kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.755
- Πόντοι
- 7.885
Πέρασμα πριν λίγο από το σημείο, απόλυτη ερημιά. Του χρόνου πάλι τύποι.
Όποιος ξέρει να μας πειΠου ακριβώς είναι αυτή ρε μάγκες.. πέρασα πριν κάποιες μέρες έκανα 5κύκλους τον Σκλαβενίτη και τίποτα κατά τις 10
Παλια ήταν μια μαυρουλα...σταμάτησε τώρα τελευταία είναι μια βουλγατοτσιγγανα η οποία έκανε πιατσα και στο Ρουφ...ζήταγε 30 στο αμάξι σεξ ενώ σε χοτελ έλεγε όχι...από το πορνορεπορταζ που διάβασα δεν έλεγε πολλά ενώ βρωμουσε κιόλας...πριν κάνα 3 βδομαδο την είδα τελευταία φορά....να σημειωθεί ότι περνάω από κει μετά τις 1 το βράδυ πλέον δεν βλέπω τιποταΌποιος ξέρει να μας πει
Κλέβουν αυτές στο αμάξι ότι βρουνΠαλια ήταν μια μαυρουλα...σταμάτησε τώρα τελευταία είναι μια βουλγατοτσιγγανα η οποία έκανε πιατσα και στο Ρουφ...ζήταγε 30 στο αμάξι σεξ ενώ σε χοτελ έλεγε όχι...από το πορνορεπορταζ που διάβασα δεν έλεγε πολλά ενώ βρωμουσε κιόλας...πριν κάνα 3 βδομαδο την είδα τελευταία φορά....να σημειωθεί ότι περνάω από κει μετά τις 1 το βράδυ πλέον δεν βλέπω τιποτα
μην μου βαζεις ιδεες αχαχαχ ισως να περασω να κανω μια περιπολια σημερα χαχα καλο πασχαΚι όμως υπήρξε κίνηση στο σημείο. Μ.Πεμπτη και Μ.Παρασκευη βράδι μεταξύ 23:00-24:00 ειδα τύπισσα με μαύρο σακάκι,κόκκινη φουστα και μαύρες μπότες να πιατσαρει στο σημείο. Την πλησίασα με το σκούτερ μου και ήρθε προς το μέρος μου. Από κοντά φάνηκε γυφτοειδες με σπαστά ελληνικά,μου ζήτησε 30€ χωρίς να πει τι κάνει και ότι η φάση γίνεται στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη. Όνομα δεν είπε και η φάση έτσι κι αλλιώς βγάζει μια καλτιλα για οποιον κασκαντέρ το ρισκάρει παραπάνω![]()
Πάνω στην κρίση τότε είχαν κάνει πιατσα στα πιο περίεργα μέρη γυναίκες της διπλανής πόρτας που σήμερα αν περάσεις απ' το ίδια σημεία σου φαίνεται απίστευτο ότι κάποτε έκαναν πιάτσα εκεί. Οποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε που λέει και ο λαός.Καλημέρα παιδες...
εθεαθει κοπελα μελαχροινη με πολύ ωραιο σωμα κατά τις 6 και μετα να πιατσαρει εξω από το Σκλαβενιτη μεταξυ Κερατσινιου και Περαματος...στη γωνια της λεωφορου Δημοκρατιας...
Από ντύσιμο πάντως, το ενδεδειγμένο θα έλεγα!Κι όμως υπήρξε κίνηση στο σημείο. Μ.Πεμπτη και Μ.Παρασκευη βράδι μεταξύ 23:00-24:00 ειδα τύπισσα με μαύρο σακάκι,κόκκινη φουστα και μαύρες μπότες να πιατσαρει στο σημείο. Την πλησίασα με το σκούτερ μου και ήρθε προς το μέρος μου. Από κοντά φάνηκε γυφτοειδες με σπαστά ελληνικά,μου ζήτησε 30€ χωρίς να πει τι κάνει και ότι η φάση γίνεται στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη. Όνομα δεν είπε και η φάση έτσι κι αλλιώς βγάζει μια καλτιλα για οποιον κασκαντέρ το ρισκάρει παραπάνω![]()