Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 855K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

xexexe123

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Like
2
Πόντοι
0
τσεκαρετε στο 118 μια βανεσσα πιτσιρικα μαυρομαλλα να μ πειτε πως ειναι γτ εγω την ειδα ντυμενη κ οχι με εσωρουχα.
Είχα πάει Κυριακή. Από συμπεριφορά και διάθεση φαίνεται να βαριέται αλλά προσωπικά σαν σώμα μου άρεσε. Το στήθος ήταν χαλαρό αλλά όχι άσχημο. Μου είπε ότι είναι 22 απο Ρουμανία αλλά δεν ξέρω αν θα την πίστευα. Είναι νέα όμως. 30 εύρο με καποτα. 50 ευρώ 69 χωρίς προφυλακτικό το στοματικό αν θυμάμαι καλά. Γενικά εγώ θα την ξαναεπαιρνα αν και όντως είναι κομοδίνο. Είναι η νέα ωραία σχετικά που δεν συμπεριφέρεται πολύ ωραία αλλά κάνει την δουλειά της.

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
363
Πόντοι
21
Καλησπέρα Nick. Ποιες βρήκες εκεί τελικά;
Καλησπερα!Δεν τα καταφερα να παω αλλα πιστευω θα τα καταφερω αυτην την εβδομαδα..Ειμαι παντρεμενος δεν μ ειναι παρα πολυ ευκολο κ το μεσημερι π πισυευα οτι μπορουσα δεν μπορεσα..

xexexe123

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Το πρόβλημα στα σπίτια επανω στο ποτάμι είναι γιατί οι καλές φεύγουν?
Πχ είχε έρθει μια Δανάη δεν πρόλαβα να πάω μιας και ένας συναγωνιστής που πήγε έλεγε ότι είναι μη και μη.
Όμως στο σαλόνι που την είδα λες ωραία ανεβαίνει το επίπεδο στα μαγαζιά και ξαφνικά εξαφανίστηκε.
Μετά προμοταραν μια τινά αλλά τελικά από συναγωνιστή που γράφει εδω ότι ήταν μάπα το καρπούζι.
Χωρίς να είμαι μέσα στα πραγματα καμία δεν κάθεται για πολύ σε ένα μέρος. Και οι εσκορτς το ίδιο.
Ισως επειδή ο κόσμος (μεσα σε αυτούς και εγώ) βαριεται την ίδια κάθε φορά.
Πιθανότατα ο τύπος που εχει και τα σπίτια στο ποτάμι, εχει πολλά τετοια μαγαζιά και τις μετακινεί.

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
510
Πόντοι
81
Το πρόβλημα που υπάρχει ως επί το πλείστον δεν είναι μονο ότι δεν υπάρχουν όμορφα νεαρά μουνια επάνω όπως κάποτε αλλά οτι δεν υπάρχει καμία διάθεση να γαμηθουν.....να το διασκεδασουν και αυτές.....να είναι πουτανακια και στην πράξη όχι μόνο στην ταμπέλα.... Τα βλέπεις 21 χρονών και αντί να πέφτουν με τα μούτρα να γαμηθουν και να ευχαριστήσουν και τον πελάτη, αυτές κάνουν λες και δουλεύουν 15 χρόνια στα μπουρδέλα και έχουν πλέον κουραστεί..... Δεν υπάρχει καμία καβλα από πλευράς τους ως προς το αντικείμενο που δουλεύουν.

xexexe123

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Ποτάμι φίλε κάποιες έχουν κλείσει 5ετια
Ισχύει. Δεν ξέρω πως δουλεύει το πράγμα. Κάποιες μένουν και κάποιες την κάνουν. Το πώς και το γιατί δεν το ξέρω. Και στα σπίτια που έχω παει κάποιες είναι σταθερές ενώ άλλες όχι.
Λάθος το ότι "όλες φεύγουν...". Σωστό το "τα μουνια που μου άρεσαν όλα έχουν φύγει".

BCS

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2022
Like
35
Πόντοι
0
Τι παίζει σήμερα Γλαύκο; Ξέρει κανείς;

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
363
Πόντοι
21
Περασμα απο Γλαυκου 118 στο πρωτο σπιτακι στην Χριστινα..Δεν εκανα βολτα στα υπολοιπα μην πεσουμε σε γνωστο..30euro δεν ειπε οχι σε κατι.Πολυ ωραιο σωμα προσωπο ελαφρως σπασμενο πιστευω ειναι ηλικια 40 με 45.Καλη φαση αλλα κατι με χαλασε ισως επειδη πηγα μεσημερακι.Καλη πιπα,ωραιο στησιμο στα τεσσερα και αυτη απο πανω με ρυθμο..Ομως για καποιο λογο δεν μ αρεσε οπως με την πιτσιρικα Αμαλια οποιος θυμαται τη ξανθια Ρουμανα ουτε οπως με Μαργαριτα (Σαχτουρη 1).Επομενη π θ δοκιμασω ειναι η Ιρις(σαχτουρη 1)αν μεινει μερες Πατρα.Αν παω θα ενημερωσω.

Ninja00

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2023
Like
409
Πόντοι
21
Γουστάρει κανένας να πάμε δυάδα σε καμία; Να είναι καλό όμως

Ninja00

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2023
Like
409
Πόντοι
21
Εδώ ξέρει κανείς τίποτα; Αν θέλει κανείς να πάμε δυάδα να μου στείλει μνμ

Ninja00

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2023
Like
409
Πόντοι
21
Ξέρει κανείς τίποτα;

Dim80!

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
46
Πόντοι
0
Παίδες μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Θέλω να παω στο ποτάμι να πάρω δύο μαζί.παιζει αυτό το σενάριο;και αν ναι σε πιο σπιτάκι;

Andromaxiserea

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
247
Καλησπέρα στα αγόρια το Σάββατο 10:00:17:00 θα βρίσκομαι στο στούντιο 2 Γλαύκου 120 με φουλ προγράμματα για όλα τα γούστα..Αναστασία
1000034847.jpg

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
422
Πόντοι
21
Θες να μας στείλεις καμία φωτό για εμάς που είμαστε μακρυά; Έστω και σε προσωπικό μυνημα

Andromaxiserea

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
247
Αγάπες μου λόγω αλλαγής προγράμματος δεύτερα πρωί θα βρίσκομαι στο μαγαζί κανονικά 10:00-17:00

Andromaxiserea

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
247
Καλημέρα καλή βδομάδα σας περιμένω σήμερα να περάσουμε τέλεια με φουλ προγράμματα στο sweet home μεχρι τισ 11 το βραδυ Αναστασία
1000034853.jpg

Andromaxiserea

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
247
Μόνο σήμερα θα είσαι η θα κάτσεις μέρες
Ενημέρωσε γιατί δεν είναι όλοι από πατρα έρχονται και από μακριά
Σήμερα ναι όλη μερα αύριο οχι μετά νομίζω Τετάρτη αλλά δε το ξέρω ακόμη

Stories

Νέο!