Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αδελφε στην δουλεια πηγενα και εγω χαχαχα ωραιος!!!!!!!!!!!!Μύστη μήπως επέστρεφες από κανα ΤΡΑΣΤ και το είχες τεράστια ανάγκη![]()
![]()
![]()
.Πάντως είναι πολύ καλτ να σε πιπώνουν πιατσόβιες τέτοιες ώρες και όλοι οι άλλοι να πηγαίνουν για δουλειά και να παίρνουν κι ένα πρωινό μάτι
![]()
![]()
Μύστη μήπως επέστρεφες από κανα ΤΡΑΣΤ και το είχες τεράστια ανάγκη![]()
![]()
![]()
.Πάντως είναι πολύ καλτ να σε πιπώνουν πιατσόβιες τέτοιες ώρες και όλοι οι άλλοι να πηγαίνουν για δουλειά και να παίρνουν κι ένα πρωινό μάτι
![]()
![]()

αδελφε στην δουλεια πηγενα και εγω χαχαχα ωραιος!!!!!!!!!!!!
.Μάλλον έχεις κι εσύ το βίτσιο του φανούρη τζούρα να γαμάτε πρωινιάτικα πριν πάτε για δουλειά

οπος πας για πειραια...περνας το πριαμο..και την βλεπεις

Καλα οκ....ακομα κλαιω φιλε....Αν της πεις και λεπτομερειες για τις συγκεκριμενες, δεν ξαναμπαινει η γυναικα σου για βολτα μαζι σου!!!!Xθες βραδυ στις 9.30 στην διασταυρωση Εθναρχου Μακαριου και Κων/λεως ηταν 2 πανύψηλες ξανθιες ,ωραια κορμια ,μια σε κάθε γωνια ,μεχρι και η γυναικα μου καταλαβε το επαγγελμα τους.Ξερει κανεις λεπτομέρειες ?

40ε μαμιση....30ε πιπα ακαπελα....20ε πιπα με καπελο.....η ποιο ψηλη χρονια στο κουρμπετι απο Πολωνια (Κολωνακι μερια) η αλλη νεα αφιξη Αλμπανιαν δε μιλαει ελληνικα........Xθες βραδυ στις 9.30 στην διασταυρωση Εθναρχου Μακαριου και Κων/λεως ηταν 2 πανύψηλες ξανθιες ,ωραια κορμια ,μια σε κάθε γωνια ,μεχρι και η γυναικα μου καταλαβε το επαγγελμα τους.Ξερει κανεις λεπτομέρειες ?
Eχασες την ευκαιρία να την ψήσεις για τρίοXθες βραδυ στις 9.30 στην διασταυρωση Εθναρχου Μακαριου και Κων/λεως ηταν 2 πανύψηλες ξανθιες ,ωραια κορμια ,μια σε κάθε γωνια ,μεχρι και η γυναικα μου καταλαβε το επαγγελμα τους.Ξερει κανεις λεπτομέρειες ?
σιγουρα ειναι στο μοσχατο τυπε?Xθες βραδυ στις 9.30 στην διασταυρωση Εθναρχου Μακαριου και Κων/λεως ηταν 2 πανύψηλες ξανθιες ,ωραια κορμια ,μια σε κάθε γωνια ,μεχρι και η γυναικα μου καταλαβε το επαγγελμα τους.Ξερει κανεις λεπτομέρειες ?
Και βεβαια Μοσχατο είναι ,μπροστα απο την εκκλησια του Αγ.Κωνστανου .Και το Σαββατο το βραδυ που περασα γυρω στις 12 ηταν η μια ξανθια , αν και ενας φιλος από εδώ μου ειπε ότι είναι τραβελια.σιγουρα ειναι στο μοσχατο τυπε?
ΕΠ!!! σου ειπα οτι "απο οτι ξερω" ειναι τρανφορμερς. Αυτα τα πραγματα αλλαζουν απο νυχτα σε νυχτα... ;)Και βεβαια Μοσχατο είναι ,μπροστα απο την εκκλησια του Αγ.Κωνστανου .Και το Σαββατο το βραδυ που περασα γυρω στις 12 ηταν η μια ξανθια , αν και ενας φιλος από εδώ μου ειπε ότι είναι τραβελια.
OK μην παρεξηγησε , οποιος ενδιαφέρεται ας παει να το διαπιστωσει τι τελικα είναι και ας μας ενημερωσει.ΕΠ!!! σου ειπα οτι "απο οτι ξερω" ειναι τρανφορμερς. Αυτα τα πραγματα αλλαζουν απο νυχτα σε νυχτα... ;)
πρωτη φορα ακουω για πιατσα εκει μεσα!αν περασω θα ενημερωσωΚαι βεβαια Μοσχατο είναι ,μπροστα απο την εκκλησια του Αγ.Κωνστανου .Και το Σαββατο το βραδυ που περασα γυρω στις 12 ηταν η μια ξανθια , αν και ενας φιλος από εδώ μου ειπε ότι είναι τραβελια.
σιγουρα ειναι στο μοσχατο τυπε?