Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 853K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.388
Πόντοι
206
Έχω σταματήσει Βενιζέλου στις γραμμές πίσω από τον ΑΒ να κρυώσει λίγο η μηχανή γιατί άναψε θερμοκρασία και όπως καπνίζω σκάει μια γύφτισσα. Μου ζητάει τσιγάρο της το δίνω. Γυρίζει μου λέει αν θέλω να πάμε βόλτα πίσω από τις καλαμιές να με φτιάξει. Της λέω τι εννοείς; Δώσε μου λέει 40 και τα κάνω όλα.στα μπουρδέλα της λέω παίρνουν 30 και είμαι ξάπλα και με ερκοντισιον. Ναι μου λέει στα μπουρδέλα δεν τα πινουν ούτε κωλο σου δίνουν. Με ταπωσε κανονικά και εννοείται δεν πήγα
Νομιζω καλά εκανες.γενικα ακομα και 10 να σου ζηταγε δεν αξιζει το ρισκο.που ξερεις ποιος μπορει να πεταχτει εκει που θα πάτε ή γενικα τι μπλεξιμο ειναι το γυφταριό.Αυτη η φάρα ολο πουστιες κανει

Dim80!

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
46
Πόντοι
0
Οι γύφτοι 2 ψωλαδες στήνονται στα 100 μέτρα ευθεία στη γραμμή κρυμμένοι,επίσης αυτές κουβαλάνε παρασιμα μακριά και αλλαργα
Ναι παίδες τα σκέφτηκα όλα αυτά από το να μου την πέσουν μέχρι το σίγουρο να φορτώσω καμία αρρώστια.

Patrinoss

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
49
Πόντοι
0
Καλησπέρα ρε μάγκες Πατρα ποσα χρονια έχετε να δειτε μοντελο οταν λεω μοντελο εννοώ μουναρα λεπτη ομορφη καυλα..γιατι εγω δεν εχω πετυχει ποτε εδω και 4 χρονια που ασχολουμε με το αθλημα..για πειτε εμπειρίες

Dim80!

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
46
Πόντοι
0
Επανέρχομαι στο φιάσκο με την Αναστασία που τελικά δεν πάτησε ποδι στο 120 ποτε.
Τελικά τι έγινε κάνεις δεν ξέρει αλλά έπρεπε εδώ μέσα να ενημερώσει ότι τελικά το ντηλ χάλασε.
Επίσης η σελίδα στο φβ που έχουν μια την εβαζαν μια την έβγαζαν
Η τύπισσα αυτή έκανες γυρατζες μάλλον ως κολγκιρλ περιοχή Λουτρακίου Θήβα και είχε φτάσει και Σέρρες αυτά τα ολίγα γνωρίζουμε,από υπηρεσίες δεν έχουμε εικόνα και κριτικές
Εγώ πιστεύω ότι δεν πάτησε ποτέ. Μετά την ανάρτηση της Αναστασίας πόσοι πήγαν να την δουν; Έφαγαν φόλα άλλα όλο και κάποιος είπε δε γαμιεται αφού ήρθαμε ας καθήσουμε.κατι μου λέει ότι το έκανε εκεί κάποιος που έχει σίγουρα ώφελος

PatrasmanX

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
335
Πόντοι
21
Πηγα με την κοπελα και την ειδα. Περιττο να πω πως οι φωτογραφιες ειναι ψευτικες και καθολου αντιπροσωπευτικες.
Οσον αφορα το συνολο τωρα: Εχει παραπανισια κιλα που προσωπικα εγω δεν θα επελεγα γιατι δεν εννοω παραπινισια = curvy αλλα παραπανω απο αυτο. Τελοσπαντων, λογω του οτι την ειχαν ανακοινωσει τοσο καιρο, ειπα να δοκιμασω και οπου βγει. Εχουμε κλαψει πολλα 30ευρα, ας κλαψουμε ενα ακομα σκεφτηκα.

Η κοπελα ειναι Ελληνιδα, ειναι πολυ ευγενικη και περιποιητικη στο δωματιο αλλα το χανει στην εμφανιση για εμενα. Αν ηταν πιο ωραια, θα μπορουσε να γινει σιγουρακι αλλα προς το παρον λες οτι τουλαχιστον δεν ηταν φολα σαν χαρακτηρας.

Οσον αφορα το μαγαζι, οταν πηρα τηλεφωνο ειπαν αλλα ονοματα και οχι Αναστασια, αλλα οταν πηγα εκει μου συστηθηκε ως Αναστασια η ιδια αρα δε ξερω τι γινεται εκει.
Ασυνεννοησια? Κουτοπονηρια? Δε ξερω. Γενικα η Πατρα ειναι για κλαμματα και αν δειτε διπλα στο Σαχτουρη, η Αντζελα μονο που δε βριζει τον κοσμο σε τελευταια της ποστ.
Γενικα ολα τα σπιτακια θελουν μαυρο μεχρι να συμμορφωθουν αλλα δεν προκειται να γινει κατι τετοιο γιατι παντα θα υπαρχουν ατομα που τα σκανε και ας ειναι φολες οι αλλες.

Εγω προσωπικα τα μπουρδελα στο λιμανι τα εχω ξεγραψει γιατι ειτε θα εχουν ψευτικες φωτο, ειτε θα εχουν φολες και στις περιπτωσεις που εχουν οντως καλες (οπως πχ Στελλα) ζητανε 40ε για απλα πραγματα που δεν αξιζει.
Στον Γλαυκο, το 120 ειναι παρατημενο στη τυχη του και προσπαθουν με κουτοπονηριες να φερουν κοσμο ενω το 118 δε προσπαθει καν. Μονη ελπιδα ειναι η Χριστινα που εχει πολυ ωραιο σωμα αλλα ο χαρακτηρας και οι υπηρεσιες ειναι αναλογα σε τι μερα θα την βρεις.

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
422
Πόντοι
21
Έπειτα και από τη σημερινή βόλτα από όλα τα μαγαζάκια της Πάτρας μηηηηπως και άλλαξε κάτι, έχω να πω το εξής...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΝΕΤΕ ΦΟΛΕΣ!!!!!!!!

Patrinoss

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
49
Πόντοι
0
Τιποτα μην πηγαίνετε στις φολες να τις σταματησουν βρητε 1 να αξιζει εστω κ λιγο κ μονο αυτη μεχρι να φερουνε καμια καλη..εγω αυτο θα κανω..λογικα απο Σεπτέμβρη θα αλαξει αυτο..εχει περασει ελληνιδα καλη ξερετε καμια?

Patrinoss

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
49
Πόντοι
0
Στην καραντινα με παρακαλαγανε να μπω με 25 και ελευθερο στοματικο τωρα εχουν φολες και εχουν και υφακι

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
361
Πόντοι
21
Εγώ θα πω το εξής βρείτε εισιτήριο με το τρένο πήγαινε έλα 30 ευρώ χοντρικά και θυσιαστε αλλά 30 40 ευρώ σε μπουρδελα θα σας έρθει σύνολο 70 το μήνα
Με λίγα λόγια 4 Μεταξουργείο 2 φυλής
Αν υπολογίσετε 2 μπουρδελα στη Σαχτούρη είναι 80 ευρώ και ποτάμι 60
Κάνετε και το ταξιδάκι σας με τα ίδια λεφτά ανά μήνα
Η προτελευταια φορα που πηγα Αθηνα με Οσε ηταν στον κορονοιο..Στο πηγαινε μετα τα Μεγαρα φρικη απο μπαγκλαντιανους και σηρηγγες.Στην επιστροφη στο Κιατο δεν χωραγαμε ολοι στο λεωφορειο του οσε γιατι ειχε περιορισμο στις θεσεις λογω κοβιτ κ μειναμε 10 ατομα να περιμενουμε το επομενο με τη βαλιτσα στο χερι για 2 ωρες στη μεση τ πουθενα
.οταν παραπονεθηκαμε μας ειπαν αν δε θελουμε να παμε με τ ποδια.Ζητησα τ χρηματα πισω κ ν παρω ταξι ν παω παραδιπλα ν παρω τα κτελ κ με γραψανε στα απαυτα τους.Η τελευταια φορα π πηγα με οσε επανω απο βλαβη παραλιγο να εκτροχιαστει ο προαστιακος κ περιμεναμε μια ωρα ν δουνε τι γινεται.Μετα το δυστυχημα στα Τεμπη ουτε 1 ευρω στους σαπιους το ορκιστηκα.Οποτε πλεον 1 φορα με ΙΧ και 4 πηγα με κτελ κυριλε..Επανω τωρα τα κομματια π πηγαινω ειναι Φυλης.Μεταξι πολυ σαβουρα δεν λεει κατι..Επισης μασαζ δυνατο Στεφανια(εχει φορουμ με απειρα σχολια)..Τις πρωτες φορες τελειο μασαζ με εκτονωση.Μασαζ πραγματικο οχι χαδια..Τα δινει ολα στο μασαζ και εκτονωση καλη.Αν ομως εισαι πελατης κ εξτρα εξτραδακι!Προβλημανοτι δεν βρισκεις ταξι ευκολα κ ειναι μακρια απο μετρο.Στην τελευταια μ ανοδο πηγα αλκατραζ κ σε ενα μαγαζι διπλα..Μ φυγανε πολλα λεφτα κ δεν περασα καλα δυστυχως..Φυλης θα προσπαθησω να θυμηθω το ονομα μιας αλβανιδουλας ειναι 1 γωνια πριν τον πεζοδρομο π ανεβαινει στην πλατεια. επι της φυλης ειναι σε ενα δωματιο πρωτου οροφου.Εγω κ 2 φιλαρακια.εγω την επαιρνα απο πισω,ο αλλος απο στομα και ο τριτος εδινε μπατσες..Το καλυτερο μωρο ever!!!Πατρα Γλαυκο δεν παω.Πηγα μονο γ τη Χριστινα προσφατα καλο μωρο δεν ειπε σε κατι οχι..Το καλυτερο π περασε απο Γλαυκο 120 ηταν ενα κινεζακι χρονια πριν π εγινε παταγος απο ουρα.Επισης μια Ρωσομιλφ με τεραστιες ρωγες που ειχε δικο της στουντιο στην Κρητη κ ειχε ερθει γ πολυ μικρο διαστημα στην φιλη της π εχει τα μαγαζια στο Γλαυκο.Μολις εφυγε κ η Ιωαννα( ψευδονυμο Αμαλια η ξανθια πιτσιρικα Ρουμανα)χαλασε το μερος.Πολυ σαβουρα οποτε πηγαινα δεν περναγα ποτε κ μ τη λεγανε οι τσατσαδες.Σαχτουρη εχω παει μονο Μαργαριτα(Θεαρα ειναι τοπ κλας μακαρι να ηταν μονιμη).Θελω οπωσδηποτε να παω Ιρις και Πωλινα οταν ερθουν.Οι υπολοιπες π εχω δει δεν μ αρεσει καποια..Εχει χαλασει η Πατρα σε ολα τα μετωπα.Απο μπουρδελα,κωλομπαρα τα παντα ειναι μαπα..Πας Ντανχιλ γ ενα ποτο χαλια δε βλεπονται.Πας Φως φαναρι μπαινεις κ φευγεις τρεχοντας.Καναρη σαωουροκατσταση.Τουλαχιστον η Μαργαριτα κανει κρεβαταρα αλλα ερχεται σπανια..Πωλινα π θελω να παω εχει να ερθει αιωνες..Η Ιρις π εμαθα οτι ειναι καλο εφυγε.Ημουν εκτος Πατρων..Πιστευω το τοπ ειναι η Μαργαριτα απο Σαχτουρη κ μετα η Χριστινα απο Γλαυκο.Αν κανω λαθος κ ειναι καποιο καλο κ εχω χασει επεισοδια οπουδηποτε ενημερωστεμε παρακαλω!!Επισης την αλλη Δευτερα ανεβαινω Αθηνα οποτε συμβουλες κ γ πρωτευουσα δεκτες

Τελευταία τροποποίηση:

Patrinoss

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
49
Πόντοι
0
Διαφωνώ με τη Χριστίνα εγώ μια φορά πήγα δεν πέρασα καλά όλο μη και μη ήταν,με τη μαργαρίτα δεν παλεύεται η αναμονή 2 στο δωμάτιο 3 στο σαλόνι και εγώ τέταρτος και έφυγα
Πχ τώρα η Σοφία στο σαχτουρη είναι καλή οποίος θέλει ας πάει αξίζει η κοπέλα.
Η πωλινα ειναι ψηλη μοντελο αλλα ειναι ακατοίκητο τελιως αλλα τι με νοιαζει ειναι ρωσιδα ξανθια με ανοιχτα ματια...η Σοφια πως ειναι σωματικα αδυνατη νεα?

Patrinoss

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
49
Πόντοι
0
Η προτελευταια φορα που πηγα Αθηνα με Οσε ηταν στον κορονοιο..Στο πηγαινε μετα τα Μεγαρα φρικη απο μπαγκλαντιανους και σηρηγγες.Στην επιστροφη στο Κιατο δεν χωραγαμε ολοι στο λεωφορειο του οσε γιατι ειχε περιορισμο στις θεσεις λογω κοβιτ κ μειναμε 10 ατομα να περιμενουμε το επομενο με τη βαλιτσα στο χερι για 2 ωρες στη μεση τ πουθενα
.οταν παραπονεθηκαμε μας ειπαν αν δε θελουμε να παμε με τ ποδια.Ζητησα τ χρηματα πισω κ ν παρω ταξι ν παω παραδιπλα ν παρω τα κτελ κ με γραψανε στα απαυτα τους.Η τελευταια φορα π πηγα με οσε επανω απο βλαβη παραλιγο να εκτροχιαστει ο προαστιακος κ περιμεναμε μια ωρα ν δουνε τι γινεται.Μετα το δυστυχημα στα Τεμπη ουτε 1 ευρω στους σαπιους το ορκιστηκα.Οποτε πλεον 1 φορα με ΙΧ και 4 πηγα με κτελ κυριλε..Επανω τωρα τα κομματια π πηγαινω ειναι Φυλης.Μεταξι πολυ σαβουρα δεν λεει κατι..Επισης μασαζ δυνατο Στεφανια(εχει φορουμ με απειρα σχολια)..Τις πρωτες φορες τελειο μασαζ με εκτονωση.Μασαζ πραγματικο οχι χαδια..Τα δινει ολα στο μασαζ και εκτονωση καλη.Αν ομως εισαι πελατης κ εξτρα εξτραδακι!Προβλημανοτι δεν βρισκεις ταξι ευκολα κ ειναι μακρια απο μετρο.Στην τελευταια μ ανοδο πηγα αλκατραζ κ σε ενα μαγαζι διπλα..Μ φυγανε πολλα λεφτα κ δεν περασα καλα δυστυχως..Φυλης θα προσπαθησω να θυμηθω το ονομα μιας αλβανιδουλας ειναι 1 γωνια πριν τον πεζοδρομο π ανεβαινει στην πλατεια. επι της φυλης ειναι σε ενα δωματιο πρωτου οροφου.Εγω κ 2 φιλαρακια.εγω την επαιρνα απο πισω,ο αλλος απο στομα και ο τριτος εδινε μπατσες..Το καλυτερο μωρο ever!!!Πατρα Γλαυκο δεν παω.Πηγα μονο γ τη Χριστινα προσφατα καλο μωρο δεν ειπε σε κατι οχι..Το καλυτερο π περασε απο Γλαυκο 120 ηταν ενα κινεζακι χρονια πριν π εγινε παταγος απο ουρα.Επισης μια Ρωσομιλφ με τεραστιες ρωγες που ειχε δικο της στουντιο στην Κρητη κ ειχε ερθει γ πολυ μικρο διαστημα στην φιλη της π εχει τα μαγαζια στο Γλαυκο.Μολις εφυγε κ η Ιωαννα( ψευδονυμο Αμαλια η ξανθια πιτσιρικα Ρουμανα)χαλασε το μερος.Πολυ σαβουρα οποτε πηγαινα δεν περναγα ποτε κ μ τη λεγανε οι τσατσαδες.Σαχτουρη εχω παει μονο Μαργαριτα(Θεαρα ειναι τοπ κλας μακαρι να ηταν μονιμη).Θελω οπωσδηποτε να παω Ιρις και Πωλινα οταν ερθουν.Οι υπολοιπες π εχω δει δεν μ αρεσει καποια..Εχει χαλασει η Πατρα σε ολα τα μετωπα.Απο μπουρδελα,κωλομπαρα τα παντα ειναι μαπα..Πας Ντανχιλ γ ενα ποτο χαλια δε βλεπονται.Πας Φως φαναρι μπαινεις κ φευγεις τρεχοντας.Καναρη σαωουροκατσταση.Τουλαχιστον η Μαργαριτα κανει κρεβαταρα αλλα ερχεται σπανια..Πωλινα π θελω να παω εχει να ερθει αιωνες..Η Ιρις π εμαθα οτι ειναι καλο εφυγε.Ημουν εκτος Πατρων..Πιστευω το τοπ ειναι η Μαργαριτα απο Σαχτουρη κ μετα η Χριστινα απο Γλαυκο.Αν κανω λαθος κ ειναι καποιο καλο κ εχω χασει επεισοδια οπουδηποτε ενημερωστεμε παρακαλω!!Επισης την αλλη Δευτερα ανεβαινω Αθηνα οποτε συμβουλες κ γ πρωτευουσα δεκτες
Εχει περασει κινεζακι απο πατρα? Σωπα ρε καλα αν φερει καποιος κινεζακι ιαπωνια η τπτ τετοιο πατρα μπεσα θα χεστει στο ταληρο πολλα λευτα..αλλα δεν

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
361
Πόντοι
21
Διαφωνώ με τη Χριστίνα εγώ μια φορά πήγα δεν πέρασα καλά όλο μη και μη ήταν,με τη μαργαρίτα δεν παλεύεται η αναμονή 2 στο δωμάτιο 3 στο σαλόνι και εγώ τέταρτος και έφυγα
Πχ τώρα η Σοφία στο σαχτουρη είναι καλή οποίος θέλει ας πάει αξίζει η κοπέλα.
Στην Χριστινα πηγα πριν 2 εβδομαδες περιπου 1 το μεσημερι..Καλα περασα εγω δεν μ ψαλασε χατηρι σε κατι.Ανεβηκε επανω π της ζητησα..Μετα αλλες 2 στασεις ολα οκ..Λιγακι με χαλασε η εμφανιση π παρολο π ειναι ομορφη κ με δυανατο σωμα δεν ειναι του γουστου μου..Δεν μ αρεσει μεγαλο στηθος.Μ αρεσει μικρο με μεγαλες ρωγες κατα προτιμηση.Επισης μ αρεσουν πιο κοντες να της κανω οτι θελω.πετιτ φαση.Εν παση περιπτωση ειχε μεγαλες ρωγες κ αυτη.Δεν ηταν κατι το ουαου αλλα ουτε φολα..Μαργαριτα την πηρα 12 και το βραδυ π ηταν κουρασμενη κ ενα απογευμα..Δεν ειχε κοσμο καμια φορα απο τις 2 κ πραγμτικα εδωσε ρεσιταλ σεξ..Ανεβηκε επανω μου για πολυ ωρα δεν εκοβε με τιποτα το μωρο εγω περασα φιλε τελεια..Μονο η πιπα της ηταν απ τις χειροτερες μου..Δεν θελω φαση deepthroat βιαιο και δονφακια κ ολο μεσα.Βαση των θελω μου ηταν χαλια πιπα.

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
361
Πόντοι
21
Εχει περασει κινεζακι απο πατρα? Σωπα ρε καλα αν φερει καποιος κινεζακι ιαπωνια η τπτ τετοιο πατρα μπεσα θα χεστει στο ταληρο πολλα λευτα..αλλα δεν
Πανε χρονια αφελφε..Πιθανον κοντα 10 ετια..Ειχαμε γυρισει απο διακοπες Ζακυνθο κ πηγαμε τσαρκα
Λιγες ημερες την προλαβα στο Γλαυκο 120.Το κολληταρι μου της εδινε φραγκα δυνατα να την παρει εξω κ δεν δεχτηκε..Το κοριτσι ηταν αδυνατο με ρωγες μεγαλες μικρο στηθος κωλι αδυνατο στο πλαι αλλα πεταχτο προς τα πισω περιπου 1.75 υψος..Γυρω στα 26 με 27 χρονων.Στο σπιτακι 5 ατομα πριν απο εμας και αλλα 5 αφοτου φυγαμε..Την πηρα 3 ημερες στην σειρα..Προσωπο απιστευτο και στυλ κ χαρακτηρας φοβερος.Εφυγε μεσα στη εβδομαδα κ συνεχως ρωτουσα αλλα δεν ξαναηρθε ποτε..Κατι μπαζολες ομως π ειχανε στο διπλα τις κρατησαν κανα 6 μηνο..Αυτο π γινοτανε ανεκαθεν εδω δεν εχει προηγουμενο δεν στεριωνει καμια καλη οσο δουλεια κ να εχει..

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
361
Πόντοι
21
Επισης μια καζακστανη ονοματι Zhanna που ειχε αγγελια στο dreamgirls στην Αθηνα πριν κανα τριαρι χρονια την ειχα παρει με 80 αντι 120 μ ειχε πει οτι θ κατεβει Πατρα..Απλα θεα ηθελες να την εχεις μονιμα δικη σου..Δεν κατεβηκε ποτε..Ειμαστε γ πεταμα εδω αδελφια..

Συνημμένα

• Screenshot_20250712_022416_Chrome.jpg
    Screenshot_20250712_022416_Chrome.jpg
    302,6 KB · Εμφανίσεις: 33

Vasillist

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Φέρτε κοπέλες του επαγγέλματος. Που την ξέρουν την δουλειά. Που ξέρουν τι κάνουν. Οι κοπέλες που φέρνετε κάνουν αγγαρεία, για ποιον λόγο εσείς ξέρετε...
Οι κοπέλες είναι οι τελευταίες που φταίνε.
Βρείτε τις κατάλληλες.
Ευτυχώς εδώ κάποιοι πληροφορούν και δεν έχω χάσει τσάμπα τον χρόνο μου.

Patrinoss

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
49
Πόντοι
0
Πηγε κανεις γλαυκο σημερα η χθες εχει καμια να βλέπετε?

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.886
Πόντοι
3.436
Η πορνικη ζωή στην Πάτρα έχει πάρει τον κατήφορο.
Ακριβά είναι, απλά προγράμματα, φόλες, αγγαρεία, δεν αξίζει.
Καλά ειναι να βρίσκαμε μια ανεξάρτητη με δικό της χώρο να είναι καλή με φιλότιμο, δεν γίνεται να μήν παίζει τόση Πάτρα....τοσος κόσμος...

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.886
Πόντοι
3.436
Εγώ θα πω το εξής βρείτε εισιτήριο με το τρένο πήγαινε έλα 30 ευρώ χοντρικά και θυσιαστε αλλά 30 40 ευρώ σε μπουρδελα θα σας έρθει σύνολο 70 το μήνα
Με λίγα λόγια 4 Μεταξουργείο 2 φυλής
Αν υπολογίσετε 2 μπουρδελα στη Σαχτούρη είναι 80 ευρώ και ποτάμι 60
Κάνετε και το ταξιδάκι σας με τα ίδια λεφτά ανά μήνα
Η λύση που προτείνεις είναι πολύ καλή, ποικιλία γυναικών, ταξιδάκι ξεφεύγεις.....
κ χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να σε δει κάνας γνωστός....
Αλλά από την άλλη είναι κ τα πρακτικά τα προβληματα για κάποιους, όπως ο χρόνος απουσίας από την βάση τους.
Για να γίνει αυτό θέλει περίπου κάνα 8ωρο στην καλύτερη εκτός απροόπτου παντα, αν είσαι παντρεμένος θα σου πει η γυναίκα σου που είσαι....
αλλα κ ανύπαντρος να είσαι κάποιες φορές θα πρέπει να δικαιολογησεις τον χρόνο της απουσίας σου σε γονείς, φίλους, συγγενείς η συναδέλφους....
Ενώ όταν είσαι στην έδρα σου, στην πόλη σου πετάγεσαι κάνα μισάωρο στον φάρο πριν η στον Γλαύκο κ κάνεις την δουλειά σου.
Σε κάτι τέτοιες καταστάσεις ποντάρουν κ τα αφεντικά των μπουρδελων κ υπάρχει η τωρινή κατάσταση, γιατί ξέρουν κ μπάχαλο να είναι κάποιοι θα πάνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom