Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 854K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
422
Πόντοι
21
Πέρασα από όλα τα σπιτάκια στον Γλαύκο σήμερα και Αναστασία δεν βρήκα. Άλλα ονόματα και. Αλλά Αναστασία όχι. Ή δεν ήρθε ή ήρθε με άλλο όνομα....

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
422
Πόντοι
21
Από όσες είδα. Από κορμί αξίζει μόνο η Χριστίνα στο 118 αλλά τα λουτρά με χάλασαν και δεν πέρασα. Κατά τα άλλα όμως έχει ωραίο κωλαρακι και βυζι καλό σε μέγεθος με ωραία πεταχτή ρωγα

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
422
Πόντοι
21
Γύρω στις 20:00 ήμουν εκεί. Λίλη, Αλεξάνδρα, Χριστίνα και κάνα δυο άλλες αλλά όχι Αναστασία.

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
363
Πόντοι
21
μήπως είναι η Αλεξάνδρα και όχι Αναστασία ; Αλεξάνδρα στο sweet home θα είναι καινούργια λογικα

Nikolas2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Κριτικές
4
Like
3.014
Πόντοι
721
Βλέπω πολύ συζήτηση χωρίς νόημα και υποθέσεις η κοπέλα έχει δώσει τηλέφωνο επικοινωνίας ένας χριστιανός δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τής άνθρωπος είναι και αυτή μπορεί κάτι να συνέβη και να άλλαξε το. πρόγραμμα

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
363
Πόντοι
21
Oχι η Αλεξάνδρα είναι μια μελαχρινή ρουμανα τη πέτυχα πριν 2 βδομάδες πάνω
Μια Αλεξάνδρα μελαχρινή δουλεύει στο Μόνικας home δίπλα , αυτη στο sweet home δεν την έχω ξανα ακουσει εισαι σιγουρος ότι ήταν στα δεύτερα μπουρδελα οπως ανεβενεις η αλεξανδρα; Και πως ήταν εμφανισιακά;

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
363
Πόντοι
21
Βλέπω πολύ συζήτηση χωρίς νόημα και υποθέσεις η κοπέλα έχει δώσει τηλέφωνο επικοινωνίας ένας χριστιανός δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τής άνθρωπος είναι και αυτή μπορεί κάτι να συνέβη και να άλλαξε το. πρόγραμμα
Στο site του μαγαζιού εχθές έλεγε ότι η Αναστασία θα είναι μέχρι άργα το βραδυ , μάλλον μας δουλευουνε .. πήρα τηλ και μου είπανε οτι ηταν μια καινούργια το πρωί αλλά εφυγε..

Συνημμένα

• IMG_7588.png
    IMG_7588.png
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 42

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
363
Πόντοι
21
100% εγώ την Αλεξάνδρα τη πέτυχα στο 120 στο 3ο σπίτι ήταν καινούργια πριν 2 εβδομάδες δεν έχει πόλυ καιρό,την άλλη Αλεξάνδρα επίσης τη ξέρω στο 118 η αλλιώς Μόνικα είναι 2 διαφορετικές με κοινό όνομα.
Η Αναστασία κατά τα λεγόμενα του συναγωνιστή δεν ήταν χθες ενώ η σελίδα τους στο φβ τη προμοταρει ότι θα είναι και ως Αναστασία όχι αλεξανδρα
Τεσπα αυτή η Αλεξάνδρα στο 120 είναι καλή Εμφανισιακά; Να παμε
να γαμησουμε αυτή το πολύ πολύ

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
363
Πόντοι
21
Όχι δεν μου άρεσε γυφτοφερνει είναι μελαχρινή και έχει πιασίματα,βασικα πρόσωπο δεν μου άρεσε
Η άλλη στο 118 η αλεξανδρα είναι πιο ωραια
Αν γύφτο φέρνει αστο είχαμε τη μισελ η οποία έκανε τσιμπουκαρα αλλά βάρυνε τελευταία και αυτή .. οποτε περιμενουμε μήπως έρθει κάτι καλο καποια στιγμη .. η Χριστίνα ειναι καλη για μια δυο φορές

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
363
Πόντοι
21
Όλο έλεγα να τη πάρω τη Μισέλ και όλο το αναβάλω
Τι εννοείς βαρυνε?
Κάνει κάνα έξτραδακι μέσα η είναι αποστειρώμενη?
Θα θέλει χαρτζιλίκι για να σε φτιάξει καλύτερα .. ήταν τίμια στην αρχή μετά το έπαιζε ότι δεν τη σεβόμαστε και μαλακιες τέτοιες και δεν ξαναπήγα .. αλλά ήταν πολύ καλή στο τσιμπούκι αλλά μέχρι 3 λεπτά μετά σου Έλεγε έλα να με γαμησεις δεν είμαι μόνο για πίπα και κρύο αρχιδιες τέτοιες

Dim80!

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
46
Πόντοι
0
Έχω σταματήσει Βενιζέλου στις γραμμές πίσω από τον ΑΒ να κρυώσει λίγο η μηχανή γιατί άναψε θερμοκρασία και όπως καπνίζω σκάει μια γύφτισσα. Μου ζητάει τσιγάρο της το δίνω. Γυρίζει μου λέει αν θέλω να πάμε βόλτα πίσω από τις καλαμιές να με φτιάξει. Της λέω τι εννοείς; Δώσε μου λέει 40 και τα κάνω όλα.στα μπουρδέλα της λέω παίρνουν 30 και είμαι ξάπλα και με ερκοντισιον. Ναι μου λέει στα μπουρδέλα δεν τα πινουν ούτε κωλο σου δίνουν. Με ταπωσε κανονικά και εννοείται δεν πήγα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom