Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πεναλταρα ε????Να σου πω τα φλοκια μου μπηκαν στα ματια σου και δεν βλεπεις???
γιατί και καλά να ήταν θα παίζανε? όπως με τον ιωνικό?.........τι τραβάμε και εμείς οι βάζελοι :![]()
Εννοια σου εχω και γω τις καβάτζες μου απο εξόφυλλα, οπότε αστο γιατι θα γίνουμε πουτάνα νυχτιάτικα.
Χωρια που θέλω να κλέισω σύντομα για να δω λίγο magic πριν κοιμηθώ.
Μετά τις δηλώσεις για Ριβάλντο, νομίζω ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Σόλιντ...
Καλά ρε μεγάλε τετοια καταντια?Με καμμια νίκη της ομάδας σου δεν μπορείς να χαρείς?Κερδιστε μας ρε συ!!Τι να πω πολυ ξεφτυλα.Α, και τη φθηνή δικαιολογία με το "μπάτζετ" πείτε την αλλού...Ο ΠΑΟ τί μπάτζετ είχε σε σχέση με τον ʼγιαξ, την ʼρσεναλ ή τη Μπαρτσελόνα κτλ. και τους έπαιζε στα ίσα; 'Η το μπάτζετ είχε η Εθνική Ελλάδας σε σχέση με την Ισπανία ή την Πορογαλία ή τη Γαλλία στο Γιούρο;
Και η Ρ. Μαδρίτης που έχει "μπάτζετ" ίσο με αυτό της ΝΑΣΑ και της ΣΙΑ μαζί γιατί έχει να πάρει τίτλο 3 χρόνια;
Πείτε ότι είστε για τον πούτσο επιτέλους..Αν το παραδεχτείτε χωρίς δικαιολογίες και "ναι μεν αλλά" ίσως μπορέσετε και να βελτιωθείτε!