Απλά όσο ανεβαίνεις τόσο πιο μικρες γίνονται ενώ τα χρήματα που απαιτούνται ειναι δυσανάλογα πολλά. Πάρα πολλά.
Αυτο ειναι μια ΜΕΓΑΛΗ αληθεια
Παλαιοτερα οταν ταξειδευα και μπορουσα να πεταω χρηματα για τα χομπυ μου (ειχα και την νεανικη τρελα με τα στερεοφωνικα) ξοδεψα κι εγω αρκετα χρηματα σε λαμπατους, ηχεια, πικαπ, καλωδια κτλ.
Δεν το μετανιωσα, μια χαρα μουσικες ακουγα, αλλα καποια στιγμη φτανεις και στην υπερβολη, οπως σταντ με ακιδες για την μηχανικη αποσυζευξη, για τα μηχανηματα, πανακριβα καλωδια, μαρμαρινο ραφι, αλφαδιασμενο για το πικαπ, ευλαβικες κινησεις για το δισκο βινιλιου, μην κανουμε γρατζουνιες και δακτυλιες κι ενα σωρο αλλες ψιλομαλακιουλες που ειχαν βεβαια την χαρη τους, αλλα σημερα δεν εχω την υπομονη, ουτε την ορεξη να κανω.
Εχω ξεμηνει με εναν 5καναλο Rotel, steles 130 κι ενα Rel strata II ηχεια και μια χαρα ακουω την μουσικη μου και τις ταινιες μου.
ΟΚ παλαια μηχανηματα, αλλα καλοσυντηριμενα και με σχετικα λιγες ωρες λειτουργιας.. Εχω κι ενα Sony tuner, γιατι ακουω και αρκετο ραδιοφωνο, οταν κανω δουλειες και μαστορεματα στο σπιτι. Ενταξει το ραδιφωνο δεν εχει την ποιοτητα ηχου των cd, dvd, ποιοτικων μουσικων αρχειων κτλ, αλλα εμενα με ευχαριστει και μου φτανει οταν π.χ. ψηνω μπιφτεκια η βιδωνω καμια πριζα στον τοιχο.
Καθε συστημα εχει τα καλα του και τα στραβα του, εξαρταται τι θελει και που το θελει καποιος. Και η πρακτικοτητα παιζει μεγαλο ρολο.
Λενε μερικοι φιλοι, οτι οι CRT οθονες δινουν καλυτερη εικονα (ακομα) σε παιχνιδια, πιο ζωρα χρωματα, φωτεινοτητα κτλ κτλ κτλ. Να το δεχτο! Αλλα ρε φιλε που στο διαβολο θα βολεψω στο σαλονι μου μια 100σταρα TV crt? H στο δωματιο που εχω το PC μου (12 τ.μ.) μια 34σαρα crt οθονη? Ενω μια LCD μια χαρα την βολευω, χωρις να χανω και πολλα σε ποιοτητα.