Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 787K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.835
Πόντοι
206
Πότε έγινε αυτό? Σχοινί η ξενοδοχείο

Πριν το ξενοδοχείο που είναι στη παραλία Κινέτας … όπως έρχομαι προς Κινέτα από το χοτελ κόκκινης , κάνω αριστερά στη κατηφόρα κ μετά είχαμε αράξει τέρμα αριστερά πριν από ένα παρακμιακό ξενοδοχείο

Το σχοινί που είναι ;

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
499
Πόντοι
26
Τελειωμένη παραλία φαίνεται αυτή όπως και οι άλλες 2 γνωστές. ΚΑΠΕ και Αγ.Νικόλαος Αναβύσσου.
Αν είναι να μαζεύονται τριγύρω 6-7 ναυάγια με πειραγμένο μυαλό, επειδή έτυχε να πας με τη δικιά σου σε απόσταση βολής τότε καλύτερα μακριά.

Αυτά που περιγράφετε δεν είναι απλό μάτι είναι ξεκάθαρη παρενόχληση απο διεστραμμένους και κάτι τέτοιοι τύποι είναι για φυλακή.

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
753
Πόντοι
81
Ένας λόγος που εγκαταλείψαμε την παραλία ήταν αυτός .και δε σας είπε κανείς να μη πάρετε μάτι αλλά εσείς κοντεψατε να γαμησετε κι εμένα .ευτυχώς αυτή που ανακαλύψαμε είναι πιο ήσυχα τα πράγματα ..
Στην Κινέτα και γενικά σε όλη την ακτογραμμή μετά τα ναυπηγεία Ελευσίνας στην Παλαιά Εθνική έχει καβατζες για γυμνισμο παιχνίδι και φάσεις δεν είναι μόνο η Κινέτα έχει γύρω πολλά κρυφά μερη

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.481
Πόντοι
9.115
Ρε πάτε καλά έκανε τόπλες η κοπέλα μου στη παραλία Κινέτας διότι της χάλασε το κινεζικό μαγιώ το πάνω μέρος το κούμπωμα κ όταν βγήκε έξω είχαν μαζευτεί γύρω στους 6-7 ματακηδες δίπλα από την ομπρέλα μας
Πριν της χαλάσει το μαγιώ δίπλα μας ήταν στα 5 μέτρα μια μόνο ομπρέλα κ μετά μαζεύτηκαν όλοι οι ξέμπαρκοι
Τύπε μήπως έχει βυζάρες η δικιά σου :think::think:

Cuckoldcouple

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2024
Like
1.314
Πόντοι
200
Μέρα για Κινέτα σήμερα...
1000023349.jpg
1000038668.jpg

Terrorist_92

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
417
Πόντοι
21
Η σωστή μέρα του γαμησιου είναι η σημερινή,ειδικά στο δεύτερο κομμάτι…..

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.217
Πόντοι
441
Τελειωμένη παραλία φαίνεται αυτή όπως και οι άλλες 2 γνωστές. ΚΑΠΕ και Αγ.Νικόλαος Αναβύσσου.
Αν είναι να μαζεύονται τριγύρω 6-7 ναυάγια με πειραγμένο μυαλό, επειδή έτυχε να πας με τη δικιά σου σε απόσταση βολής τότε καλύτερα μακριά.

Αυτά που περιγράφετε δεν είναι απλό μάτι είναι ξεκάθαρη παρενόχληση απο διεστραμμένους και κάτι τέτοιοι τύποι είναι για φυλακή.
Συμφωνω απολύτως.Γιαυτο και εγώ δεν πηγαίνω γιατί δεν θέλω να βλέπω τέτοιες σκατοφατσες.Ειναι όλοι τους ,με λίγες εξαιρέσεις σαν να το έχουν σκάσει από τρελοκομείο.Τρομαρα τους που θέλουν να παραστήσουν και τους όμορφους. Έτσι που είναι εμφανισιακά ,ποια νορμάλ γυναίκα θα πάει να συσχετιστεί μαζί τους; Γι'αυτό τους έχει φάει η μαλακια.

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.217
Πόντοι
441
Ρε πάτε καλά έκανε τόπλες η κοπέλα μου στη παραλία Κινέτας διότι της χάλασε το κινεζικό μαγιώ το πάνω μέρος το κούμπωμα κ όταν βγήκε έξω είχαν μαζευτεί γύρω στους 6-7 ματακηδες δίπλα από την ομπρέλα μας
Πριν της χαλάσει το μαγιώ δίπλα μας ήταν στα 5 μέτρα μια μόνο ομπρέλα κ μετά μαζεύτηκαν όλοι οι ξέμπαρκοι
Άμα πήγαιναν καλά ,εκεί θα πήγαιναν για μπάνιο; Πώς την έχουν δει έτσι οι ανισοροποι που το παίζουν γαμιαδες.

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.217
Πόντοι
441
Ένας λόγος που εγκαταλείψαμε την παραλία ήταν αυτός .και δε σας είπε κανείς να μη πάρετε μάτι αλλά εσείς κοντεψατε να γαμησετε κι εμένα .ευτυχώς αυτή που ανακαλύψαμε είναι πιο ήσυχα τα πράγματα ..
Προκλητικά άρρωστοι είναι.Μην τους δίνεται σημασία.Ο κόσμος πάει να κάνει το μπάνιο του,αυτοί νομίζουν ότι πάνε να γαμησουν .Τόσο κουτοί.

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
414
Πόντοι
21
Πριν την Κινέτα τύπε,αμα γουστάρεις παγωμένα νερά τράβα. Εγώ πλέον σε κάθε βουτιά ρίχνω κι ένα κατούρημα μέσα στην θάλασσα και μάλιστα την τελευταία φορά που πήγα μ έπιασε ένα τρομερό κλανιδι μέσα στο νερό το οποίο εξελίχθηκε σε ρομαντικό χέσιμο :confused::confused::rockon::rockon:. Πολύ ωραία αίσθηση,άδειασα και ξεπλυθηκα άμεσα :confused::confused::2funny::2funny:
Ασε που σου μαζευει..... Γενετε γαριδάκι. Και αυτών που έχουν γαριδάκι αστα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.481
Πόντοι
9.115
Στο Σχοινί σήμερα κατά τις 19:30 είχαμε άγριο γκει ξεκώλιασμα,καράφλας με χοντρό :zfuck::zfuck::confused::confused:, όπως κατεβαίνεις στα δεξιά. Στο αριστερό κομμάτι φουλ γκέι,παίχτηκαν τσιμπουκιες :pipa1:. Κατι ζευγάρια που τσεκαρα ήρθαν απλά για μπάνιο και γυμνισμό, μέχρι εκεί. Μόλις έφυγαν ξεκίνησε το σκληρό γκέι παιχνίδι :confused::confused::rockon::rockon:. Και για ακόμη μια φορά εχεσα μέσα στην θάλασσα, σίγουρα 20εκ. το αποτέλεσμα,τρόμαξα κι εγώ που το είδα :confused::confused::rockon::rockon:

Εγγρ.
18 Ιουλ 2025
Like
118
Πόντοι
0
Στο Σχοινί σήμερα κατά τις 19:30 είχαμε άγριο γκει ξεκώλιασμα,καράφλας με χοντρό :zfuck::zfuck::confused::confused:, όπως κατεβαίνεις στα δεξιά. Στο αριστερό κομμάτι φουλ γκέι,παίχτηκαν τσιμπουκιες :pipa1:. Κατι ζευγάρια που τσεκαρα ήρθαν απλά για μπάνιο και γυμνισμό, μέχρι εκεί. Μόλις έφυγαν ξεκίνησε το σκληρό γκέι παιχνίδι :confused::confused::rockon::rockon:. Και για ακόμη μια φορά εχεσα μέσα στην θάλασσα, σίγουρα 20εκ. το αποτέλεσμα,τρόμαξα κι εγώ που το είδα :confused::confused::rockon::rockon:

Ελάτε καπε την άλλη εβδομάδα αφήστε την κινετα

Kaulotzitzikas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
5
Like
887
Πόντοι
361
Προκλητικά άρρωστοι είναι.Μην τους δίνεται σημασία.Ο κόσμος πάει να κάνει το μπάνιο του,αυτοί νομίζουν ότι πάνε να γαμησουν .Τόσο κουτοί.
Είμαστε ζευγάρι που μας αρέσει το παιχνίδι και οκ επειδή δεν είμαστε ούτε κλεισμένοι σε δωμάτιο κι ούτε σε καμία γυάλα αν τύχει και μας δουν δεν υπάρχει πρόβλημα . Να μας πάρει μάτι ρε παιδί μου κι ας τον παίξει δε μας ενοχλεί. Αλλά για όλα υπάρχει ένα όριο...

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.835
Πόντοι
206

Αφού σου αρέσει να χεζεις στη θάλασσα , φάε κ το σκατο σου , μετά , απλά προσθέσε μια φράουλα πριν το φας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom