Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 783K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Akissssss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.011
Πόντοι
201
Πριν την Κινέτα τύπε,αμα γουστάρεις παγωμένα νερά τράβα. Εγώ πλέον σε κάθε βουτιά ρίχνω κι ένα κατούρημα μέσα στην θάλασσα και μάλιστα την τελευταία φορά που πήγα μ έπιασε ένα τρομερό κλανιδι μέσα στο νερό το οποίο εξελίχθηκε σε ρομαντικό χέσιμο :confused::confused::rockon::rockon:. Πολύ ωραία αίσθηση,άδειασα και ξεπλυθηκα άμεσα :confused::confused::2funny::2funny:
Έλεος ρε φίλε κρατά και τίποτα κρυφό......:vomit:.
Πολλές άχρηστες πληροφορίες δίνεις!

Terrorist_92

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
415
Πόντοι
21
Καυλωμενα ζευγάρια Δευτεριάτικο,παιχνίδι φουλ στο σχοινί με ακομπλεξάριστη ξανθιά μιλφαρα…
Δεξιά όπως κατεβαίνεις ένα ντροπαλό ζευγάρι έδινε πόνο αλλά σταμάτησε όταν είδε 2 δροσερούς να κατεβαίνουν.
Αριστερά η μιλφαρα έδινε μάτι στον κόσμο χωρίς κόμπλεξ και πιο πέρα στο δέντρο ένα ζευγάρι ξένων έπαιζαν κανονικά….

modelo20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
1.159
Πόντοι
201
Καλησπέρα στην παρέα
Καθημερινες λέει τίποτα στην Κινέτα;
Έχει κανα ζευγάρι;
Ευχαριστώ πολύ

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.811
Πόντοι
206

Τα μεγαλύτερα μπάζα της αττικής πάνε στη Κινέτα , κολυμβήθρα με σκατα είναι οι παραλίες εκεί … κόσμος άλιεν ,
Πιο άσχημες γυναίκες δεν έχω δει ξανά στην Ελλάδα πλην Κινέτας

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.447
Πόντοι
9.115
Καυλωμενα ζευγάρια Δευτεριάτικο,παιχνίδι φουλ στο σχοινί με ακομπλεξάριστη ξανθιά μιλφαρα…
Δεξιά όπως κατεβαίνεις ένα ντροπαλό ζευγάρι έδινε πόνο αλλά σταμάτησε όταν είδε 2 δροσερούς να κατεβαίνουν.
Αριστερά η μιλφαρα έδινε μάτι στον κόσμο χωρίς κόμπλεξ και πιο πέρα στο δέντρο ένα ζευγάρι ξένων έπαιζαν κανονικά….
Έλα ρε τύπε,σε λίγο θα μας πει ότι έσκασαν και τίποτα λεσβίες στην παραλία :confused::confused::rockon::rockon:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.179
Πόντοι
446
Τα μεγαλύτερα μπάζα της αττικής πάνε στη Κινέτα , κολυμβήθρα με σκατα είναι οι παραλίες εκεί … κόσμος άλιεν ,
την απαξιωσες την παραλια φιλε

Akissssss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.011
Πόντοι
201
Συγνώμη που θα συμφωνήσω με την παραπάνω άποψη, αλλά έτυχε να πάω στην Κινέτα μόνο και μόνο για να δω τι απίστευτα και ωραία που είναι εκεί όπως λένε κάποιοι....Η αλήθεια είναι ότι όταν πήγα και έκατσα ένιωσα ότι βρισκόμουν σε άλλον πλανήτη.Ως καταγώγιο θα το χαρακτήριζα.... σιχαθηκα την ψυχή μου όταν είδα τι άτομα συχνάζουν εκεί!Όπως τα λέει ο φίλος από πάνω είναι η Κινέτα!!!!!

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
751
Πόντοι
81
Σούπερ σήμερα στο σχοινί αριστερά πρην την καλή καβατζα δύο μωράκια προσεγμένα μάλλον ελεύθερων ηθών και ς γτ όλο και παίζανε μεταξύ τους και όλο και μας έδιναν ματι φύγανε κατά τις πεντε μετά από πολύ ωραίο παιχνίδι μεταξυ τους δεν είχε κόσμο ελάχιστοι δροσεροί μακριά

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.811
Πόντοι
206

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.179
Πόντοι
446

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.447
Πόντοι
9.115
Το Σχοινί σήμερα θύμισε τσονταδικο :confused::confused:, γύφτος σκατοφατσα έσκασε μύτη μπας και βγάλει κάνα χαρτζιλίκι από τους γκέι αλλά έμεινε με το πουλί στο χέρι :jerking::jerking::2funny::2funny:. Φεύγοντας ο γύφτος για λίγο δεν πρόλαβε πουστη χοντρό γερό που έκατσε κοντά μου μπας και γλείψει το καυλι μου :confused::confused::jerking::jerking:,αλλά έμεινε να ανοιγοκλείνει τον κωλο του. Ο αέρας τέλος μας έσπασε τ αρχιδια και μαζί με την παγωμένη θάλασσα με ανάγκασαν να κατουρήσω 4 φορες

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.179
Πόντοι
446
Το Σχοινί σήμερα θύμισε τσονταδικο :confused::confused:, γύφτος σκατοφατσα έσκασε μύτη μπας και βγάλει κάνα χαρτζιλίκι από τους γκέι αλλά έμεινε με το πουλί στο χέρι :jerking::jerking::2funny::2funny:. Φεύγοντας ο γύφτος για λίγο δεν πρόλαβε πουστη χοντρό γερό που έκατσε κοντά μου μπας και γλείψει το καυλι μου :confused::confused::jerking::jerking:,αλλά έμεινε να ανοιγοκλείνει τον κωλο του. Ο αέρας τέλος μας έσπασε τ αρχιδια και μαζί με την παγωμένη θάλασσα με ανάγκασαν να κατουρήσω 4 φορες
ριξε και καμια κουραδα στην θαλασσα να κανει μακροβουτι κανενας και καθως αναδυεται να την φαει στην μαπα

chris75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
1.131
Πόντοι
200
Εσείς οι ματακηδες μην κάθεστε πολύ στον ήλιο.ήσασταν που ήσασταν μαλακές τώρα το κάψατε τελείως. Δυστυχώς κάτι τύποι σαν και εσένα έχεις κάψει ότι καλό μπορεί να έχει εδώ μέσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και το χειρότερο έχετε κάψει και όλα τα μέρη

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.811
Πόντοι
206
Ρε πάτε καλά έκανε τόπλες η κοπέλα μου στη παραλία Κινέτας διότι της χάλασε το κινεζικό μαγιώ το πάνω μέρος το κούμπωμα κ όταν βγήκε έξω είχαν μαζευτεί γύρω στους 6-7 ματακηδες δίπλα από την ομπρέλα μας
Πριν της χαλάσει το μαγιώ δίπλα μας ήταν στα 5 μέτρα μια μόνο ομπρέλα κ μετά μαζεύτηκαν όλοι οι ξέμπαρκοι

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
751
Πόντοι
81
Ρε πάτε καλά έκανε τόπλες η κοπέλα μου στη παραλία Κινέτας διότι της χάλασε το κινεζικό μαγιώ το πάνω μέρος το κούμπωμα κ όταν βγήκε έξω είχαν μαζευτεί γύρω στους 6-7 ματακηδες δίπλα από την ομπρέλα μας
Πριν της χαλάσει το μαγιώ δίπλα μας ήταν στα 5 μέτρα μια μόνο ομπρέλα κ μετά μαζεύτηκαν όλοι οι ξέμπαρκοι
Πότε έγινε αυτό? Σχοινί η ξενοδοχείο

Kaulotzitzikas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
5
Like
880
Πόντοι
361
Ένας λόγος που εγκαταλείψαμε την παραλία ήταν αυτός .και δε σας είπε κανείς να μη πάρετε μάτι αλλά εσείς κοντεψατε να γαμησετε κι εμένα .ευτυχώς αυτή που ανακαλύψαμε είναι πιο ήσυχα τα πράγματα ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom