Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 968K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Tis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
133
Πόντοι
0
Τώρα στο σχοινι ξανθιά δίνει τρομερό πόνο δεν ξέρω αν είναι γ παραπάνω αλλά δίνει μάτι φουλ

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
903
Πόντοι
81
Αν είναι στη. Καβατζα μπορείς και να πλησιάσεις διακριτηκιτατα πολύ πιθανόν να σε καλέσουμε στατιστικά οι καβατζοπαρτουζιαριδες αυτό θέλουν δεν θέλουν συναυλίες ειδάλλως θα ήταν έξω
Σε ποια κατηγορια θα παιξει φετος ο Εδεσσαϊκος? εισαι ακομη αντιπροεδρος?:P:P:P:P:P

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
619
Πόντοι
86
Αν κάθεστε και γράφεται μεμονωμένες περιπτώσεις για συγκεκριμένα άτομα πχ ο τάδε ή η τάδε αυτό δείχνει ότι αυτοί που έγραψαν ότι η παραλία είναι για πέταμα πλέον μάλλον είναι αλήθεια.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.343
Πόντοι
6.246
Τι γινεται σημερα?Εχει κοσμο?Η λετε να μαζεψει μετα?Αν βρω ενδιαφερουσα str8 παρεα να παμε μιας κ δεν απεχω πολυ

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.343
Πόντοι
6.246
Ατομα απο Δυτικη Αττικη κοντα να παμε?Βοηθαω στα εξοδα εννοειται,δεν ενδιαφερομαι για gay-bi,για αραγμα ναι,για φασεις οχι (μονο με γυναικα φαση),παμε κ περισσοτερα ατομα να αραξουμε δεν εχω θεμα,ειτε αναμεικτοι ειτε ιδιου φυλου

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Ατομα απο Δυτικη Αττικη κοντα να παμε?Βοηθαω στα εξοδα εννοειται,δεν ενδιαφερομαι για gay-bi,για αραγμα ναι,για φασεις οχι (μονο με γυναικα φαση),παμε κ περισσοτερα ατομα να αραξουμε δεν εχω θεμα,ειτε αναμεικτοι ειτε ιδιου φυλου
Το ότι μπαίνετε σε θέμα που έχει αναρτηθεί στο gay section όλοι εσείς και λέτε ότι δεν ενδιαφέρεστε για γκέι, να το κοιτάξετε λίγο.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.343
Πόντοι
6.246
Το ότι μπαίνετε σε θέμα που έχει αναρτηθεί στο gay section όλοι εσείς και λέτε ότι δεν ενδιαφέρεστε για γκέι, να το κοιτάξετε λίγο.
Το λεω για να ξερουν οι ανθρωποι να μην ελπιζουν κ το προσπαθουν,ειπα ομως κ το αλλο γτ υπαρχουν ατομα που δεν σε φερνουν σε δυσκολη θεση και καθονται ως παρεα κ αν τυχει κατι χωριζομαστε κτλ,δεν ειναι προβλημα να καθεσαι με bi κοσμο αν τα βρισκετε ως παρεα,χωρις σεξουαλικο κτλ

Tis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
133
Πόντοι
0
Έχετε γεμίσει όλες τις παραλίες Λούγκεςς αφήστε και καμιά για άλλους

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Φτιάξε πρώτα ένα νήμα για τις παραλίες που να μην είναι σε λούγκρικη θεματολογία και μετά μιλάμε...
Για την ώρα γράφεις σε χώρο που γράφουν οι λούγκρες και οι λεσβίες.

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.423
Πόντοι
206
Ρε φίλε δεν υπάρχει κάτι το σεξιστικό σε μια παραλία γτ στις άλλες με τις ξαπλώστρες και τέσσερα ευρώ τον φρεντο δεν θα έχει λουγκρες δηλαδή τι επειδή δεν θα είναι γυμνοί οι δροσεροί οκ να καταλάβω ότι οι γυμνιστες εμπνέουν έναν ερωτισμό που και πάλι δεν ισχύει ποιο πολύ σε φύση παραπαίει το ζήτημα και μέρος της φύσης είναι και ο έρωτας από εκεί και πέρα παντού υπάρχουν όλα τα φύλα και όλα τα γούστα και ο καθένας είναι ελεύθερος να πάει εκεί που του αρεσκει

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.343
Πόντοι
6.246
Πηγενε εσύ τυπε και πες μας και εμάς
Δεν εχω οχημα,γι αυτο ειπα για καυσιμο,βοηθω για εξοδα μετακινησης,δεν ειμαι αχαριστος,απο προαστιακο ειναι μακρια το συγκεκριμενο κομματι οποτε χρειαζεται οχημα για την ανεση πηγαινε ελα

geooeo

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
258
Πόντοι
20
Μέρα για Κινέτα σήμερα...
1000023349.jpg
1000038668.jpg
Τι καβλα αυτο το στηθος, για πολλα παιχνιδια

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.102
Πόντοι
456
ετσι ξεκινανε ολοι με αραγμα και παρεα με γυμνους γκει και μετα απο λιγο τους βλεπεις με στρινγκαρα στο αθηναικον να τους πηδανε ακαποτα οι αστεγοι

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.343
Πόντοι
6.246
το πιασαμε το υπονοουμενο :effemine:
Δεν ειμαι gay-bi,απο ολα τα λεγομενα μου φαινεται καθαρα τι λεω κ τι θελω.Μπορω φυσικα να κατσω παρεα με τετοια ατομα εφοσον δεν ενοχλουμε ο ενας τον αλλον αλλα δε θελω κατι περισσοτερο γι αυτο θεωρω οτι δεν βοηθα κανενα η αναμειξη οταν θελουμε διαφορετικα πραγματα.Αλλο να ναι φιλοι κτλ αο την κανονικη μου ζωη κ αλλο εντελως ξενοι

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.343
Πόντοι
6.246
ετσι ξεκινανε ολοι με αραγμα και παρεα με γυμνους γκει και μετα απο λιγο τους βλεπεις με στρινγκαρα στο αθηναικον να τους πηδανε ακαποτα οι αστεγοι
Με τοσα που χω δει κι εχω κανει αν το ηθελα θα μουν εδω και καιρο σαν αυτους,δεν ειμαι κ δε θα ειμαι,απλα δε σου χει τυχει να δεις και κανονικες συμπεριφορες απο τετοιους,γι αυτο κ εγω ξαναλεω ξεκαθαρισω γιατι οσα τη σπανε σε σενα τη σπανε κ σε μενα οταν δε θελω να τα ζησω,απλα και ξεκαθαρα.Δε μπορεις να κατσεις για παρεα με bi οταν σε λιγουρευται η προσπαθει να σε πεισει να ενδωσεις ενω δε θες.Απλα πραγματα.Αλλο παρεα κ μιλαμε σα να μη τρεχει τιποτα σα να μασταν κανονικα καπου κ αλλο να χει βλεψεις που δε με ενδιαφερουν.Εννοειται προτιμω str8 κοσμο ωστε αν παιχτει κατι να συμμετεχουν να μαστε ενεργοι,οχι να χασω ομορφες καταστασεις επειδη πχ ο αλλος ειναι gay,γι αυτο δε γουσταρω την ολη φαση τους,μονο να τα χειθς ξεκαθαρισμενα κ απο κει κ περα τοσος κοσμος υπαρχει να βρω κι εγω καταλληλη παρεα που να συμφωνουμε στο πως θα κινουμαστε κ τι θα κανουμε αν προκυψουν ωραιες φασεις

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
67.966
Πόντοι
48.917
Δεν έχω διαβάσει το θρεντ αλλά δεν είναι κ Αθηναίος όμως θεωρώ ότι η παραλία Κινέτας είναι με διαφορά η πιο όμορφη σε όλη την Αττική με Αλεποχώρι κ παραλία Ψαθάς
Οι άλλες παραλίες απλώς νότια κ Ανατολική Αττική είναι σαβουρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom