Είχα πάει Κυριακή. Από συμπεριφορά και διάθεση φαίνεται να βαριέται αλλά προσωπικά σαν σώμα μου άρεσε. Το στήθος ήταν χαλαρό αλλά όχι άσχημο. Μου είπε ότι είναι 22 απο Ρουμανία αλλά δεν ξέρω αν θα την πίστευα. Είναι νέα όμως. 30 εύρο με καποτα. 50 ευρώ 69 χωρίς προφυλακτικό το στοματικό αν θυμάμαι καλά. Γενικά εγώ θα την ξαναεπαιρνα αν και όντως είναι κομοδίνο. Είναι η νέα ωραία σχετικά που δεν συμπεριφέρεται πολύ ωραία αλλά κάνει την δουλειά της.τσεκαρετε στο 118 μια βανεσσα πιτσιρικα μαυρομαλλα να μ πειτε πως ειναι γτ εγω την ειδα ντυμενη κ οχι με εσωρουχα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Ισως επειδή ο κόσμος (μεσα σε αυτούς και εγώ) βαριεται την ίδια κάθε φορά.
Πιθανότατα ο τύπος που εχει και τα σπίτια στο ποτάμι, εχει πολλά τετοια μαγαζιά και τις μετακινεί.
Λάθος το ότι "όλες φεύγουν...". Σωστό το "τα μουνια που μου άρεσαν όλα έχουν φύγει".
Καλησπερα!Δεν τα καταφερα να παω αλλα πιστευω θα τα καταφερω αυτην την εβδομαδα..Ειμαι παντρεμενος δεν μ ειναι παρα πολυ ευκολο κ το μεσημερι π πισυευα οτι μπορουσα δεν μπορεσα..Καλησπέρα Nick. Ποιες βρήκες εκεί τελικά;
Χωρίς να είμαι μέσα στα πραγματα καμία δεν κάθεται για πολύ σε ένα μέρος. Και οι εσκορτς το ίδιο.Το πρόβλημα στα σπίτια επανω στο ποτάμι είναι γιατί οι καλές φεύγουν?
Πχ είχε έρθει μια Δανάη δεν πρόλαβα να πάω μιας και ένας συναγωνιστής που πήγε έλεγε ότι είναι μη και μη.
Όμως στο σαλόνι που την είδα λες ωραία ανεβαίνει το επίπεδο στα μαγαζιά και ξαφνικά εξαφανίστηκε.
Μετά προμοταραν μια τινά αλλά τελικά από συναγωνιστή που γράφει εδω ότι ήταν μάπα το καρπούζι.
Ισως επειδή ο κόσμος (μεσα σε αυτούς και εγώ) βαριεται την ίδια κάθε φορά.
Πιθανότατα ο τύπος που εχει και τα σπίτια στο ποτάμι, εχει πολλά τετοια μαγαζιά και τις μετακινεί.
propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 510
- Πόντοι
- 81
Το πρόβλημα που υπάρχει ως επί το πλείστον δεν είναι μονο ότι δεν υπάρχουν όμορφα νεαρά μουνια επάνω όπως κάποτε αλλά οτι δεν υπάρχει καμία διάθεση να γαμηθουν.....να το διασκεδασουν και αυτές.....να είναι πουτανακια και στην πράξη όχι μόνο στην ταμπέλα.... Τα βλέπεις 21 χρονών και αντί να πέφτουν με τα μούτρα να γαμηθουν και να ευχαριστήσουν και τον πελάτη, αυτές κάνουν λες και δουλεύουν 15 χρόνια στα μπουρδέλα και έχουν πλέον κουραστεί..... Δεν υπάρχει καμία καβλα από πλευράς τους ως προς το αντικείμενο που δουλεύουν.
Ισχύει. Δεν ξέρω πως δουλεύει το πράγμα. Κάποιες μένουν και κάποιες την κάνουν. Το πώς και το γιατί δεν το ξέρω. Και στα σπίτια που έχω παει κάποιες είναι σταθερές ενώ άλλες όχι.Ποτάμι φίλε κάποιες έχουν κλείσει 5ετια
Λάθος το ότι "όλες φεύγουν...". Σωστό το "τα μουνια που μου άρεσαν όλα έχουν φύγει".
Περασμα απο Γλαυκου 118 στο πρωτο σπιτακι στην Χριστινα..Δεν εκανα βολτα στα υπολοιπα μην πεσουμε σε γνωστο..30euro δεν ειπε οχι σε κατι.Πολυ ωραιο σωμα προσωπο ελαφρως σπασμενο πιστευω ειναι ηλικια 40 με 45.Καλη φαση αλλα κατι με χαλασε ισως επειδη πηγα μεσημερακι.Καλη πιπα,ωραιο στησιμο στα τεσσερα και αυτη απο πανω με ρυθμο..Ομως για καποιο λογο δεν μ αρεσε οπως με την πιτσιρικα Αμαλια οποιος θυμαται τη ξανθια Ρουμανα ουτε οπως με Μαργαριτα (Σαχτουρη 1).Επομενη π θ δοκιμασω ειναι η Ιρις(σαχτουρη 1)αν μεινει μερες Πατρα.Αν παω θα ενημερωσω.
Εδώ ξέρει κανείς τίποτα; Αν θέλει κανείς να πάμε δυάδα να μου στείλει μνμ
kanesex.com

ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΜΑΘΕΙΣ
Όσοι με ξέρουν με θέλουν απεγνωσμένα στο κρεβάτι τους.Όσοι με δοκιμάσουν δεν θα με συγκρίνουν με καμία. Είμαι η καυτή Πέννυ ανεξάρτητη και μόλις επέστρεψα ως ανεξάρτητη.Κάνω όλα τα προγραμματα εκτός πρωκτικο 2 εκτονωσεις 1 ώρα 150ευρώ. 6981914770

Ξέρει κανείς τίποτα;
kanesex.com

Είμαι γεμάτη καύλες και ορέξει για ολα
Μια απίστευτη γυναίκα, 26 χρονών, έτοιμη να σε ικανοποιήσω. Έχω απίθανο κορμί με φανταστικές αναλογίες και φοβερή κωλάρα, με αληθινά τεράστιο στήθος, να γουστάρεις με χίλια. Είμαι γεμάτη καύλες και όρεξη για αχαλίνωτο σεξ. Μου αρέσει να τον χώνεις στο στήθος μου και να τελειώνεις εκεί. Υπόσχομαι...

Andromaxiserea
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 247
Καλησπέρα στα αγόρια το Σάββατο 10:00:17:00 θα βρίσκομαι στο στούντιο 2 Γλαύκου 120 με φουλ προγράμματα για όλα τα γούστα..Αναστασία
Στο Facebook πως το βρίσκω με τι όνομα;Φίλε έχει βάλει στο fb το μαγαζί κάποιες
Τελευταία βλέπω το 120 φέρνει γκεστ εμφανίσεις αλλά θα ήθελα να λένε πόσο θα κάτσουν
Andromaxiserea
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 247
Αγάπες μου λόγω αλλαγής προγράμματος δεύτερα πρωί θα βρίσκομαι στο μαγαζί κανονικά 10:00-17:00
Εμφάνιση αυτές οι δύο; Αξίζουν η είναι κομοδίνα;Στο 118 νομίζω η Σονια κάνει με τη Βανέσα κάνουν
Andromaxiserea
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 247
Καλημέρα καλή βδομάδα σας περιμένω σήμερα να περάσουμε τέλεια με φουλ προγράμματα στο sweet home μεχρι τισ 11 το βραδυ Αναστασία
Andromaxiserea
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 247
Σήμερα ναι όλη μερα αύριο οχι μετά νομίζω Τετάρτη αλλά δε το ξέρω ακόμηΜόνο σήμερα θα είσαι η θα κάτσεις μέρες
Ενημέρωσε γιατί δεν είναι όλοι από πατρα έρχονται και από μακριά
Andromaxiserea
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 247
6946735375 για όσους θέλουν πληροφορίες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις