Καλησπέρα στους φίλους μύστες και τύποι και τυπισες του απανταχού γυμνισμού καθώς και η μεσημεριανή ξεκούραση είναι απαραίτητη για τα πιτσιρίκια μου και ήθελα και κάτι πράγματα από σούπερ μάρκετ και μου έμενε ένα δίωρο στο νερό την έκανα καταδρομικών και με αλεξίπτωτο με κινήσεις καίριες την έπεσα επιστημονικά στο σχοινί
Αν και δεν προμηνύε κάτι ιδιαίτερο ξαφνικά είδα ένα ζευγάρι να κατεβαίνει εμπρός μου κύριος πενήντα με κοιλίτσα κομπλέ και γυναίκα σαράντα φεύγα με ωραίο σώμα και απίστευτη κωλαρα μελαχρινή και καθώς περπατήσαμε στα δεξιά όπως κοιτάς και τους μηλησα καθώς και είμαι πρωτοσύγκελος μορφής και της γερακίνας γιος τους προσέφερα την καβατζα στο δέντρο γτ δεν μου φάνηκαν να ψάχνονται αλλά είπαν όχι και κάθισαν λίγο ποιο πέρα ομοίως και εγώ στα τριάντα μέτρα μακριά ξεκίνησαν να επιδείξουν σεξουαλικά δρώμενα και ασκήσεις να σφαλιάρες στα κωλομαγουλα κτλ και δεν έδειχναν να ενοχλούνται είτε κοίταζα είτε πλησίαζα ο άνδρας μου έκανε νόημα να πλησιάσω όπως και έπραξα αλλά η κυρία δεν ήθελε τέτοια φάση και μόλις το κατάλαβε έκοψε και επαφή μαζί του και μπήκε στο νερό ευχαρίστησα με νόημα και γύρισα στην θέση μου και είπα να κάνω και μια βόλτα Αριστέα γτ είχα δει ένα άλλο ζευγάρι με πράσινη μπλούζα σε άλλη καβατζα καθώς έφευγε και ο φίλος Παναγής και έριξα μια ματιά καθώς η κυρία ξανθιά με ανταύγειες έκανε τον γνωστό πεοθυλασμο αλλά έκοψαν και αυτοί γτ προφανώς ήθελαν την υσηχια τους και δεν ενόχλησα παραπάνω χερομαι πάντως να βλέπω πως άνοιξε η Κινέτα και το σχοινί έχει ανοίξει και έρχεται κόσμος πάλι όπως παλαιά αυτά και να ΣΈΒΕΣΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΔΙΑ ευχαριστώ και συν της αλλης ο έτσι του άλλου και αυτα