Πηγα με την κοπελα και την ειδα. Περιττο να πω πως οι φωτογραφιες ειναι ψευτικες και καθολου αντιπροσωπευτικες.
Οσον αφορα το συνολο τωρα: Εχει παραπανισια κιλα που προσωπικα εγω δεν θα επελεγα γιατι δεν εννοω παραπινισια = curvy αλλα παραπανω απο αυτο. Τελοσπαντων, λογω του οτι την ειχαν ανακοινωσει τοσο καιρο, ειπα να δοκιμασω και οπου βγει. Εχουμε κλαψει πολλα 30ευρα, ας κλαψουμε ενα ακομα σκεφτηκα.
Η κοπελα ειναι Ελληνιδα, ειναι πολυ ευγενικη και περιποιητικη στο δωματιο αλλα το χανει στην εμφανιση για εμενα. Αν ηταν πιο ωραια, θα μπορουσε να γινει σιγουρακι αλλα προς το παρον λες οτι τουλαχιστον δεν ηταν φολα σαν χαρακτηρας.
Οσον αφορα το μαγαζι, οταν πηρα τηλεφωνο ειπαν αλλα ονοματα και οχι Αναστασια, αλλα οταν πηγα εκει μου συστηθηκε ως Αναστασια η ιδια αρα δε ξερω τι γινεται εκει.
Ασυνεννοησια? Κουτοπονηρια? Δε ξερω. Γενικα η Πατρα ειναι για κλαμματα και αν δειτε διπλα στο Σαχτουρη, η Αντζελα μονο που δε βριζει τον κοσμο σε τελευταια της ποστ.
Γενικα ολα τα σπιτακια θελουν μαυρο μεχρι να συμμορφωθουν αλλα δεν προκειται να γινει κατι τετοιο γιατι παντα θα υπαρχουν ατομα που τα σκανε και ας ειναι φολες οι αλλες.
Εγω προσωπικα τα μπουρδελα στο λιμανι τα εχω ξεγραψει γιατι ειτε θα εχουν ψευτικες φωτο, ειτε θα εχουν φολες και στις περιπτωσεις που εχουν οντως καλες (οπως πχ Στελλα) ζητανε 40ε για απλα πραγματα που δεν αξιζει.
Στον Γλαυκο, το 120 ειναι παρατημενο στη τυχη του και προσπαθουν με κουτοπονηριες να φερουν κοσμο ενω το 118 δε προσπαθει καν. Μονη ελπιδα ειναι η Χριστινα που εχει πολυ ωραιο σωμα αλλα ο χαρακτηρας και οι υπηρεσιες ειναι αναλογα σε τι μερα θα την βρεις.