Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 852K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

Nikolas2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Κριτικές
4
Like
2.935
Πόντοι
721
Θα πω κάποια πράγματα και θα είναι η γλώσσα της αλήθειας έστω και αν πολλοί διαφωνήσετε Από πλευράς διοίκησης, στης Μονικας αλλα και στο 120, δεν έχει αλλάξει τίποτα ουσιαστικά. Απλώς φύγαν οι καλές, και έμειναν κάποιες κυριως γυφτισσες που έχουν λογικά άκρες (υποθέτω) και λογικά δεν έχουν φοβερές προσδοκίες οικονομικές ή δεν είναι αρκετά έξυπνες και ικανές για να το κυνηγήσουν. Το ελ. στοματικό στης Μόνικας 50 ήταν εδώ και πολύ καιρό απλώς ανεπισήμως πήγαινε στα 40, ειδικά σε τακτικούς. Τα προγράμματα είναι ό,τι κάνει κάθε κοπέλα, δεν υπάρχει καμία κεντρική «γραμμή», η διοίκηση χρήματα να βγάλει θέλει, μην βγάζετε πράγματα από το μυαλό σας. Τώρα για τις καλές, ίσως δεν έχουν χρήματα, ίσως δεν τις προωθούν γιατί κλέβουν δουλειά από τις «δικές τους», ειλικρινά δεν ξέρω, πάντως σχεδόν όλες έχουν φύγει. Για πόρτες κλπ. εγώ δεν έχω φάει ποτέ πόρτα όταν έχω ξαναπάει ενώ πριν δεν είχα περάσει, ειλικρινά κάποιοι εδώ μέσα που έχετε αλλάξει και καμιά δεκαπενταριά ονόματα, γράφετε φαντασιοκοπήματα, και ναι, τον συγκεκριμένον τον έχω πετύχει και παλιότερα, το ύφος είναι ακριβώς το ίδιο και μάλλον το κάνει από χόμπι, τι να πω.

Συμπέρασμα; Είναι εποχή ισχνών αγελάδων, οι καιροί πάντως αλλάζουν, δεν θα μείνουν για πάντα έτσι τα πράγματα. Θα μου πείτε, γιατί να μην υπάρχει μία εικοσάρα κουκλάρα με τις υπηρεσίες της Τζούλιας από το 120 ειδικά όταν αυτή ήταν και 10 χρόνια νεότερη; Πού να ξέρω, ίσως γίνει και αυτό στο μέλλον. Δεν μπορώ πάντως να διαβάζω τερατολογίες και εικασίες χωρίς απτά στοιχεία. Ξέρω ότι εδώ δεν είναι χώρος για σοβαρές συζητήσεις, όχι όμως να διαβάζουμε και ό,τι να 'ναι. Υπομονή και εφ' όσον υπάρχει κένο, κάποια έξυπνη θα το καλύψει.

Αυτά απο εμένα, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από ό,τι τα κάνετε, θέμα προσφοράς ζήτησης αλλά και ομάδων και κλίκας. Τα πράγματα παντως θα αλλάξουν... Πότε δεν ξέρω, αλλα σίγουρα θα αλλάξουν, τίποτα ποτέ δεν μένει ίδιο, θα έλθουν και καλυτερες ημέρες, αφήστε την κλαψα.
Έγραψες φίλος συμφωνώ απόλυτα

Τελευταία τροποποίηση:

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
501
Πόντοι
81
Θα πω κάποια πράγματα και θα είναι η γλώσσα της αλήθειας έστω και αν πολλοί διαφωνήσετε Από πλευράς διοίκησης, στης Μονικας αλλα και στο 120, δεν έχει αλλάξει τίποτα ουσιαστικά. Απλώς φύγαν οι καλές, και έμειναν κάποιες κυριως γυφτισσες που έχουν λογικά άκρες (υποθέτω) και λογικά δεν έχουν φοβερές προσδοκίες οικονομικές ή δεν είναι αρκετά έξυπνες και ικανές για να το κυνηγήσουν. Το ελ. στοματικό στης Μόνικας 50 ήταν εδώ και πολύ καιρό απλώς ανεπισήμως πήγαινε στα 40, ειδικά σε τακτικούς. Τα προγράμματα είναι ό,τι κάνει κάθε κοπέλα, δεν υπάρχει καμία κεντρική «γραμμή», η διοίκηση χρήματα να βγάλει θέλει, μην βγάζετε πράγματα από το μυαλό σας. Τώρα για τις καλές, ίσως δεν έχουν χρήματα, ίσως δεν τις προωθούν γιατί κλέβουν δουλειά από τις «δικές τους», ειλικρινά δεν ξέρω, πάντως σχεδόν όλες έχουν φύγει. Για πόρτες κλπ. εγώ δεν έχω φάει ποτέ πόρτα όταν έχω ξαναπάει ενώ πριν δεν είχα περάσει, ειλικρινά κάποιοι εδώ μέσα που έχετε αλλάξει και καμιά δεκαπενταριά ονόματα, γράφετε φαντασιοκοπήματα, και ναι, τον συγκεκριμένον τον έχω πετύχει και παλιότερα, το ύφος είναι ακριβώς το ίδιο και μάλλον το κάνει από χόμπι, τι να πω.

Συμπέρασμα; Είναι εποχή ισχνών αγελάδων, οι καιροί πάντως αλλάζουν, δεν θα μείνουν για πάντα έτσι τα πράγματα. Θα μου πείτε, γιατί να μην υπάρχει μία εικοσάρα κουκλάρα με τις υπηρεσίες της Τζούλιας από το 120 ειδικά όταν αυτή ήταν και 10 χρόνια νεότερη; Πού να ξέρω, ίσως γίνει και αυτό στο μέλλον. Δεν μπορώ πάντως να διαβάζω τερατολογίες και εικασίες χωρίς απτά στοιχεία. Ξέρω ότι εδώ δεν είναι χώρος για σοβαρές συζητήσεις, όχι όμως να διαβάζουμε και ό,τι να 'ναι. Υπομονή και εφ' όσον υπάρχει κένο, κάποια έξυπνη θα το καλύψει.

Αυτά απο εμένα, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από ό,τι τα κάνετε, θέμα προσφοράς ζήτησης αλλά και ομάδων και κλίκας. Τα πράγματα παντως θα αλλάξουν... Πότε δεν ξέρω, αλλα σίγουρα θα αλλάξουν, τίποτα ποτέ δεν μένει ίδιο, θα έλθουν και καλυτερες ημέρες, αφήστε την κλάψα.
Εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου μόνο στο κομμάτι της κεντρικής γραμμής που αναφερα και το επεσημανες και εσύ...και ξεκινώ
Ερώτηση.
Είναι ακόμα η Μόνικα στο τιμόνι η το έχει αφήσει;;;;
Δεύτερη ερώτηση.
Περί απτών στοιχείων που ζήτησες τα έχω γράψει πάμπολλες φορές...πως είναι δυνατόν να είναι κεντρική γραμμή όταν το 2020 τους τα εχυνες όπου ήθελες σε όποια ήθελες και τώρα να μην τολμάς να το αναφέρεις καν;;;;και θα σου φέρω παράδειγμα την Σόνια η οποία και κωλο την είχα πάρει και στα κωλομερια την εχυνα με την προϋπόθεση ότι την καθάριζα εγώ με τα μωρομαντηλα μετα για να φύγουν τα πολλά πολλά...και την είχα πάρει όταν είχε πρώτο έρθει που είχε κωλαρα πριν μπαζωσει και ιδιοτροπηαει....
Λοιπόν;;;είναι όλο αυτά τυχαία;;;

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
501
Πόντοι
81
Πώς είναι δυνατόν να Μην ήταν κεντρική γραμμή αυτό όταν το έκαναν όλες;;;;;
Εμένα προσωπικά μου είχε τύχει πολύ πριν τον κορωνοιο να είμαι στο 120 με την αφεντικινα μέσα στο σαλόνι του σπιτιού και να ρωτάω μπαίνοντας αν η κοπέλα κάνει παρτούζες με άλλες κοπέλες και να πετάγεται η τσατσά να λέει ότι δεν ξέρω αγόρι μου κάτσε να την ρωτήσουμε (την εποχή εκείνη που παίζανε και λεσβιακά)και να πετάγεται η αφεντικινα και να λέει με ωραίο ύφος ότι δεν έχουμε να ρωτήσουμε τίποτα, αφού το θέλει ο πελάτης θα το κάνει,σιγά το πράγμα.....
Δεν είναι γραμμή και κατεύθυνση αυτό;;;
Απλά το πολύ να δεχθώ ότι έχουν έρθει κοπέλες για τον πουτσο τελείως που δεν κάνουν ούτε για κλωτσιές....

giant123

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
180
Πόντοι
1
Μπερδεύεις πράγματα και γενικεύεις λόγω ίσως νοσταλγίας της χρυσής εποχής που πέρασε. Όποιες ήταν φόλες τότε, είναι και τώρα. Η Σόνια 9 στις 10 φορές ό,τι έκανε το έκανε με μούτρα και ξινίλα, έστω και αν έκανε σχεδόν τα πάντα. Μπορεί μια φορά να την πετύχαινες και στις ορέξεις της, αλλά τις περισσότερες φορές ήταν έτσι. Λέω ψέμματα; Τώρα το αν σταμάτησε κάποια πράγματα, είναι η πρώτη φορά ή η τελευταία; Πάμε τώρα, λες «τα έχυνες όπου ήθελα και σε όποια ήθελες»! Φίλε, αυτό δεν ισχύει, μην κρίνεις από αυτές που έκαναν όλα όσα ζητούσες, υπήρχαν αυτές, υπήρχαν και οι άλλες, εσύ διάλεγες αυτές και καλά έκανες. Απλώς οι περισσότερες από εκείνες που πήγαινες, τώρα έφυγαν και έμειναν οι άλλες, αυτό είπα. Εντέλει, όλες είχαν τους περιορισμούς τους, πλην ελαχίστων που όντως έκανες σχεδόν τα πάντα (βλέπε Σουζάνα στα 2016-2017 στης Μόνικας). Η Ντάνα π.χ. που ήταν πολύ καλή, ούτε καν στο στήθος δεν δεχόταν να τελειώσεις. Για παρτούζες δεν ασχολήθηκα ποτέ, δεν ξέρω, αλλά σιγά τα αυγά, αν η άλλη ήταν φόλα μόνη της, θα ήταν καλύτερη με άλλη; Ήταν ήδη καλή και απλώς έκανε και αυτό. Με ρωτάς αν ασχολείται η Μόνικα. Ειλικρινά, δεν ξέρω και να ισχύει, δεν νομίζω ότι είναι αυτό το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι αυτές που φέρνουν, όχι το τι λένε αυτοί. Αν η άλλη ψήνεται για έξτρα υπηρεσίες, σιγά μην περιμένει από τα αφεντικά να της πούνε τι θα κάνει. Αν τώρα δεν θέλει, πώς θα την αναγκάσει; Αν την πιέζει ο «αγαπητικός» να μην κάνει, πώς θα το κάνει; Αν δεν έχει καλύτερη ή την επιβάλλουν άλλοι, πώς θα τη διώξει; Η Ντάρια που ήταν μέχρι πέρυσι ήταν πολύ γενναιόδωρη και μια χαρά τελείωνες στο στήθος, αυτή γιατί ήταν καλή; Το θέμα είναι οι κοπέλες, αν σε θέλουν για «μόνιμο» πελάτη και σκόντο κάνουν αν είσαι σωστός, και σε περιποιούνται όπως πρέπει. Αυτές τώρα λείπουν, ισχύει. Να πω και ένα για της Μόνικας, όταν ήταν η Σουζάνα που τα έκανε όλα, υπήρχε και μία Τζέσικα που το πήγαινε δίπορτο στο 120 (εκεί νομίζω την έλεγαν Χριστιάνα) παγοκολώνα με πολύ μεγάλο φυσικό στήθος στο οποίο δεν σε άφηνε καν να τελειώσεις! Και κάτι άλλες που ούτε καν τις θυμάμαι, χάλι μαύρο. Απλώς ήταν η Σουζάνα και η Μόνικα λίγο πριν σταματήσει που κρατούσαν το επίπεδο. Όταν ήταν η Αμαλία που έσκιζε, ήταν κάτι άλλες οι οποίες πραγματικά ήταν χάλι μαύρο (θυμάμαι μία Κατερίνα γυφτάκι που πραγματικά ήταν απίστευτα χαζή και αντιερωτική). Τι άλλο να πω; Χρειάζονται περισσότερες αποδείξεις; Προφανώς και θα πας εκεί που σου αρέσει, αλλά όχι να λες ότι τότε ήταν όλα εκπληκτικά και τώρα χάλια, αυτό λεω.

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
501
Πόντοι
81
Συνάδελφε σχεδόν το ίδιο λέμε....δεν είπα ότι όλα ήταν τέλεια και όλες ήταν έτσι...... αλλά ίσως πλειοψηφικά ήταν έτσι όπως είπα και είπες...... είχες επιλογές!!
Έχεις ξεχάσει, διότι εσύ προσωπικά την θυμάσαι,την Αλεξία την μικρή Ρουμάνα το πουτανακι που δούλευε στο 120;;;
Τι γινόταν με αυτή θυμάσαι;;;γαμουσε και τα πόμολα μέχρι που πέθανε κάποιος δικός της και έφυγε.....Η άλλη η Βουλγάρα που με 20€ επερνε πίπες ακαποτες στο σαλόνι;;;
Και πολλές άλλες βέβαια,τι να πρωτοθυμηθουμε..... αλλά τώρα φτάσαμε στο σημείο να κάνουν οι κοπέλες οτι είναι πολύ αυτά που τους ζητάμε.... που τότε δεν πληρώναμε και έξτρα να φανταστείς....
Εγώ προσωπικά για γλυφωμουνια ΠΟΤΕ δεν έχω πληρώσει παραπάνω.....και τώρα αν πας σου ζητάνε 40€...

Giorgio patra

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2022
Like
62
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά διαβάζω συνέχεια σε κριτικές "κουμποσα ένα χάπι και πήγα"
Και έχω ένα ερώτημα που
Τα βρίσκουμε αυτά τα χάπια?
Αν υπάρχει κάποιο κατάστημα μέσο ίντερνετ?
να πάρουμε και εμείς!!!

• Like
Αντιδράσεις: Dim80!

Dim80!

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά διαβάζω συνέχεια σε κριτικές "κουμποσα ένα χάπι και πήγα"
Και έχω ένα ερώτημα που
Τα βρίσκουμε αυτά τα χάπια?
Αν υπάρχει κάποιο κατάστημα μέσο ίντερνετ?
να πάρουμε και εμείς!!!
Σε φαρμακείο θα πας θα ζητήσεις ένα sindenafil των 100 της sandoz
Κοστίζει 15.80 έχει μέσα τέσσερα χάπια. Το σπας στα τέσσερα και πίνεις το 1/4. Σε πιάνει στο μισάωρο. Νηστικός πάντα αλλιώς δεν πιάνει καλά. Δεν έχει παρενέργειες κτλ . Τι πολύ πολύ να έχεις λίγο πονοκέφαλο την πρώτη φορά αλλά πίστεψέ με θα δεις μεγάλη διαφορά.

Ninja00

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2023
Like
409
Πόντοι
21
Έχει πάει κανείς;

nikff

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Έχω ακούσει τα καλύτερα για Μαργαρίτα, εμφανισιακά πως είναι?

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
357
Πόντοι
21
Έχω ακούσει τα καλύτερα για Μαργαρίτα, εμφανισιακά πως είναι?
Εισαι σε λαθος νημα..Σαχτουρη 1 ειναι το νημα για τις κοπελες του συγκεκριμενου στουντιο.Η Μαργαριτα εχει ωραιο σωμα ωραιες ρωγες καλο προσωπο..Πολυ μετρια πιπα δεν μ αρεσε καμια φορα.Κρεβατι ομως τελειο.Ανεβαινει απο πανω σου και δεν κοβει με τιποτα ειναι υπεροχη ιδρωνει την φανελα..Για Πατρα ειναι κορυφη λιγο την πιπα να φτιαξει.Δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερη ή αν υπαρχει ενημερωστε και εμενα να παω.

Romper

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2024
Like
44
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα!
Παρακαλώ πολύ θα ήθελα μία ενημέρωση τι ακριβώς τώρα γίνεται στον Γλαύκο; Τι κατάσταση παίζει; Ποια αξίζει απ' αυτές που έμειναν; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

Zapik

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα!
Παρακαλώ πολύ θα ήθελα μία ενημέρωση τι ακριβώς τώρα γίνεται στον Γλαύκο; Τι κατάσταση παίζει; Ποια αξίζει απ' αυτές που έμειναν; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!
Καλησπέρα. Θα κάνω ενημέρωση αργότερα που θα περάσω.

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
360
Πόντοι
21
Eπισκεψη στο ποτάμι 120 λαρισα μαρίνα Λίλη
Στο μονικας ίδιες εκτός από το αγ στεφάνου μια η οποία ήταν εντελώς χάλια αισχρή και χαζή φαινόταν τη λέγανε ιβανα κάπως έτσι
Μαρίνα έχει πάει κανείς στο 120?
Καλησπέρα φίλε μπορείς να περιγραψεις εμφανισιακά τη Λίλη;

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.386
Πόντοι
206
Εγω εχω αρχισει και τον δινω πιπα και σε αντρες εδω στην Πατρα ωστε να αναβαθμιστει καπως η πόλη μας αφου απο γυναικες δεν βλεπω προκοπή

rod

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Like
13
Πόντοι
0
Δεν θελω να στεναχωρησω κανεναν!αλλα μαλλον θα στεναχωρησω..
Σημερα μεσημερακι σε βολτα συναντησα 8 (2 στο εκτοςς,2 συν 2 στο πρωτο κ 2 στο δευτερο)που ηταν εκει 8!!!ε δεν γινεται σε 8 γυναικες να μην σου γυαλισει μια!!
διαφορετικα ακουσα οτι η κουλιανου ψαχνει αντρα...τι ειναι καπως μεγαλη?

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.386
Πόντοι
206
λιγο ακριβα δεν ειναι τα μπουρδελα στην Πατρα?ή οχι?

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
501
Πόντοι
81
Καποια Δαναη στο 120 που δουλευει,γνωριζουμε τι λεει;;;

• Like
Αντιδράσεις: Romper

Romper

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2024
Like
44
Πόντοι
0
Φέρνουν και στο γλαύκο καλές κοπέλες. Όπως η Δανάη παράδειγμα. Και δινεις ένα τριαντάρι και περνάς καλά. Και τα δωμάτια είναι καθαρά δεν είχα παράπονο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom