Darios2131
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2023
- Like
- 762
- Πόντοι
- 80
Κορμαρα, καυλαρα, κρεβατογεμιστρα, από όλες τις τρύπες 

Καλησπέρα σε όλους ,μέχρι τέλος μήνα θα είμαι Αθήνα
Για πολύ γλυψιμοKalispera
Από φάτσα πώς είναι;;;Για ατελείωτα πασαλιμαματα![]()
![]()
Από φάτσα πώς είναι;;;
Το συμπέρασμα αν είναι ωραία ή όχι η γκόμενα το αναφέρει ο φίλτατος omeredi λίγο πριν & είναι το εξής:
Αν έχεις γαμήσει ωραία μουνιά στη ζωή σου δε θα σου αρέσει. Αν παίζεις με μπάζα τότε θα σου φανεί οκ!
Αυτά και όποιος κατάλαβε κατάλαβε..
Όμορφο πρόσωπό, πολύ καυλαΑπό φάτσα πώς είναι;;;
Από προσωπική μου εμπειρία με την κοπέλα είναι άψογη σε όλα της δεν χρειάζεται ανάλυση σε όλα της …! Και θα ξανα βρεθώ μαζί της να περάσουμε μαζί σούπερ ….!Kalispera
Γυναικάρα! Ίσως έχει έρθει η ώρα να επαναλάβω ραντεβού..Για ατελείωτα πασαλιμαματα![]()
![]()
δε γίνεται να μη περάσεις καλά με Πάολα είναι θεμουνο κ γυναικάρα τίμιαΧθεσινή συνάντηση με την κοπέλα! Η Προσωπική μου γνώμη είναι ότι η κοπέλα είναι απίστευτη σε όλα! Ωραίος χαρακτήρας, όμορφη, ωραίο κορμί και τα δίνει όλα για να σε ευχαριστήσει!!!! Αν της φερθείς όμορφα θα στο επιστρέψει δίπλα!
Χθεσινή συνάντηση με τη κοπέλα. Η επικοινωνία εύκολη με 2 3 μνμ στο βαιμπερ. Ήρθε στην ωρα της στο χοτελι. Η κοπέλα είναι μια μελαχρινή οπτασια με ωραία χείλη. Στηθος τουμπανο που μου αρέσει.. παίχτηκαν 2 βαρβατοι γυροι.τα υπόλοιπα τα έχετε πει κι άλλοι.. Εάν φερθειτε ωραια και ευγενικά θα σας το ανταποδώσει στο διπλάσιο..