You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλία Κινέτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 968K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.423
- Πόντοι
- 206
Αν είναι από αυτές που ανέφερα πάντα δίνουν μάτι ίσως δώσουν και αλλαΤώρα στο σχοινι ξανθιά δίνει τρομερό πόνο δεν ξέρω αν είναι γ παραπάνω αλλά δίνει μάτι φουλ
akis georgiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2018
- Like
- 903
- Πόντοι
- 81
Σε ποια κατηγορια θα παιξει φετος ο Εδεσσαϊκος? εισαι ακομη αντιπροεδρος?Αν είναι στη. Καβατζα μπορείς και να πλησιάσεις διακριτηκιτατα πολύ πιθανόν να σε καλέσουμε στατιστικά οι καβατζοπαρτουζιαριδες αυτό θέλουν δεν θέλουν συναυλίες ειδάλλως θα ήταν έξω
giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 619
- Πόντοι
- 86
Αν κάθεστε και γράφεται μεμονωμένες περιπτώσεις για συγκεκριμένα άτομα πχ ο τάδε ή η τάδε αυτό δείχνει ότι αυτοί που έγραψαν ότι η παραλία είναι για πέταμα πλέον μάλλον είναι αλήθεια.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.343
- Πόντοι
- 6.246
Τι γινεται σημερα?Εχει κοσμο?Η λετε να μαζεψει μετα?Αν βρω ενδιαφερουσα str8 παρεα να παμε μιας κ δεν απεχω πολυ
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.343
- Πόντοι
- 6.246
Ατομα απο Δυτικη Αττικη κοντα να παμε?Βοηθαω στα εξοδα εννοειται,δεν ενδιαφερομαι για gay-bi,για αραγμα ναι,για φασεις οχι (μονο με γυναικα φαση),παμε κ περισσοτερα ατομα να αραξουμε δεν εχω θεμα,ειτε αναμεικτοι ειτε ιδιου φυλου
Το ότι μπαίνετε σε θέμα που έχει αναρτηθεί στο gay section όλοι εσείς και λέτε ότι δεν ενδιαφέρεστε για γκέι, να το κοιτάξετε λίγο.Ατομα απο Δυτικη Αττικη κοντα να παμε?Βοηθαω στα εξοδα εννοειται,δεν ενδιαφερομαι για gay-bi,για αραγμα ναι,για φασεις οχι (μονο με γυναικα φαση),παμε κ περισσοτερα ατομα να αραξουμε δεν εχω θεμα,ειτε αναμεικτοι ειτε ιδιου φυλου
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.343
- Πόντοι
- 6.246
Το λεω για να ξερουν οι ανθρωποι να μην ελπιζουν κ το προσπαθουν,ειπα ομως κ το αλλο γτ υπαρχουν ατομα που δεν σε φερνουν σε δυσκολη θεση και καθονται ως παρεα κ αν τυχει κατι χωριζομαστε κτλ,δεν ειναι προβλημα να καθεσαι με bi κοσμο αν τα βρισκετε ως παρεα,χωρις σεξουαλικο κτλΤο ότι μπαίνετε σε θέμα που έχει αναρτηθεί στο gay section όλοι εσείς και λέτε ότι δεν ενδιαφέρεστε για γκέι, να το κοιτάξετε λίγο.
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.423
- Πόντοι
- 206
Πηγενε εσύ τυπε και πες μας και εμάςΤι γινεται σημερα?Εχει κοσμο?Η λετε να μαζεψει μετα?Αν βρω ενδιαφερουσα str8 παρεα να παμε μιας κ δεν απεχω πολυ
Έχετε γεμίσει όλες τις παραλίες Λούγκεςς αφήστε και καμιά για άλλουςΤο ότι μπαίνετε σε θέμα που έχει αναρτηθεί στο gay section όλοι εσείς και λέτε ότι δεν ενδιαφέρεστε για γκέι, να το κοιτάξετε λίγο.
Φτιάξε πρώτα ένα νήμα για τις παραλίες που να μην είναι σε λούγκρικη θεματολογία και μετά μιλάμε...Έχετε γεμίσει όλες τις παραλίες Λούγκεςς αφήστε και καμιά για άλλους
Για την ώρα γράφεις σε χώρο που γράφουν οι λούγκρες και οι λεσβίες.
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.423
- Πόντοι
- 206
Ρε φίλε δεν υπάρχει κάτι το σεξιστικό σε μια παραλία γτ στις άλλες με τις ξαπλώστρες και τέσσερα ευρώ τον φρεντο δεν θα έχει λουγκρες δηλαδή τι επειδή δεν θα είναι γυμνοί οι δροσεροί οκ να καταλάβω ότι οι γυμνιστες εμπνέουν έναν ερωτισμό που και πάλι δεν ισχύει ποιο πολύ σε φύση παραπαίει το ζήτημα και μέρος της φύσης είναι και ο έρωτας από εκεί και πέρα παντού υπάρχουν όλα τα φύλα και όλα τα γούστα και ο καθένας είναι ελεύθερος να πάει εκεί που του αρεσκειΈχετε γεμίσει όλες τις παραλίες Λούγκεςς αφήστε και καμιά για άλλους
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.343
- Πόντοι
- 6.246
Δεν εχω οχημα,γι αυτο ειπα για καυσιμο,βοηθω για εξοδα μετακινησης,δεν ειμαι αχαριστος,απο προαστιακο ειναι μακρια το συγκεκριμενο κομματι οποτε χρειαζεται οχημα για την ανεση πηγαινε ελαΠηγενε εσύ τυπε και πες μας και εμάς
Τι καβλα αυτο το στηθος, για πολλα παιχνιδιαΜέρα για Κινέτα σήμερα...![]()
![]()
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.102
- Πόντοι
- 456
ετσι ξεκινανε ολοι με αραγμα και παρεα με γυμνους γκει και μετα απο λιγο τους βλεπεις με στρινγκαρα στο αθηναικον να τους πηδανε ακαποτα οι αστεγοιΑτομα απο Δυτικη Αττικη κοντα να παμε?Βοηθαω στα εξοδα εννοειται,δεν ενδιαφερομαι για gay-bi,για αραγμα ναι,για φασεις οχι (μονο με γυναικα φαση),παμε κ περισσοτερα ατομα να αραξουμε δεν εχω θεμα,ειτε αναμεικτοι ειτε ιδιου φυλου
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.102
- Πόντοι
- 456
το πιασαμε το υπονοουμενοΑν βρω ενδιαφερουσα str8 παρεα να παμε

SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.343
- Πόντοι
- 6.246
Δεν ειμαι gay-bi,απο ολα τα λεγομενα μου φαινεται καθαρα τι λεω κ τι θελω.Μπορω φυσικα να κατσω παρεα με τετοια ατομα εφοσον δεν ενοχλουμε ο ενας τον αλλον αλλα δε θελω κατι περισσοτερο γι αυτο θεωρω οτι δεν βοηθα κανενα η αναμειξη οταν θελουμε διαφορετικα πραγματα.Αλλο να ναι φιλοι κτλ αο την κανονικη μου ζωη κ αλλο εντελως ξενοιτο πιασαμε το υπονοουμενο![]()
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.343
- Πόντοι
- 6.246
Με τοσα που χω δει κι εχω κανει αν το ηθελα θα μουν εδω και καιρο σαν αυτους,δεν ειμαι κ δε θα ειμαι,απλα δε σου χει τυχει να δεις και κανονικες συμπεριφορες απο τετοιους,γι αυτο κ εγω ξαναλεω ξεκαθαρισω γιατι οσα τη σπανε σε σενα τη σπανε κ σε μενα οταν δε θελω να τα ζησω,απλα και ξεκαθαρα.Δε μπορεις να κατσεις για παρεα με bi οταν σε λιγουρευται η προσπαθει να σε πεισει να ενδωσεις ενω δε θες.Απλα πραγματα.Αλλο παρεα κ μιλαμε σα να μη τρεχει τιποτα σα να μασταν κανονικα καπου κ αλλο να χει βλεψεις που δε με ενδιαφερουν.Εννοειται προτιμω str8 κοσμο ωστε αν παιχτει κατι να συμμετεχουν να μαστε ενεργοι,οχι να χασω ομορφες καταστασεις επειδη πχ ο αλλος ειναι gay,γι αυτο δε γουσταρω την ολη φαση τους,μονο να τα χειθς ξεκαθαρισμενα κ απο κει κ περα τοσος κοσμος υπαρχει να βρω κι εγω καταλληλη παρεα που να συμφωνουμε στο πως θα κινουμαστε κ τι θα κανουμε αν προκυψουν ωραιες φασειςετσι ξεκινανε ολοι με αραγμα και παρεα με γυμνους γκει και μετα απο λιγο τους βλεπεις με στρινγκαρα στο αθηναικον να τους πηδανε ακαποτα οι αστεγοι
sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 67.966
- Πόντοι
- 48.917
Δεν έχω διαβάσει το θρεντ αλλά δεν είναι κ Αθηναίος όμως θεωρώ ότι η παραλία Κινέτας είναι με διαφορά η πιο όμορφη σε όλη την Αττική με Αλεποχώρι κ παραλία Ψαθάς
Οι άλλες παραλίες απλώς νότια κ Ανατολική Αττική είναι σαβουρες
Οι άλλες παραλίες απλώς νότια κ Ανατολική Αττική είναι σαβουρες
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις