Πουστάρα του κερατά είσαι !!!!βαλε και πουτσα τυπε

Πουστάρα του κερατά είσαι !!!!βαλε και πουτσα τυπε
εσύ δεν έχεις καμία να του κάνεις πάσα;
τι σόι σόι είστε;
η πουτανες ειναι η καλυτερη εμπειρια για να μαθεις μετα να γαμας κανονικες γυναικες
πολλες γυναικες δεν ξερουν να γαμιουνται και σου ριχνουν την ευθυνη απο πανω εγω γαμησσα τρεις φορες συμφοιτητρια και μου ελεγε ολο δικαιολογιες για να μην της γαμησω το κολαρακι και εγω πηγα μετα σε τανα η οποια εδινε κολαρακι και το γλεντησα
η πουτανες ειναι η καλυτερη εμπειρια για να μαθεις μετα να γαμας κανονικες γυναικες
Χθες γαμαγα Φυλης και μου ελεγε η τανα οτι σχεδον κανενας δε ξερει να γαμαει..
Τη ρωτησα αν εγω ξερω και μου λεει οχι ουτε εσυ γαμας καλα.. τι ρωταω γιατι και απανταει οτι βαζεις δυναμη και σπρωχνεις και ετσι ποναει η γυναικα, της λεω ωραια πως νομιζεις οτι πρεπει να γαμανε και λεει πολυ πολυ σιγα και απλα κουναγα τον πουτσο μου αργα μεσα εξω στο μουνι της. Λεει αμα γαμας ετσι θα σε αγαπανε ολες οι γυναικες.. μετα απο λιγο λεει αλλα θες μιση ωρα τωρα εσυ, της λεω τι μιση ωρα και 2 ωρες δε παιζει να χυσω ετσι, οπως και ετσι εγινε δεν εχυσα..
Φευγω παω σε αλλο μπουρδελο, μπαινω μεσα μου παιρνει πιπα, ξεκιναω γαμαω και να λεει η τανα, ετσι σκισε με, γαμαμε δυνατα, σκισε μου το μουνι, και να τη γαμαω με λυσσα, μου σκαει και ενα γλωσσοφιλο και πραγματικα της το καρφωσα στο στρωμα, χυνω και με πιανει απ το σβερκο μεχρι να στραγγιξω..
Φευγοντας ξανασκεφτομουν τι πιπες μου ελεγε η πρωτη επειδη προφανως αυτηνης ποναει το μουνι της νομιζει οτι ολες θελουν να γαμας με ρυθμο χελωνας..
Τυπε γενικα είναι η καλυτερη εμπειρια οι πουτανες γιατι ξέρουν πως να σε ικανοποιήσουν είναι δασκάλες
και είναι ανα πασα στιγμη διαθέσιμες μεγααααααλο + για έναν αντρα του φτιαχνει αυτόματα τη διαθεση
και τελικα αυτό μετραει να εχεις καλη διαθεση.
Τυπε να γαμησεις εκει επρεπε να της πεις ότι πηγες όχι για να πιάσετε τη κουβεντα![]()
![]()
Εμενα η ειρηνη η γκιλφ απο τροφωνιου μου λεγε οτι δεν ξερω να γαμαω και οτι θα πηγαινω με γυναικες και θα λενε "καλα , τι ειναι αυτος;"
Παιδια δεν ξαναπατησα απο τοτε
ο ανιψιος κανονικα θα επρεπε να παει με φιλους σε μπουρδελο ειναι καλυτερη λυση και μετα απο λιγο καιρο θα γαμαει γυναικες κανονικες της ιδιας ηλικιας και μεγαλυτερες αποκτωντας εμπειριες
Σιγουρα τυπε. :S :S :S
Ουτε για να κατουρησει δεν θα το βγαζει :S :S :S
![]()
Οπως ειπα πιο πανω οι τανες δε ξερουν γιατι κοιτανε να σε ξεπεταξουν, οχι να καυλωσουν, οταν σε κρινει τανα για το πως γαμας γελα δυνατα στα μουτρα της. Μονο με γκομενες μαθαινεις να γαμας οταν πιανεις τα βαιμπς που καυλωνει καποια, πρεπει να εχεις διαφορετικα στυλ γαμησιου αν θες να ευχαριστεις τις γυναικες.
τυπε εδώ χρειάζεται ένας Πικερ να κλεισει το θρέντ με τον νομο του ότι δεν δινουμε την παραμικρη αξια και σημασια σε γκομενες![]()