Σε ποιο θα είσαι;Αγάπες μου λόγω αλλαγής προγράμματος δεύτερα πρωί θα βρίσκομαι στο μαγαζί κανονικά 10:00-17:00
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
να γαμησουμε αυτή το πολύ πολύ
Andromaxiserea
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 247
Είναι το sweet home αλλά δε ξέρω ποιο ψαξε θα μ βρεισ ΑναστασίαΣε ποιο θα είσαι;
Θες να μας δώσεις δύο πληροφορίες; Ηλικία, ύψος κιλά, μπουστοΕίναι το sweet home αλλά δε ξέρω ποιο ψαξε θα μ βρεισ Αναστασία
Andromaxiserea
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 247
27 χρονων 1.70 61 κιλά τεράστιο φυσικό στηθοςΘες να μας δώσεις δύο πληροφορίες; Ηλικία, ύψος κιλά, μπουστο
Apeiros1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 554
- Πόντοι
- 81
Στα σπίτια που είναι στο λιμάνι έρχεσαι;27 χρονων 1.70 61 κιλά τεράστιο φυσικό στηθος
Andromaxiserea
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 247
ΟχιΣτα σπίτια που είναι στο λιμάνι έρχεσαι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν τα ξέρω καν
Apeiros1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 554
- Πόντοι
- 81
Οκ
Παίζει το σενάριο να κάνουμε τρίο;εσύ και μια άλλη κοπέλα από πάνω;27 χρονων 1.70 61 κιλά τεράστιο φυσικό στηθος
Andromaxiserea
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 247
Οχι δεν κανωΠαίζει το σενάριο να κάνουμε τρίο;εσύ και μια άλλη κοπέλα από πάνω;
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
μήπως είναι η Αλεξάνδρα και όχι Αναστασία ; Αλεξάνδρα στο sweet home θα είναι καινούργια λογικα
Nikolas2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.010
- Πόντοι
- 721
Βλέπω πολύ συζήτηση χωρίς νόημα και υποθέσεις η κοπέλα έχει δώσει τηλέφωνο επικοινωνίας ένας χριστιανός δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τής άνθρωπος είναι και αυτή μπορεί κάτι να συνέβη και να άλλαξε το. πρόγραμμα
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Μια Αλεξάνδρα μελαχρινή δουλεύει στο Μόνικας home δίπλα , αυτη στο sweet home δεν την έχω ξανα ακουσει εισαι σιγουρος ότι ήταν στα δεύτερα μπουρδελα οπως ανεβενεις η αλεξανδρα; Και πως ήταν εμφανισιακά;Oχι η Αλεξάνδρα είναι μια μελαχρινή ρουμανα τη πέτυχα πριν 2 βδομάδες πάνω
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Στο site του μαγαζιού εχθές έλεγε ότι η Αναστασία θα είναι μέχρι άργα το βραδυ , μάλλον μας δουλευουνε .. πήρα τηλ και μου είπανε οτι ηταν μια καινούργια το πρωί αλλά εφυγε..Βλέπω πολύ συζήτηση χωρίς νόημα και υποθέσεις η κοπέλα έχει δώσει τηλέφωνο επικοινωνίας ένας χριστιανός δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τής άνθρωπος είναι και αυτή μπορεί κάτι να συνέβη και να άλλαξε το. πρόγραμμα
Συνημμένα
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Τεσπα αυτή η Αλεξάνδρα στο 120 είναι καλή Εμφανισιακά; Να παμε100% εγώ την Αλεξάνδρα τη πέτυχα στο 120 στο 3ο σπίτι ήταν καινούργια πριν 2 εβδομάδες δεν έχει πόλυ καιρό,την άλλη Αλεξάνδρα επίσης τη ξέρω στο 118 η αλλιώς Μόνικα είναι 2 διαφορετικές με κοινό όνομα.
Η Αναστασία κατά τα λεγόμενα του συναγωνιστή δεν ήταν χθες ενώ η σελίδα τους στο φβ τη προμοταρει ότι θα είναι και ως Αναστασία όχι αλεξανδρα
να γαμησουμε αυτή το πολύ πολύ
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Αν γύφτο φέρνει αστο είχαμε τη μισελ η οποία έκανε τσιμπουκαρα αλλά βάρυνε τελευταία και αυτή .. οποτε περιμενουμε μήπως έρθει κάτι καλο καποια στιγμη .. η Χριστίνα ειναι καλη για μια δυο φορέςΌχι δεν μου άρεσε γυφτοφερνει είναι μελαχρινή και έχει πιασίματα,βασικα πρόσωπο δεν μου άρεσε
Η άλλη στο 118 η αλεξανδρα είναι πιο ωραια
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Θα θέλει χαρτζιλίκι για να σε φτιάξει καλύτερα .. ήταν τίμια στην αρχή μετά το έπαιζε ότι δεν τη σεβόμαστε και μαλακιες τέτοιες και δεν ξαναπήγα .. αλλά ήταν πολύ καλή στο τσιμπούκι αλλά μέχρι 3 λεπτά μετά σου Έλεγε έλα να με γαμησεις δεν είμαι μόνο για πίπα και κρύο αρχιδιες τέτοιεςΌλο έλεγα να τη πάρω τη Μισέλ και όλο το αναβάλω
Τι εννοείς βαρυνε?
Κάνει κάνα έξτραδακι μέσα η είναι αποστειρώμενη?
Έχω σταματήσει Βενιζέλου στις γραμμές πίσω από τον ΑΒ να κρυώσει λίγο η μηχανή γιατί άναψε θερμοκρασία και όπως καπνίζω σκάει μια γύφτισσα. Μου ζητάει τσιγάρο της το δίνω. Γυρίζει μου λέει αν θέλω να πάμε βόλτα πίσω από τις καλαμιές να με φτιάξει. Της λέω τι εννοείς; Δώσε μου λέει 40 και τα κάνω όλα.στα μπουρδέλα της λέω παίρνουν 30 και είμαι ξάπλα και με ερκοντισιον. Ναι μου λέει στα μπουρδέλα δεν τα πινουν ούτε κωλο σου δίνουν. Με ταπωσε κανονικά και εννοείται δεν πήγα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 20K