Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 968K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (4 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
20
Ειμαι επιλεκτική ,συγνώμη.Δεν κάθομαι εύκολα σε ότι χαλάει την αισθητική και το γούστο μου .Προς το παρόν πηδάς τα ματάκια μας ,με την ορθογραφία κύριε λιγουρη.
Επιλεκτική χαχα γέλασα .
Εγώ θα περάσω καλά με την δικιά μου είτε έρθεις είτε όχι .

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.591
Πόντοι
441
Επιλεκτική χαχα γέλασα .
Εγώ θα περάσω καλά με την δικιά μου είτε έρθεις είτε όχι .
Στην μουναρα μου,φίλε.Τι μου το λες να ζηλέψω; Σιγά τα αυγά.Εγω να δεις πως γέλασα.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: trimis
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
20
  • Like
Αντιδράσεις: WASP4
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
20
Για να κάθεστε εδώ έχεις καιρό να κάνεις σεξ .
Άσε με εμένα θα κάνω ότι γουστάρω. Το θέμα έλεηξε δεν ξανά ασχολούμαι με μαλακιζμενες

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.591
Πόντοι
441
Για να κάθεστε εδώ έχεις καιρό να κάνεις σεξ .
Άσε με εμένα θα κάνω ότι γουστάρω. Το θέμα έλεηξε δεν ξανά ασχολούμαι με μαλακιζμενες
Και εσύ που το ξέρεις,τι κάνουμε; Μαζί μένουμε; Μπήκα να απαντήσω σε μηνύματα που έχουν καλύτερο τρόπο από σένα.Εσυ τι κάνεις εδώ κι ασχολησαι αφού κάνεις συχνά σεξ; Φαινεται από τον τρόπο που μιλάς.Αντε έχει πολλά λιγουρια εκεί που είσαι.

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.961
Πόντοι
216
Την κυρία την πηδούσε ο Φίλιππος Αρβανίτης μάγκες?

RatCum

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2025
Like
421
Πόντοι
20
1000016409.jpg
Εγώ και το μαύρισμα τιμούσα και το σώμα.. πολύ καυλωτικο θέαμα

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.423
Πόντοι
206
Καλησπέρα στους φίλους μύστες και τύποι και τυπισες του απανταχού γυμνισμού καθώς και η μεσημεριανή ξεκούραση είναι απαραίτητη για τα πιτσιρίκια μου και ήθελα και κάτι πράγματα από σούπερ μάρκετ και μου έμενε ένα δίωρο στο νερό την έκανα καταδρομικών και με αλεξίπτωτο με κινήσεις καίριες την έπεσα επιστημονικά στο σχοινί
Αν και δεν προμηνύε κάτι ιδιαίτερο ξαφνικά είδα ένα ζευγάρι να κατεβαίνει εμπρός μου κύριος πενήντα με κοιλίτσα κομπλέ και γυναίκα σαράντα φεύγα με ωραίο σώμα και απίστευτη κωλαρα μελαχρινή και καθώς περπατήσαμε στα δεξιά όπως κοιτάς και τους μηλησα καθώς και είμαι πρωτοσύγκελος μορφής και της γερακίνας γιος τους προσέφερα την καβατζα στο δέντρο γτ δεν μου φάνηκαν να ψάχνονται αλλά είπαν όχι και κάθισαν λίγο ποιο πέρα ομοίως και εγώ στα τριάντα μέτρα μακριά ξεκίνησαν να επιδείξουν σεξουαλικά δρώμενα και ασκήσεις να σφαλιάρες στα κωλομαγουλα κτλ και δεν έδειχναν να ενοχλούνται είτε κοίταζα είτε πλησίαζα ο άνδρας μου έκανε νόημα να πλησιάσω όπως και έπραξα αλλά η κυρία δεν ήθελε τέτοια φάση και μόλις το κατάλαβε έκοψε και επαφή μαζί του και μπήκε στο νερό ευχαρίστησα με νόημα και γύρισα στην θέση μου και είπα να κάνω και μια βόλτα Αριστέα γτ είχα δει ένα άλλο ζευγάρι με πράσινη μπλούζα σε άλλη καβατζα καθώς έφευγε και ο φίλος Παναγής και έριξα μια ματιά καθώς η κυρία ξανθιά με ανταύγειες έκανε τον γνωστό πεοθυλασμο αλλά έκοψαν και αυτοί γτ προφανώς ήθελαν την υσηχια τους και δεν ενόχλησα παραπάνω χερομαι πάντως να βλέπω πως άνοιξε η Κινέτα και το σχοινί έχει ανοίξει και έρχεται κόσμος πάλι όπως παλαιά αυτά και να ΣΈΒΕΣΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΔΙΑ ευχαριστώ και συν της αλλης ο έτσι του άλλου και αυτα

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.102
Πόντοι
456
η παραλια εχει καταντηση να ειναι μονο για χεσιμο,οσοι κανετε βουτιες να προσεχετε κανα την αναδυση μου σας ερθει καμια κουραδα στην μουρη

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.705
Πόντοι
441
Άριστα γαμιεται η ξανθιά κυρία σήμερα στο σχοινί στην καβάτζα όπως κατεβαίνεις δεξιά….

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.423
Πόντοι
206
Άριστα γαμιεται η ξανθιά κυρία σήμερα στο σχοινί στην καβάτζα όπως κατεβαίνεις δεξιά….
Η χοντρή με το ροζ φουστάνι? Με τον άνδρα τον Psycho? Η αυτή με καμπύλεςε μαύρο μαγιό που κόβει βόλτες για μοναχικές πουτσες συχνά ρε μήπως είναι τα παιδιά με το ταξί πάλι χοντρή με σκηνή ομως ρε στην καβατζα κάτω από την κεραία μέσα στο πεύκο που ανεβαίνεις λίγο έχουν γίνει επικά οργια

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.423
Πόντοι
206
Αν είναι στη. Καβατζα μπορείς και να πλησιάσεις διακριτηκιτατα πολύ πιθανόν να σε καλέσουμε στατιστικά οι καβατζοπαρτουζιαριδες αυτό θέλουν δεν θέλουν συναυλίες ειδάλλως θα ήταν έξω

Sexiness

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2025
Like
556
Πόντοι
80
Ρε παιδιά που ειναι αυτό το σχοινί???

Stories

Νέο!

Stories