Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 968K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

chris75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
1.501
Πόντοι
200
Ακριβώς αυτό κάνουν λένε παραμύθια μπας και δουν χαρά γιατί τους έχουν πάρει χαμπάρι.

chris75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
1.501
Πόντοι
200
Εμένα η απορία μου είναι άλλη.
Πως αντέχουν απο το πρωί μέχρι το βράδυ κάτω από τον ήλιο για να τον παίξουν .Μαλακά και άμα τους πεις να πάνε να κάνουν καμία δουλειά θα σου πούνε μες στην ζέστη.

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
619
Πόντοι
86
Πως αντέχουν απο το πρωί μέχρι το βράδυ κάτω από τον ήλιο για να τον παίξουν .Μαλακά και άμα τους πεις να πάνε να κάνουν καμία δουλειά θα σου πούνε μες στην ζέστη.
Αυτό το έχω απορία κι εγώ πραγματικά πως το κάνουν.

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.591
Πόντοι
441
Ούτε τα ζώα,δεν κάθονται τόσες πολλές ώρες σε τέτοιες καιρικές συνθήκες.Φαντασου ,τι μυαλό κουβαλάνε.Οπου τους συμφέρει ζεσταίνονται,για να αποφύγουν να βοηθήσουν.Κλασσικα κοπρόσκυλα.Οποια τους παντρευτεί έκανε την τύχη της.

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.591
Πόντοι
441
Άρρωστοι μυθομανεις....χθες πήγα Κινέτα, (όχι σκοινί) ήταν μόνο οι γνωστοί που χτυπάνε κάρτα εκεί και περιφέρονται μοστραροντας τα προσόντα τους... Ήταν και 3 ζευγάρια αλλα ούτε το παραμικρό παιχνίδι.Περνοντας από το δρόμο του σχοινιού είδα λίγα αμάξια παρκαρισμενα και όπως λέει ο άλλος πιο πάνω ήταν μόνο άντρες.
Υπαρχει όμως και ο άρρωστος μυθομανης που είδε δύο ζευγάρια και η μελαχρινή μιλφ έπαιρνε και σούπερ πιπα....
Πόσο ηληιθιοι μπορεί να ειναι????Εκτός και αν το κάνουν επίτηδες και γράφουν μπαρουφες, για να μαζεύονται άντρες εκεί, μπας και από αρπαξουν καμία ψωλή?
Αφού οι περισσότεροι ψεύτες είναι.Τα φαντάζονται όλα αυτά ότι ήθελαν να υπάρχουν και στην πραγματικότητα.Τι ψάχνεις να βρεις τώρα;

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
903
Πόντοι
81
Αφού οι περισσότεροι ψεύτες είναι.Τα φαντάζονται όλα αυτά ότι ήθελαν να υπάρχουν και στην πραγματικότητα.Τι ψάχνεις να βρεις τώρα;
Αυτο ακριβως,
οχι απλοι ψευτες, αλλα αρρωστοι μυθομανεις....φανταζονται ιστοριες και πειθουν τον εαυτο τους αρχικα οτι το εζησαν αυτοι και μετα τα διηγουνται και σε αλλους
Για να γελασουμε και λιγο , εχω βγαλει και μια παροιμια, διαδωστε ολοι παρακαλω, να λεμε σε λιγα χρονια οτι την φτιαξαμε εδω στο σαϊτ
ΜΥΘΟΜΑΝΙΑ= ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.743
Πόντοι
11.915
Τέτοιο αέρα που είχε το Σάββατο στο Σχοινί δεν έχω ξαναπετυχει σε παραλία :confused::confused:. Εκεί που έκοβε λίγο ξαφνικά τα σηκώνε όλα,έτσι σήκωσε και το πανί της ομπρελας μου :headbang::headbang:. Μου έμεινε μόνο ο σκελετός τον οποίο άφησα στα δεξιά της παραλίας για να τον βάλετε οι γκέι στον πάτο σας :birdman::birdman::2funny::2funny:. Κατά τ αλλά φουλ γκέι και χθες με τον γνωστό αδύνατο μαυρισμένο να παίρνει πίπες και να γαμιεται φόρα παρτίδα με χοντρούλη τυπα όπως είδα ακα :confused::confused::rockon::rockon:. Στ αριστερά υπήρχε παρέα 5 ατόμων, 3 γκει και 2 χοντρές οι οποίοι μαλακιζονταν μέχρι το απόγευμα,χωρίς καθόλου παιχνίδι :headbang::headbang:.

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.643
Πόντοι
7.446
Τέτοιο αέρα που είχε το Σάββατο στο Σχοινί δεν έχω ξαναπετυχει σε παραλία :confused::confused:. Εκεί που έκοβε λίγο ξαφνικά τα σηκώνε όλα,έτσι σήκωσε και το πανί της ομπρελας μου :headbang::headbang:. Μου έμεινε μόνο ο σκελετός τον οποίο άφησα στα δεξιά της παραλίας για να τον βάλετε οι γκέι στον πάτο σας :birdman::birdman::2funny::2funny:. Κατά τ αλλά φουλ γκέι και χθες με τον γνωστό αδύνατο μαυρισμένο να παίρνει πίπες και να γαμιεται φόρα παρτίδα με χοντρούλη τυπα όπως είδα ακα :confused::confused::rockon::rockon:. Στ αριστερά υπήρχε παρέα 5 ατόμων, 3 γκει και 2 χοντρές οι οποίοι μαλακιζονταν μέχρι το απόγευμα,χωρίς καθόλου παιχνίδι :headbang::headbang:.
Σόρρυ για το οφφ τόπικ, αλλά πού χάθηκε εκείνος ο θρυλικός Δανάη που γάμαγε ο Πίτσι? :zfuck:

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.743
Πόντοι
11.915

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.591
Πόντοι
441
Το σχοινί που είναι παιδιά ; Εκεί που παρκακουρον στην κατάφορα προς Κινέτα; Θέλω να φέρω την δικιά εκεί
Είναι δύσβατο σημείο,μόνο για κρι- κρι.Κριμα είναι να ταλαιπωρήσεις την δικιά σου,επειδή ψάχνεις να στην πηδήξουν.

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
903
Πόντοι
81
Είναι δύσβατο σημείο,μόνο για κρι- κρι.Κριμα είναι να ταλαιπωρήσεις την δικιά σου,επειδή ψάχνεις να στην πηδήξουν.
Αν έψαχνε να του την πηδήξουν δεν χρειάζεται να ψάχνει σκοινιά και αηδιες.Υπαρχουν κλαμπ, αγγελίες και ειναι πόλυ πιο εύκολο.Μαλλον για τον εαυτό του ψάχνει να δροσιστεί, οκ, ο,τι του αρέσει , δεν το κατακρίνω

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.591
Πόντοι
441
Αν έψαχνε να του την πηδήξουν δεν χρειάζεται να ψάχνει σκοινιά και αηδιες.Υπαρχουν κλαμπ, αγγελίες και ειναι πόλυ πιο εύκολο.Μαλλον για τον εαυτό του ψάχνει να δροσιστεί, οκ, ο,τι του αρέσει , δεν το κατακρίνω
Συνήθως τα ζευγάρια που πάνε εκεί,ένα ποσοστό τουλάχιστον,ο άντρας έχει τέτοιο βίτσιο .Να γίνει παιχνίδι ,είτε να βλέπει σαν ανίκανος,η να συμμετέχουν κι άλλοι bull( μαντραχαλαδες με ελληνικά προσόντα,που κοκορευονται για αυτό).

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.423
Πόντοι
206
Επιβεβαίωση και από εμένα το Σάββατο δροσερά αγόρια ξεκίνησαν τα γκαστρωματα οι χοντρές μέρους φίλους δροσερούς μόνο χαχαχα Χου χου

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
999
Πόντοι
81
1000016409.jpg
θέλετε λίγο μαύρισμα όμως

Y13

Μέγας
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
10.045
Πόντοι
3.506
Θέλει δουλειά ! και το μαύρισμα είναι τύπου, φαντάρου - οικοδόμου !

Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
20
Αν μας αρέσει για όχι , θα την πηδήξουμε όλη μαζί , έλα και εσύ να σε πηδήξουμε.
Κάνει και λεσβιακό ή δικιά μου

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.591
Πόντοι
441
Αν μας αρέσει για όχι , θα την πηδήξουμε όλη μαζί , έλα και εσύ να σε πηδήξουμε.
Κάνει και λεσβιακό ή δικιά μου
Ειμαι επιλεκτική ,συγνώμη.Δεν κάθομαι εύκολα σε ότι χαλάει την αισθητική και το γούστο μου .Προς το παρόν πηδάς τα ματάκια μας ,με την ορθογραφία κύριε λιγουρη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom