Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπέρα, έχω περιορίσει στο ελάχιστο τις επισκέψεις σε ιδρύματα - και αισθάνομαι άσχημα που ζητάω χωρίς να έχω συνεισφέρει για καιρό...Ψάχνω για μικροκαμωμένη θεραπαινίδα και δεν πετυχαίνω τίποτα. Καμία πρόταση;
Dream team petit ;) Ελενα Στεφάνια μπ47, ή απελθουσα απ τον χώρο Αντριαννα οασις, και Ρουλακι από Καλλιροης, Ναντια dba, Φαιδρακι για ραντεβού έξω ανεξάρτητη
Η Φαίδρα petite? Δεν το νομίζω...
Aπ τις ανεξάρτητες έξω...με τα Photoshop ή πιο petit
απο φατσα δε λεει και πολλα ειναι 45 plus ηλικιακα σπασμενη...αλλα εχει μια κωλαρα αλλο πραμα...επισης ξερει απο μασαζ...πολυ πανω απ το μεσο ορο αυτων των μαγαζιων
Αν λέμε την ίδια δεν είναι petite. Βυζαρες κολάρα μόνο petite δεν είναι
τοσο την εκοψα45 plus
Χωρίς σχόλια
45 plus
Χωρίς σχόλια
45 πλας ηταν και προ αμνημονευτων χρονων. Μακραν ομως η καλυτερη πιπα των Αθηνων, την εποχη εκεινη.45 plus
Χωρίς σχόλια
Παλαιοτερα ηταν αρκετα πιο αδυνατη η Ρουλαρα μας , πλεον παραμενει καπως αδυνατη απλα εχει κανει κωλαρα και εχει παρει και λιγο στα μπουτια , παντως μου κανει εντυπωση ενω γραφετε για αδυνατες λαδοκορες πως δεν εχετε αναφερει το υπερτατο αδυνατο και αβυζο στυλιαρι την Μαριαννα απ το Καλλιροης 48 , το αδυνατο ρουμανικο στυλιαρι που λατρευε το τσιμπουκωμα και να της σκιζουν το λεπτο της κωλιρουλα απο καλλιροης 48
, καλα πως το ξεχασατε το Μαριαννακι ρε Παλαιοτερα ηταν αρκετα πιο αδυνατη η Ρουλαρα μας , πλεον παραμενει καπως αδυνατη απλα εχει κανει κωλαρα και εχει παρει και λιγο στα μπουτια , παντως μου κανει εντυπωση ενω γραφετε για αδυνατες λαδοκορες πως δεν εχετε αναφερει το υπερτατο αδυνατο και αβυζο στυλιαρι την Μαριαννα απ το Καλλιροης 48 , το αδυνατο ρουμανικο στυλιαρι που λατρευε το τσιμπουκωμα και να της σκιζουν το λεπτο της κωλι![]()
, καλα πως το ξεχασατε το Μαριαννακι ρε
![]()
![]()