Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 21.682
- Πόντοι
- 8.296
Μαλακα δεν υπάρχουν μεγαλυτεροι καθυστερημένοι βλάχοι απο τους Μπαοκτζηδες.Ναι τι να κάνουμε τώρα! Ο ΒΙΑΣΤΗΣ σας έκανε την μεγαλύτερη μεταγραφή στην Ελλάδα , με ποσό ρεκόρ από τι ακούγεται 12εκ. + Ποσοστό μεταπώλησης που αγγίζει το 30%!
Μεγάλε ΙΒΑΝ...
Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ!!! ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΈΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
![]()
Ε- Έρχεται .....
Τι να τον κανω το Γεναρη ρε μαλακα...ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΜΠΟΥΤΑΝΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΡΟΧΥΣΩ....
![]()
ΕΚΤΑΚΤΟ: Οριστική συμφωνία ΠΑΟΚ-Σλάβια για Ζαφείρη! | inpaok.com
«Λευκός καπνός» αλλά και αναμονή για να γίνει παίκτης του Δικεφάλου ο Έλληνας μέσοςinpaok.com
![]()
Δεν πειράζει έστω κ έτσι!Τι να τον κανω το Γεναρη ρε μαλακα...
Τωρα τον θελω...
ΟΔεν πειράζει έστω κ έτσι!
Στην τελική ευθεία θα εμφανιστούν τα υπερηχητικά του Ιβαναρου!![]()
Σιγα βρε μλκ λες και πηρατε το μαραντονα,δε μου λες με άτοκες θα τον πάρετε?ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΜΠΟΥΤΑΝΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΡΟΧΥΣΩ....
![]()
ΕΚΤΑΚΤΟ: Οριστική συμφωνία ΠΑΟΚ-Σλάβια για Ζαφείρη! | inpaok.com
«Λευκός καπνός» αλλά και αναμονή για να γίνει παίκτης του Δικεφάλου ο Έλληνας μέσοςinpaok.com
![]()
Δεν πειράζει έστω κ έτσι!
Στην τελική ευθεία θα εμφανιστούν τα υπερηχητικά του Ιβαναρου!![]()
Σκεφτηκες πολλη ωρα για να γραψεις αυτη την ασυναρτησια?καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ ,ισχυρή απαντηση στΙς Υπερδυνάμεις των Αθηνών αλλά η ταύτιση του με την πλέμπα του Κορδελιού της Πολίχνης ,της Νεάπολης κλπ ...απωθεί ρε παιδί μου όσο και να πεις.
Μια μεγάλη ομάδα έχει στόχο να παίζει μόνιμα Ευρώπη , να χάνει να κερδίζει, να παίζει όσο γίνεται καλύτερο ποδόσφαιρο...να πας με τη γυναίκα ...κανα παιδι...άνετος χαλαρός...και γουσταρεις...κι αν νικήσεις ακόμα καλύτερα...Δυστυχώς όσο ακόμα οι ψυχολόγοι θα λένε σε όσους βγήκαν απ τη φυλακή και όσους κόβουν τα ναρκωτικά ,σαν διέξοδο τους το γήπεδο...θα είναι δύσκολα τα πράγματα....
Πάρε κονσέρβες και γαλέτα και περίμενε...όμως μπορεί να έρθει το παιδί πριν την Πρωτοχρονιά.Τον νου σου...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ε ΜΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΜΑΞΙ ΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Ωραία...του χρόνου θα είναι στην Τούμπα.![]()
Ο Ευθύμης Κουλούρης παίρνει μετεγγραφή στη Σαουδική Αραβία έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ
Έτοιμο για μετεγγραφή εμφανίζουν τον Έλληνα επιθετικό τα πολωνικά Μέσαwww.newsit.gr