Nikolas2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.938
- Πόντοι
- 721
Έγραψες φίλος συμφωνώ απόλυταΘα πω κάποια πράγματα και θα είναι η γλώσσα της αλήθειας έστω και αν πολλοί διαφωνήσετε Από πλευράς διοίκησης, στης Μονικας αλλα και στο 120, δεν έχει αλλάξει τίποτα ουσιαστικά. Απλώς φύγαν οι καλές, και έμειναν κάποιες κυριως γυφτισσες που έχουν λογικά άκρες (υποθέτω) και λογικά δεν έχουν φοβερές προσδοκίες οικονομικές ή δεν είναι αρκετά έξυπνες και ικανές για να το κυνηγήσουν. Το ελ. στοματικό στης Μόνικας 50 ήταν εδώ και πολύ καιρό απλώς ανεπισήμως πήγαινε στα 40, ειδικά σε τακτικούς. Τα προγράμματα είναι ό,τι κάνει κάθε κοπέλα, δεν υπάρχει καμία κεντρική «γραμμή», η διοίκηση χρήματα να βγάλει θέλει, μην βγάζετε πράγματα από το μυαλό σας. Τώρα για τις καλές, ίσως δεν έχουν χρήματα, ίσως δεν τις προωθούν γιατί κλέβουν δουλειά από τις «δικές τους», ειλικρινά δεν ξέρω, πάντως σχεδόν όλες έχουν φύγει. Για πόρτες κλπ. εγώ δεν έχω φάει ποτέ πόρτα όταν έχω ξαναπάει ενώ πριν δεν είχα περάσει, ειλικρινά κάποιοι εδώ μέσα που έχετε αλλάξει και καμιά δεκαπενταριά ονόματα, γράφετε φαντασιοκοπήματα, και ναι, τον συγκεκριμένον τον έχω πετύχει και παλιότερα, το ύφος είναι ακριβώς το ίδιο και μάλλον το κάνει από χόμπι, τι να πω.
Συμπέρασμα; Είναι εποχή ισχνών αγελάδων, οι καιροί πάντως αλλάζουν, δεν θα μείνουν για πάντα έτσι τα πράγματα. Θα μου πείτε, γιατί να μην υπάρχει μία εικοσάρα κουκλάρα με τις υπηρεσίες της Τζούλιας από το 120 ειδικά όταν αυτή ήταν και 10 χρόνια νεότερη; Πού να ξέρω, ίσως γίνει και αυτό στο μέλλον. Δεν μπορώ πάντως να διαβάζω τερατολογίες και εικασίες χωρίς απτά στοιχεία. Ξέρω ότι εδώ δεν είναι χώρος για σοβαρές συζητήσεις, όχι όμως να διαβάζουμε και ό,τι να 'ναι. Υπομονή και εφ' όσον υπάρχει κένο, κάποια έξυπνη θα το καλύψει.
Αυτά απο εμένα, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από ό,τι τα κάνετε, θέμα προσφοράς ζήτησης αλλά και ομάδων και κλίκας. Τα πράγματα παντως θα αλλάξουν... Πότε δεν ξέρω, αλλα σίγουρα θα αλλάξουν, τίποτα ποτέ δεν μένει ίδιο, θα έλθουν και καλυτερες ημέρες, αφήστε την κλαψα.
Τελευταία τροποποίηση: