπιστώσεις εάν είναι μεταλλαγμένο ή όχι.. την επόμενη φορά που θα την/τον πετύχεις ρωτάς: τί σειρά ήσουν στο στρατό; ατάραχος, εάν δεις πως το σκέφτεται την κάνεις αλάργα.

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.738
Πόντοι
11.096
Χαχαχα, παει περασε τώρα. Δεν το ρισκάρω να ασχοληθω. Πάω στα σίγουρα κομμάτια που από τότε που γεννήθηκαν κατουράνε καθιστές!

• Like
Αντιδράσεις: msakis

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom