Επίσκεψη επάνω μετά από καιρό και πήγα στης μονικας από κάτω τώρα που μετέφερε και το άλλο το σπίτι...Ήταν ντάλα μεσημέρι, κατάλληλη στιγμή για πολλά πράγματα,η Τζούλια έλειπε που υπάρχουν κάποια έξτρα αφιλοκερδώς , οπότε πήγα κάτω πιο πολύ για να δω την Χριστίνα.
Θα αναφέρω τώρα τι είδα και μετά θα γράψω για το γαμησι....
Καταρχάς δεν προερχομουν από κάποια βίζιτα της προηγούμενης μερας οπότε και δεν είχα φάει κουμπιά ούτε είχα καύλες τρελές....ήταν δλδ επίφοβο με απλό πρόγραμμα και χωρίς ακαποτα τσιμπούκια και με ξυνή γκόμενα να τα έκλαιγα τα λεφτά από τα πρώτα δευτερόλεπτα....
Πάω λοιπόν και συναντώ το εξής εντυπωσιακό για μένα....
Στο Β και Γ είχε από δύο κοπέλες το καθένα.... Βανέσσα Αλεξάνδρα και Κορίνα με μια άλλη..... μόνο στο Α η Χριστίνα μόνη της.... Ρωτάω τάχιστα αν παίζουν παρτούζες κτλ και πληροφορούμαι πως ναι...
Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο η αν είναι μόνιμο....
Αν είναι μόνιμο είναι πολύ καλό σημάδι φίλοι μου για μελλοντικά ραντεβού αν έρθουν καλά και πρόστυχα μουνια....
Στα αρνητικά είναι ότι το γλυφομούνι έχει πάει στα 50€ όταν οι κάποτε δεν το χρέωναν καθόλου...
Αυτό λοιπόν είναι ένα καλό σημάδι....
Η Βανέσσα αν και με ρούχα μου φάνηκε καλό μουνακι,αν ξέρει κάποιος κάτι ας το παραθέσει...
Περνάω λοιπόν με Χριστίνα αφού έχει φοβερή ρώγα και ωραίο σώμα ας πούμε αν και ηλικιακά δεν τις προτιμώ αυτές...
Λοιπόν η τύπισσα δεν με άφησε να τις κάνω και πολλά πράγματα,δεν την πίεσα βέβαια αλλά κατάλαβε το τι ακριβώς θέλω....
Σωστό πέρασμα καποτας, ωραία αργή πίπα, στήσιμο στα τέσσερα,βογγητα και μετά άλλη μια στάση και χύσιμο....
Εν κατακλείδι δεν έχω κανένα παράπονο....
Αν ήταν λίγο βαρετή η ξυνή θα έτρωγα πακέτο αλλά ίσως λόγω της ώρας που δεν υπήρχε ψυχή επάνω να ήθελε να γαμηθει και αυτή λιγάκι.
Αυτά!