Νέα

Πιάτσα έξω από το Σκλαβενίτη στο Πέραμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas237
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

XX78XX

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2021
Like
14
Πόντοι
0
Το κορίτσι ήταν στη θέση της.30€ μου είπε,δεν δέχεται παζάρια.Απο εμφάνιση δεν τη λες μοντέλο ,αλλά ούτε και άσχημη.30-35 γυφτορουμανα φαίνεται.Σωμα καλό.Δεν δέχεται να μπει στο αμάξι.Το έκανα το κασκαντεριλικι,τα συναισθήματα ανάμικτα.Παντως δε βιάστηκε,μιλάει ευχάριστα αλλά όχι παρλαπιπα.Γενικα ένα 7/10.Γνωμη μου.Απο ότι είπε είναι εκεί 10 με 1 κάθε μέρα.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
2.147
Πόντοι
446
Το κορίτσι ήταν στη θέση της.30€ μου είπε,δεν δέχεται παζάρια.Απο εμφάνιση δεν τη λες μοντέλο ,αλλά ούτε και άσχημη.30-35 γυφτορουμανα φαίνεται.Σωμα καλό.Δεν δέχεται να μπει στο αμάξι.Το έκανα το κασκαντεριλικι,τα συναισθήματα ανάμικτα.Παντως δε βιάστηκε,μιλάει ευχάριστα αλλά όχι παρλαπιπα.Γενικα ένα 7/10.Γνωμη μου.Απο ότι είπε είναι εκεί 10 με 1 κάθε μέρα.
δεν μπαινει ουτε καν στο αμαξι;κ καταθεση που εκανες στους θαμνους;;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.755
Πόντοι
7.885
Ωραίος ρε τύπε,γαμησι στα όρθια σε πάρκινγκ είναι πολύ καλτ :rockon::rockon:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.755
Πόντοι
3.436
Κατάθεση στους θάμνους
Ήταν μόνη της εκεί η ήταν κ άλλοι της φυλής της να κοζαρουν περιμετρικά;;
Στους θάμνους δεν είναι αδιάκριτα βλέμματα;;
Μαλάκια της έπρεπε να μπαίνει στο αμάξι..
Όπως κ να έχει είναι κασκαντεριλικι.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
2.147
Πόντοι
446
Ήταν μόνη της εκεί η ήταν κ άλλοι της φυλής της να κοζαρουν περιμετρικά;;
Στους θάμνους δεν είναι αδιάκριτα βλέμματα;;
Μαλάκια της έπρεπε να μπαίνει στο αμάξι..
Όπως κ να έχει είναι κασκαντεριλικι.
ε οχι ρε φιλε να πληρωσουμε κιολας για μια γρηγορη αγχομενη πιπα στους θαμνους στα ορθια..ουτε στο σχολειο δε τα καναμε αυτα!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.755
Πόντοι
7.885
Πέρασμα κατά τις 02:30 ξημερώματα Κυριακής από το σημείο,η τύπισσα έκανε τσιγάρο και μιλούσε με τυπα με κόκκινη αμανικη μπλούζα ενώ περίμενε τύπος σε ασημί χιουνται για να πάρει σειρά :zfuck::fuck1:

• Like
Αντιδράσεις: batist

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom