nikos_poly1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
παντως σαν τιμη μαζι με hotel ειναι πιο οικονομικα σε σχεση με πιατσα αλιμου οπου αγγιζει τα 60-70
φιλε και οι ROMA πιστοποιητικα γεννησεων ειχαν.. προσοχη λοιπον!!πριν δυο μέρες πηρα την μ'ια απο τις δυο αδυνατες κοπέλες (την ποιο κοντη).δουλευεε πριν κανα χρονο στο τρίγωνο και την έβλεπες κάθε βράδυ!Ντενισσα!οσον αφορά τον λόγο ανησυχίας που λες δεν νομίζω πως με την συγκεκριμένη υπάρχει!Απο τις ποιο καθαρες πουτάνες(γι αυτο ξεχαστε περίεργα πραγματα καποιοι...)με εξέτάσεις για aids και αφροδίσια μαζι της !αν την ρωτήσεις σου τα δείχνει!
10.30 με 2.00 περιπουτι ώρες παίζει το σουπερ μωρό?
δεν ξερω κλά την περιοχή!παντως είναι ευκολο!τερμα θησεως κάνεις δεξια και στα 100-200 μέτρα τις βλέπεις μπροστά σου!τρεις ρουμανες και μια αν θυμαμαι καλά ασιάτισσα λιγο ποιο πέρα αν και απο την κάβλα που είχα δεν θυμαμαι σίγουρα γι αυτήν να σας πω...!
πάντος αν θυμάμαι καλά δεν άξιζε πολλα!Μαυριδερή και άσχημη ...μπορει όμως να κάνω και λάθος πάει καιρόςφιλε αν θυμηθεις για ασιατισσα πες μας!περιπου τι ωρα περασες???
Η μίμα φίλε ειναι ΙΔΕΑ βρικεται παντου....η μιμα ειναι εκει?
Η μίμα φίλε ειναι ΙΔΕΑ βρικεται παντου....
Πλάκα κάνω δεν είναι!Παίζει Ασία ομως........η μιμα ειναι εκει?
ΣΩΣΤΑ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ..!!Επειδη ειμαι απο κοντα και περναω συχνα ,ειναι 2 αξιολογα κορμακια που παιζουν συνη8ως κοντα στο ποταμι.
Λιγες μερες πριν μετα τις 12 - 12,30 μεχρι 1 ειχα δει 2 ασιατισσες αλλα η εμφανιση τους θυμιζε το οη συγγενεια μας με πιθηκο. Αρεσουν και σε μενα τα asian αλλα αυτες ειναι σαν τις υπηρετριες που εβγαιναν βολτα στο παρκακι διπλα απο το μεγαρο μουσικης καθε Κυριακη αλλα τις ασχημοτερες απο αυτες. Anyway γουστα ειναι... Παντως Παρασκευη βραδυ που περασα τελευταια φορα δεν ειχε τιποτα.
Λιγο πριν τη Λαχαναγορα στο ρευμα ανοδου αραζε μια (πιθανον Αλβανη) υπο -μετριας εμφανισης την οποια δεν εχω δει εδω και ενα μηνα τουλαχιστον.
πριν απο δυο μερες περασα και η Ντενισσα ηταν εκει, δεν σταματησα ομως γιατι.. συνοδευομουνπριν δυο μέρες πηρα την μ'ια απο τις δυο αδυνατες κοπέλες (την ποιο κοντη).δουλευεε πριν κανα χρονο στο τρίγωνο και την έβλεπες κάθε βράδυ!Ντενισσα!οσον αφορά τον λόγο ανησυχίας που λες δεν νομίζω πως με την συγκεκριμένη υπάρχει!Απο τις ποιο καθαρες πουτάνες(γι αυτο ξεχαστε περίεργα πραγματα καποιοι...)με εξέτάσεις για aids και αφροδίσια μαζι της !αν την ρωτήσεις σου τα δείχνει!
Χαμηλά θησεως στο βενζινάδικο μετά το boom boom στη καλλιθεα μόλις τώρα ενα σχετικά αξιόλογο κομμάτι ονομαζόμενη τζενη από Βουλγαρία με προγραμα 30 απλό 50 ξενοδοχείο γνωρίζει κανείς ?
χαχαχαχα αδερφέ πήρα να γράψω σε εισαγωγικά και καλά απο τη Βουλγαρία της Ιταλίας αλλα νόμιζα οτι καυλαντιζε , όντως ετσι μου μίλησε και μένα όντως φάνηκε καλό , έτυχε να τη πετύχω μια άλλη φορά τη πρώτη που περιπολικό ζητούσε στοιχεία της αλλα τώρα τη ξαναείδα και επίσημα , για παρτουζα που της είπα με ενα φιλαράκι μας είπε οχι πάντως ...!!!καλο ειναι στον αγωνα…απλα μηλαει μονο ιταλικα...
χαχαχαχα αδερφέ πήρα να γράψω σε εισαγωγικά και καλά απο τη Βουλγαρία της Ιταλίας αλλα νόμιζα οτι καυλαντιζε , όντως ετσι μου μίλησε και μένα όντως φάνηκε καλό , έτυχε να τη πετύχω μια άλλη φορά τη πρώτη που περιπολικό ζητούσε στοιχεία της αλλα τώρα τη ξαναείδα και επίσημα , για παρτουζα που της είπα με ενα φιλαράκι μας είπε οχι πάντως ...!!!