You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλία Κινέτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 968K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 619
- Πόντοι
- 86
Αυτό το έχω απορία κι εγώ πραγματικά πως το κάνουν.Εμένα η απορία μου είναι άλλη.
Πως αντέχουν απο το πρωί μέχρι το βράδυ κάτω από τον ήλιο για να τον παίξουν .Μαλακά και άμα τους πεις να πάνε να κάνουν καμία δουλειά θα σου πούνε μες στην ζέστη.
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 441
Ούτε τα ζώα,δεν κάθονται τόσες πολλές ώρες σε τέτοιες καιρικές συνθήκες.Φαντασου ,τι μυαλό κουβαλάνε.Οπου τους συμφέρει ζεσταίνονται,για να αποφύγουν να βοηθήσουν.Κλασσικα κοπρόσκυλα.Οποια τους παντρευτεί έκανε την τύχη της.Εμένα η απορία μου είναι άλλη.
Πως αντέχουν απο το πρωί μέχρι το βράδυ κάτω από τον ήλιο για να τον παίξουν .Μαλακά και άμα τους πεις να πάνε να κάνουν καμία δουλειά θα σου πούνε μες στην ζέστη.
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 441
Αφού οι περισσότεροι ψεύτες είναι.Τα φαντάζονται όλα αυτά ότι ήθελαν να υπάρχουν και στην πραγματικότητα.Τι ψάχνεις να βρεις τώρα;Άρρωστοι μυθομανεις....χθες πήγα Κινέτα, (όχι σκοινί) ήταν μόνο οι γνωστοί που χτυπάνε κάρτα εκεί και περιφέρονται μοστραροντας τα προσόντα τους... Ήταν και 3 ζευγάρια αλλα ούτε το παραμικρό παιχνίδι.Περνοντας από το δρόμο του σχοινιού είδα λίγα αμάξια παρκαρισμενα και όπως λέει ο άλλος πιο πάνω ήταν μόνο άντρες.
Υπαρχει όμως και ο άρρωστος μυθομανης που είδε δύο ζευγάρια και η μελαχρινή μιλφ έπαιρνε και σούπερ πιπα....
Πόσο ηληιθιοι μπορεί να ειναι????Εκτός και αν το κάνουν επίτηδες και γράφουν μπαρουφες, για να μαζεύονται άντρες εκεί, μπας και από αρπαξουν καμία ψωλή?
akis georgiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2018
- Like
- 903
- Πόντοι
- 81
Αυτο ακριβως,Αφού οι περισσότεροι ψεύτες είναι.Τα φαντάζονται όλα αυτά ότι ήθελαν να υπάρχουν και στην πραγματικότητα.Τι ψάχνεις να βρεις τώρα;
οχι απλοι ψευτες, αλλα αρρωστοι μυθομανεις....φανταζονται ιστοριες και πειθουν τον εαυτο τους αρχικα οτι το εζησαν αυτοι και μετα τα διηγουνται και σε αλλους
Για να γελασουμε και λιγο , εχω βγαλει και μια παροιμια, διαδωστε ολοι παρακαλω, να λεμε σε λιγα χρονια οτι την φτιαξαμε εδω στο σαϊτ
ΜΥΘΟΜΑΝΙΑ= ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.743
- Πόντοι
- 11.915
Τέτοιο αέρα που είχε το Σάββατο στο Σχοινί δεν έχω ξαναπετυχει σε παραλία 
. Εκεί που έκοβε λίγο ξαφνικά τα σηκώνε όλα,έτσι σήκωσε και το πανί της ομπρελας μου 
. Μου έμεινε μόνο ο σκελετός τον οποίο άφησα στα δεξιά της παραλίας για να τον βάλετε οι γκέι στον πάτο σας 

. Κατά τ αλλά φουλ γκέι και χθες με τον γνωστό αδύνατο μαυρισμένο να παίρνει πίπες και να γαμιεται φόρα παρτίδα με χοντρούλη τυπα όπως είδα ακα 

. Στ αριστερά υπήρχε παρέα 5 ατόμων, 3 γκει και 2 χοντρές οι οποίοι μαλακιζονταν μέχρι το απόγευμα,χωρίς καθόλου παιχνίδι 
.

. Μου έμεινε μόνο ο σκελετός τον οποίο άφησα στα δεξιά της παραλίας για να τον βάλετε οι γκέι στον πάτο σας 
. Κατά τ αλλά φουλ γκέι και χθες με τον γνωστό αδύνατο μαυρισμένο να παίρνει πίπες και να γαμιεται φόρα παρτίδα με χοντρούλη τυπα όπως είδα ακα 
. Στ αριστερά υπήρχε παρέα 5 ατόμων, 3 γκει και 2 χοντρές οι οποίοι μαλακιζονταν μέχρι το απόγευμα,χωρίς καθόλου παιχνίδι 
.Άκας Kωλάντερος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 21.643
- Πόντοι
- 7.446
Σόρρυ για το οφφ τόπικ, αλλά πού χάθηκε εκείνος ο θρυλικός Δανάη που γάμαγε ο Πίτσι?Τέτοιο αέρα που είχε το Σάββατο στο Σχοινί δεν έχω ξαναπετυχει σε παραλία. Εκεί που έκοβε λίγο ξαφνικά τα σηκώνε όλα,έτσι σήκωσε και το πανί της ομπρελας μου
.

kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.743
- Πόντοι
- 11.915
Δεν ξέρω μύστη μου, αν σκάσει στο Σχοινί θα ενημερώσωΣόρρυ για το οφφ τόπικ, αλλά πού χάθηκε εκείνος ο θρυλικός Δανάη που γάμαγε ο Πίτσι?![]()

Διαγραμμένο μέλος 223349
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 280
- Πόντοι
- 20
Το σχοινί που είναι παιδιά ; Εκεί που παρκακουρον στην κατάφορα προς Κινέτα; Θέλω να φέρω την δικιά εκεί
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 441
Είναι δύσβατο σημείο,μόνο για κρι- κρι.Κριμα είναι να ταλαιπωρήσεις την δικιά σου,επειδή ψάχνεις να στην πηδήξουν.Το σχοινί που είναι παιδιά ; Εκεί που παρκακουρον στην κατάφορα προς Κινέτα; Θέλω να φέρω την δικιά εκεί
akis georgiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2018
- Like
- 903
- Πόντοι
- 81
Αν έψαχνε να του την πηδήξουν δεν χρειάζεται να ψάχνει σκοινιά και αηδιες.Υπαρχουν κλαμπ, αγγελίες και ειναι πόλυ πιο εύκολο.Μαλλον για τον εαυτό του ψάχνει να δροσιστεί, οκ, ο,τι του αρέσει , δεν το κατακρίνωΕίναι δύσβατο σημείο,μόνο για κρι- κρι.Κριμα είναι να ταλαιπωρήσεις την δικιά σου,επειδή ψάχνεις να στην πηδήξουν.
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 441
Συνήθως τα ζευγάρια που πάνε εκεί,ένα ποσοστό τουλάχιστον,ο άντρας έχει τέτοιο βίτσιο .Να γίνει παιχνίδι ,είτε να βλέπει σαν ανίκανος,η να συμμετέχουν κι άλλοι bull( μαντραχαλαδες με ελληνικά προσόντα,που κοκορευονται για αυτό).Αν έψαχνε να του την πηδήξουν δεν χρειάζεται να ψάχνει σκοινιά και αηδιες.Υπαρχουν κλαμπ, αγγελίες και ειναι πόλυ πιο εύκολο.Μαλλον για τον εαυτό του ψάχνει να δροσιστεί, οκ, ο,τι του αρέσει , δεν το κατακρίνω
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.423
- Πόντοι
- 206
Επιβεβαίωση και από εμένα το Σάββατο δροσερά αγόρια ξεκίνησαν τα γκαστρωματα οι χοντρές μέρους φίλους δροσερούς μόνο χαχαχα Χου χουΤέτοιο αέρα που είχε το Σάββατο στο Σχοινί δεν έχω ξαναπετυχει σε παραλία. Εκεί που έκοβε λίγο ξαφνικά τα σηκώνε όλα,έτσι σήκωσε και το πανί της ομπρελας μου
.
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 441
Σε ευχαριστώ.Ωραίες βυζάρες!
VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 999
- Πόντοι
- 81
θέλετε λίγο μαύρισμα όμως
El Papacito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 12.842
- Πόντοι
- 2.256
Τέτοια κορμιά γουστάρω, αυτά με καυλώνουν!!
Διαγραμμένο μέλος 223349
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 280
- Πόντοι
- 20
Αν μας αρέσει για όχι , θα την πηδήξουμε όλη μαζί , έλα και εσύ να σε πηδήξουμε.Είναι δύσβατο σημείο,μόνο για κρι- κρι.Κριμα είναι να ταλαιπωρήσεις την δικιά σου,επειδή ψάχνεις να στην πηδήξουν.
Κάνει και λεσβιακό ή δικιά μου
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 441
Ειμαι επιλεκτική ,συγνώμη.Δεν κάθομαι εύκολα σε ότι χαλάει την αισθητική και το γούστο μου .Προς το παρόν πηδάς τα ματάκια μας ,με την ορθογραφία κύριε λιγουρη.Αν μας αρέσει για όχι , θα την πηδήξουμε όλη μαζί , έλα και εσύ να σε πηδήξουμε.
Κάνει και λεσβιακό ή δικιά μου
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 185