Apeiros1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 554
- Πόντοι
- 81
Άντζελα σε χάσαμε
Συγνώμη ρε παιδιά, εγώ τα μπέρδεψαΥπάρχει νήμα για τα λεγόμενα στούντιο να ενημερώνει,εδώ καλό θα ήταν να μιλάμε γενικά για τον αγοραιο της πόλης
Αναμενουμε ενηνερωση και για τα κουντουπιέ των κοριτσιων.Για ποδολαγνους πατρινούς
Λαρισα 120 άσχημα πέλματα και ελαφρώς μυρίζουν
Τζουλια 120 μέτρια πέλματα 6/10 ελαφρώς μυρίζουν
Σονια 118 άσχημα πέλματα και μυρίζουν
Μαρία 118 ωραία πέλματα σχετικά καθαρά
Μισέλ 120 μέτρια πέλματα
Θα πέσει ενημέρωση για στήθηΑναμενουμε ενηνερωση και για τα κουντουπιέ των κοριτσιων.![]()
Στηθη οκ καλά αλλα το θεμα ειναι να μην ειναι καμια ξινή η αλλη.Να αξιζει γενικα τα χρηματα.Εχω καιρό να παω Γλαυκο να δω τι παιζει αλλα για τις περισσοτερες βλεπω ασχημες κριτικες δυστυχως κι αυτο με κανει διστακτικοΘα πέσει ενημέρωση για στήθη
Τζουλια 120 3αρια πεσμένα ρογα κανονική
Λάρισα 120 2-2.5αρια στη τα ρογα κανονική
Άννα 120 4αρια στήθη και ρογα καλή
Σονια 118 στήθος ανύπαρκτο μηδέν
Μαρία 118 1.5-2αρι κανονικό
Κορυφαίο Μαρίνα 120 γύφτοβουλγαρα 5αρι με ρωγα σκούρα διαμέτρου 5-6 εκατοστών πεσμενα
Λάρισα ξινή απροσητη και κουτοπονηρηΣτηθη οκ καλά αλλα το θεμα ειναι να μην ειναι καμια ξινή η αλλη.Να αξιζει γενικα τα χρηματα.Εχω καιρό να παω Γλαυκο να δω τι παιζει αλλα για τις περισσοτερες βλεπω ασχημες κριτικες δυστυχως κι αυτο με κανει διστακτικο
αμα ειναι να παμε να πληρωσουμε για να χαλαστούμε κιολας στο τελος,καλύτερα να τον παιξω μόνος μου τοτεΛάρισα ξινή απροσητη και κουτοπονηρη
Τζουλια καλό παιδί και καλό χαρακτήρα
Σονια βιαστικη πολύ αλλά δίνει κωλο
Μαρία ειρωνική σκατοχαρακτηρας
Χριστίνα όχι καλός χαρακτήρας και κοροϊδεύει
Μισέλ έχει περίεργο χαρακτήρα θα έλεγα ξινό
Γενικά οι καλές κοπέλες εκληπουν
Συμφωνώ αλλά δυστυχώς οι πατρινόι δεν ενημερώνουνΈτσι πάει αν δεν μας αρέσει κάποια, αν είναι φόλα, τότε δεν πάμε, για αυτό ειναι η ενημέρωση όπως αναλυτικοτατα έγραψε ο φίλος ποιο πάνω.
Να ενημερωνομαστε μεταξύ μας να είμαστε μια ομάδα, για να μην μπορεί να μας πιάσει κότσο, να μας βάλει χέρι κάνεις.
Σε ποιο σπιτακι ηταν στο 120 η Αντζελα φιλε;;εχεις το τηλ να καλεσω αυριο ν δω αν θα δουλευει;;Μικρο στηθος με τεραστιες ρωγες..Βρηκες την αδυναμια μου!Πήγα επάνω στο 120 με μια Άντζελα, μάλλον καινούργια γιατί είχα πολύ καιρό να πάω..... ωραίο μουνι λεπτό σώμα χειλαρες ωραία μάτια κ ρώγες τεράστιες σε μικρό βυζί! Καλό γαμησι που θυμησε παλιές εποχες με όλο το πακέτο που θέλω εγώ στα 40€..... Μάλλον Ελληνίδα είναι αλλά δεν ξέρω ακριβώς... Από κάτω έχουν έρθει δύο νέες μάλλον, κάποια Ντορυ και μια άλλη αλλά δυστυχώς δεν πήγα.....για εκεί τράβαγα αλλά ευτυχώς που βρήκα το μωρό αυτό.... Ενημερώστε ρε μάγκες.... τόσα άτομα γαμανε κάθε μέρα.... γιατί δεν γράφουν κάτι;; Και εγώ τηλέφωνο παίρνω πρίν πάω....αν ακούσω καινούργια ονόματα πετάγομαι.....αν και γενικότερα έχω ψιλοκοψει από όλη την φάση αυτή..... Τα παλιά άτομα εδώ μέσα τα φάγαμε τα ψωμιά μσς......3-4 έχουμε απομείνει.....δεν κάνουμε πλέον τις καταδρομικές που κάναμε παλιά......κουραστηκαμε..... βοηθήστε λίγο την κατάσταση.