Διαγραμμένο μέλος 174303
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
Και δεν κάνει ούτε γλωσσόφιλα ;
Καιρο είχαμε....Ένα τηλ
Στης Αγγελικής ζήτησες τηλέφωνο ή ακόμα;Ένα τηλ
Καλη;Στης Αγγελικής ζήτησες τηλέφωνο ή ακόμα;![]()
Κατουρηθηκα πάνω μου δικε μου!!!γειά σας γειά σας είμαι ο νέος Βλάχος που γαμάει την γειτονιά σας >> τρέμετε.....
ΝαιΣταμάτησε;
Δίνει.Και δεν κάνει ούτε γλωσσόφιλα ;
Φίλε, κάνε κάτι με την ορθογραφία σου που βγάζει μάτι και άσε τις μαλακίες και τις μαγκιές του πληκτρολογίου...Ούτε μεγαλοποιώ φίλε μου ούτε τίποτα απο όλα αυτά που γράφεις εσύ και μερική άλλη την απάντηση στην έδωσα σε προσωπικό μήνυμα είτε σου αρέσει είτε όχι στης χοχόνες μου σε γράφω αυτή είναι και άμα σού αρέσει και επειδής από τη βλέπω έχεις να κοιμηθείς δύο μέρες γιατί από τη βλέπω δεν το χωνεύεις ακόμα θα στο πάρω αλλιώς το πράγμα τώρα για να το χωνέψεις
<< γειά σας γειά σας είμαι ο νέος Βλάχος που γαμάει την γειτονιά σας >> τρέμετε.....
Κατουρα και λίγο. Μην γαμας τοσοΟύτε μεγαλοποιώ φίλε μου ούτε τίποτα απο όλα αυτά που γράφεις εσύ και μερική άλλη την απάντηση στην έδωσα σε προσωπικό μήνυμα είτε σου αρέσει είτε όχι στης χοχόνες μου σε γράφω αυτή είναι και άμα σού αρέσει και επειδής από τη βλέπω έχεις να κοιμηθείς δύο μέρες γιατί από τη βλέπω δεν το χωνεύεις ακόμα θα στο πάρω αλλιώς το πράγμα τώρα για να το χωνέψεις
<< γειά σας γειά σας είμαι ο νέος Βλάχος που γαμάει την γειτονιά σας >> τρέμετε.....
Από τη βλέπω σε τσούζει πολύΚατουρα και λίγο. Μην γαμας τοσο
Αερογαμης..Όπως το είπες ακριβώς..γνωστός αερογάμης ο βλάχοςμην τον παίρνετε στα σοβαρά
![]()
για αυτο και φροντισα να αναρτηθουν τα κατορθωματα του στο αναλογο νημα,προκειμενουγνωστός αερογάμης ο βλάχοςμην τον παίρνετε στα σοβαρά
![]()
Δεν αφήνει αλλά αφήνει, βάζει χέρι στη βάση του πέους και εάν τελειώσεις την ώρα της πίπας καταλαβαίνει το σπασμό και το βγάζει από το στόμαΦίλος είσαι σίγουρος ότι τελείωσες στο στόμα της..? Έχω βρεθεί πόσες φορές με την κοπέλα και δεν αφήνει τέτοια.
Ποια σταματησε???? Πριν 3 ημερες πληρες προγραμμα πιπα κωλο εμπλοκη......αλλα τελειωμα προσωπο και στομα δεν ......Σταμάτησε;
Ποια σταματησε???? Πριν 3 ημερες πληρες προγραμμα πιπα κωλο εμπλοκη......αλλα τελειωμα προσωπο και στομα δεν ......
Μόνο σε κάτι βλάχους τα παίρνει στόμα και πρόσωπο.Ποια σταματησε???? Πριν 3 ημερες πληρες προγραμμα πιπα κωλο εμπλοκη......αλλα τελειωμα προσωπο και στομα δεν ......