Νέα

Pattaya only

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα doctortilac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
432
Like
12
Πόντοι
1
3 και σημερα και σε 2 ωριτσες 2 και σημερα
Ντοκτορα θα σε περιμενωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!
 

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
432
Like
12
Πόντοι
1
Κατι τρελες ωριτσες μηνανε πεταω αυριο το μεσιμερι ουτε μερα δεν εχω ακομη.
Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας που με κανατε να το αποφασισω και ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω στον Ντοκτορα που με εχει βοηθησει εως τωρα και που θα περασουμε παρεα μαζι το Πασχα και τα Γεννεθλια μου(ερε τι εχει να γινει!!!!!!!!!).
 
OP
OP
D

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Μηνύματα
688
Like
2
Πόντοι
6

αν ψάχνεται εμένα η τον τρελο21 εδώ θα μας βρειται.  :uzi: :sperm:
 

PATTAYA666

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Μηνύματα
105
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
αχ ρε παιδια!!!αυτα ειναι!!! :boobies:καλα να περνατε στην παταγια!!οχι πως ιπαρχει περιπτοση να μιν περασετε καλα!!! :rockon:τον νοεμβριο ετιμαζω και εγω το 2τερο ταξιδιμου στον παραδισο!!!το προτο διερκισε 19μερες τωρα λεω για μινα και πανο!!! :uglystupid:ημουν στην παταγια το περασμενο οκτοβριο και θα ειθελα να ροτισω η τημες οκτοβριο με νοεμβριο εχουν διαφορα??πχ τα ξενοδοχια??περιμενω σαν τρελος πλιροφοριες απο τους πιο εμπιρους!!!πχ μερη ποθ μπορω να δω!!μερη με κοπελες εκτοσ τα σοι και την walkin street!!!αα θα ειθελα να αναφερω και κατη που ανακαλιπσα πιγα σε ενα πρακτοριο στην πολη οπου μενω και βρικα πακετο 12μερες παταγια με εισιτιρια φορους και ξενοδοχιο με 600ε και του εκανα το εξις ερωτιμα!!μπορω να επεκτινο την διαμονη μου και μου ειπαι οτι γινετε να παω με αυτην την τημη και να κατσω της 12 μερες στο ξενοδοχιο και μετα να παω οπου θελω και να καθισω μεχρη 29μερες οπου λιγη η βιζα!!αρα περνο με 600ε εισητηριο οπου το πιο φθινο που βρικα ηταν 730ε +το ξενοδοχιο!!!ακσιζη??
 
OP
OP
D

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Μηνύματα
688
Like
2
Πόντοι
6
πεδια γηρισα απο αυριο γραφω.  >:(
 

papdhmhtrhs1977

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2007
Μηνύματα
55
Like
0
Πόντοι
0
νικολα καλως ηρθες.θα τα πουμε αυριο.παω ραφηνα σημερα.
 
OP
OP
D

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Μηνύματα
688
Like
2
Πόντοι
6
Λεβέντες για σας που κατηγορείτε της Ταϊλανδέζες

Ας δούμε λοιπόν τα σημεία...

• Η Ταϊλανδέζα γνωρίζεις ότι έχει πηδηχτεί με πολλούς και ότι θα πηδηχτεί με ακόμα περισσότερους ασχέτως αριθμού. Δεν στο κρύβει ούτε προσπαθεί να ωραιοποιήσει την πραγματικότητα.

Αντίθετα για τη Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα σου ποτέ δεν θα γνωρίζεις πραγματικά με πόσους έχει πηδηχτεί πριν από εσένα, με πόσους πηδιέται όταν είσαστε μαζί και πόσο μάλλον τι θα κάνει στο μέλλον. Ζεις δηλαδή πάντα μέσα σε μια πλάνη ή σε έναν κόσμο όπως στον έχει πουλήσει αυτή.


• Η Ταϊλανδέζα γνωρίζει ότι κοστίζει ένα συγκεκριμένο ποσό για να σου προσφέρει τις υπηρεσίες της. Άρα ανέτως μπορεί να χαρακτηρισθεί οικονόμα αφού έτσι σου δίνεται η δυνατότητα να έχεις τον έλεγχο των οικονομικών σου και να κάνεις έναν σωστότερο προϋπολογισμό και κατανομή των εξόδων σου.
Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα σου ποτέ δεν ξέρεις εκ των προτέρων πόσο θα σου κοστίσει. Ακόμα και οι έμπειροι οικονομικά κατεστραμμένοι, αδυνατούν να ορίσουν έστω και κάποια «χοντρά» όρια τα οποία θα μπορούσαν πιθανώς να βοηθήσουν τους νέους στα πρώτα τους βήματα ως άντρες και να τους προετοιμάσουν ώστε να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο της «επένδυσής» τους.

• Η Ταϊλανδέζα είναι επαγγελματίας στο σεξ. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο, η ικανοποίηση που θα σου προσφέρει είναι σίγουρα πολύ πάνω από τον μέσο όρο των ερασιτεχνών του είδους, ακολουθεί κανόνες διασφάλισης ποιότητας και προς εξυπηρέτηση του πελάτη θα στο προσφέρει εκεί που θέλεις, όπως το θέλεις, τότε που το θέλεις.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα είναι ερασιτέχνης στο σεξ. Αυτό σημαίνει ότι οι επιδόσεις της στο σεξ σπάνια ξεπερνούν το μέτριο καθώς συνήθως λείπει η εμπειρία, η παροχή υπηρεσιών της δεν έχει διασφαλισμένη ποιότητα, η διάθεσή της ορίζει αποκλειστικά το αποτέλεσμα, οι επιθυμίες σου δεν παίζουν κανένα ρόλο και ούτε καν συζητιούνται αν δεν συμπίπτουν με τις δικές της.

• Η Ταϊλανδέζα και η εμφάνισή της, καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών της είναι ανάλογη του κόστους της. Όσο περισσότερα είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις τόσο καλύτερη σε εμφάνιση θα πάρεις και τόσο καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών θα δεχτείς.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα παραμένει η ίδια σε εμφάνιση και σε ποιότητα ανεξαρτήτως των χρημάτων που είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις για αυτήν.

• Η Ταϊλανδέζα όσο περνάει ο καιρός σε προσέχει όλο και πιο πολύ και σε περιποιείται.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα έχει μητέρα = πεθερά που όσο περνάει ο καιρός αναφέρεται όλο και με πιο απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την προσφορά σου στην ζωή της θυγατέρας της και γενικότερα στην κακοτυχία της.

• Η Ταϊλανδέζα είναι κυρία και ποτέ δεν θα σου κάνει σκηνή επειδή πηδάς τη γυναίκα σου / γκόμενα σου.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα σου θα κάνει σίγουρα σκηνή όπου και αν βρίσκεστε την στιγμή που θα μάθει ότι πηδάς μια πουτάνα.

• Η Ταϊλανδέζα πάντα αναγνωρίζει σε έναν τακτικό της πελάτη την συνεισφορά του και τον ανταμείβει είτε με κάποια έκπτωση είτε με μια δωρεάν υπηρεσία.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα σου ποτέ δεν αναγνωρίζει την οικονομική σου συνεισφορά. Πάντα θα ζητάει ακόμα περισσότερα από αυτά που δίνεις και θα είναι έτοιμη να τα καταναλώσει.

• Η Ταϊλανδέζα ποτέ δεν πρόκειται να σε κερατώσει γιατί για το χρόνο που έχεις πληρώσει για να σου ανήκει είναι αποκλειστικά δική σου και αποκλείεται να τον μοιράσει με κάποιον άλλον... αν εσύ δεν το θέλεις.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα σου σίγουρα θα σε κερατώσει και ακόμα χειρότερα ποτέ δεν θα σου ζητήσει να συμμετάσχεις.

• Η Ταϊλανδέζα ποτέ δεν θα σου αρνηθεί να φέρει και μια φίλη της με την αντίστοιχη αμοιβή φυσικά.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα σου ποτέ δεν πρόκειται να δεχτεί να φέρει την μουνάρα κολλητή της στο κρεβάτι σας για σεξ όποιο και να είναι το τίμημα που θα της τάξης!

• Η Ταϊλανδέζα μπορεί να είναι διαφορετική κάθε φορά και η ηλικία της να παραμένει για πάντα σταθερή. Έτσι πάντα έχεις την φρεσκάδα του καινούργιου στην ιδανική για σένα ηλικία.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα σου για μια ζωή ή για όσο είσαστε μαζί θα είναι πάντα η ίδια και θα γερνάει!

• Η Ταϊλανδέζα το σεξ το έχει ως τρόπο ζωής.

Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα ως τρόπο για να «τυλίξει» αυτόν που πιστεύει ότι θα είναι «ιδανικός» σύζυγος ή για να ζητήσει κάτι!

Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα σε Ελληνίδα γυναίκα και Ταϊλανδέζα .ΞΥΠΝΗΣΤΕ κοιμόσαστε με τα τσαρούχια μας φάγανε η Έλληνιδες. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
 

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Μηνύματα
2.221
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

εγω παντος που ειδα τον τοκο στο ολα.συνεχεία με γκομενακια ηταν και τις τραβαγε να τις γλείψει.δεν υπαρχει περίπτωση να μην γαμησε πουτανες εκει.....
 
OP
OP
D

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Μηνύματα
688
Like
2
Πόντοι
6
εγω παντος που ειδα τον τοκο στο ολα.συνεχεία με γκομενακια ηταν και τις τραβαγε να τις γλείψει.δεν υπαρχει περίπτωση να μην γαμησε πουτανες εκει.....
γκομενακια δεν ειταναι αγορακια ειταναι. :dancing:
 

papdhmhtrhs1977

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2007
Μηνύματα
55
Like
0
Πόντοι
0
ντοκτορ εχεις σκεφτει να γραψεις ενα βιβλιο με εμπειρειες απο ται γενικα?καλη ιδεα σκεψου το....
 

PATTAYA666

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Μηνύματα
105
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Kalos eir8es doc!perimenoume empiries!sory gia ta greeklis ala mpenw apo to kinito kai den grafei ellinila!logo oti eimai fandaros kai den exw apo alou prozbash sto internet!dixte katanohsh
 
OP
OP
D

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Μηνύματα
688
Like
2
Πόντοι
6
Θέλω να ξέρετε ότι είσαστε οι πιο τυχερή άνθρωποι στον κόσμο όλοι εσείς στο forum γιατί θα απαλαγιται από μένα πάλη σε 9 και 1 χαχαχαχιχιχι :think:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom