Νέα

Οι κριτικές στο bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 512
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

th0dor1s

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Κριτικές
20
Like
4.528
Πόντοι
2.836
Μισό γιατί νομίζω τα έχουμε μπλέξει. Ο διαχειριστής βλέπει πολλά account από μια ίδια IP. Δεν ξέρει τίποτα άλλο γι’αυτη μην τρελαθούμε. Server logs βλέπει ο άνθρωπος και το σίγουρο γι’αυτον είναι ότι οι διαφορετικοί λογαριασμοί έχουν την ίδια IP. Δηλαδη είτε είναι μέσα από τον ίδιο σπίτι είτε ισως πχ μέσα από τον ίδιο οργανισμο. Οταν κάποιος χρησιμοποιεί VPN δεν έχει προφανώς ίδια IP με κάποιον άλλο. Τι σχέση έχει αυτό που ειπώθηκε; Καμία. Εχει διαφορετική σε κάθε συσκευή και κάποιες φορές αλλάζει ανά τακτά διαστήματα.
Σε κάθε περίπτωση αυτό που είπε ο διαχειριστής (ειδικά αν οι χρόνοι μεταξύ των log-ins είναι κοντινοί μεταξύ τους) είναι αδιαμφισβήτητο και δεν εμπεριέχει κίνδυνο προσωπικών δεδομένων και άλλα τέτοια που υπονοήθηκαν. Μια IP από έναν provider τώρα είναι σε μένα και αν κάνω restart το router μου θα πάρω άλλη και η δική μου κάποια στιγμή θα δοθεί σε κάποιον άλλο.

stdo

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2021
Like
2.540
Πόντοι
2.470
Μισό γιατί νομίζω τα έχουμε μπλέξει. Ο διαχειριστής βλέπει πολλά account από μια ίδια IP. Δεν ξέρει τίποτα άλλο γι’αυτη μην τρελαθούμε. Server logs βλέπει ο άνθρωπος και το σίγουρο γι’αυτον είναι ότι οι διαφορετικοί λογαριασμοί έχουν την ίδια IP. Δηλαδη είτε είναι μέσα από τον ίδιο σπίτι είτε ισως πχ μέσα από τον ίδιο οργανισμο. Οταν κάποιος χρησιμοποιεί VPN δεν έχει προφανώς ίδια IP με κάποιον άλλο. Τι σχέση έχει αυτό που ειπώθηκε; Καμία. Εχει διαφορετική σε κάθε συσκευή και κάποιες φορές αλλάζει ανά τακτά διαστήματα.
Σε κάθε περίπτωση αυτό που είπε ο διαχειριστής (ειδικά αν οι χρόνοι μεταξύ των log-ins είναι κοντινοί μεταξύ τους) είναι αδιαμφισβήτητο και δεν εμπεριέχει κίνδυνο προσωπικών δεδομένων και άλλα τέτοια που υπονοήθηκαν. Μια IP από έναν provider τώρα είναι σε μένα και αν κάνω restart το router μου θα πάρω άλλη και η δική μου κάποια στιγμή θα δοθεί σε κάποιον άλλο.
Αν αυτή την στιγμή έχουμε την ίδια IP και κάνουμε LOGIN με διαφορά πχ 1 λεπτού, ο ένας από τους 2 μας είναι κλώνος;
Τα VPN έχουν μικρό εύρος διαθέσιμων IP οπότε όσοι τα χρησιμοποιούν έχουν μεγάλη πιθανότητα να έχουν την ίδια IP. Επίσης με απασχολεί πως οι admin "αυθαίρετα" είδαν κλώνους λες και δέχτηκαν επίθεση ddos;... πώς κατηγορείς κάποιους χρήστες ότι είναι κλώνοι με βάση μόνο την IP;

stdo

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2021
Like
2.540
Πόντοι
2.470
Εγώ πιστεύω ότι ο admin βιάστηκε να κατηγορήσει χωρίς σημαντικά εποχειρήματα τον bytheway και δεν μου άρεσε και η ειρωνεία του ότι και ο bourgeois89 είναι επίσης κλώνος...
Υπόψη ότι αυτή τη στιγμή είμαι πίσω από vpn άρα και εγώ κλώνος...

BikPenn

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιουλ 2021
Like
1.730
Πόντοι
1.010
Εγώ πιστεύω ότι ο admin βιάστηκε να κατηγορήσει χωρίς σημαντικά εποχειρήματα τον bytheway και δεν μου άρεσε και η ειρωνεία του ότι και ο bourgeois89 είναι επίσης κλώνος...
Δεν είναι το κατάλληλο νήμα για να το σχολιάσουμε. Θα γράψω περισσότερα στο νήμα που πρέπει "αν προλάβω και δεν λογοκριθώ"...
Όμως δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ξαφνικά χτύπησαν κόκκινα λαμπάκια στο κέντρο ελέγχου του bou ότι ο bytheway διατηρούσε πολλά προφίλ! Από την στιγμή που δεν είχε δώσει δικαιώματα με κακή συμπεριφορά εδώ μέσα, μάλλον κάποιος "φίλος - μέλος του bou" ήθελε τον αποκλεισμό του και ενημέρωσε τους διαχειριστές του site... να τεθεί σε παρακολούθηση! Συμφωνώ με τα γραφόμενα σου και για το τεχνικό κομμάτι της ιστορίας, οι κατηγορίες για ίδια IP δεν στέκουν για όσους γνωρίζουν κάποια βασικά πράγματα για τα δίκτυα υπολογιστών.
Είμαι επίσης χρήστης VPN αυτή τη στιγμή!

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.030
Πόντοι
8.355
Δεν είναι το κατάλληλο νήμα για να το σχολιάσουμε. Θα γράψω περισσότερα στο νήμα που πρέπει "αν προλάβω και δεν λογοκριθώ"...
Όμως δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ξαφνικά χτύπησαν κόκκινα λαμπάκια στο κέντρο ελέγχου του bou ότι ο bytheway διατηρούσε πολλά προφίλ! Από την στιγμή που δεν είχε δώσει δικαιώματα με κακή συμπεριφορά εδώ μέσα, μάλλον κάποιος "φίλος - μέλος του bou" ήθελε τον αποκλεισμό του και ενημέρωσε τους διαχειριστές του site... να τεθεί σε παρακολούθηση! Συμφωνώ με τα γραφόμενα σου και για το τεχνικό κομμάτι της ιστορίας, οι κατηγορίες για ίδια IP δεν στέκουν για όσους γνωρίζουν κάποια βασικά πράγματα για τα δίκτυα υπολογιστών.
Είμαι επίσης χρήστης VPN αυτή τη στιγμή!
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Εδώ έχει πέσει καρφωτη από κάποιον στον οποίο ο admin κάνει τα χατίρια...
Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε το πρώτο νημα που συμβαίνει δυστυχώς...

miraculous mandarin

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Κριτικές
38
Like
4.985
Πόντοι
5.391
Οταν κάποιος χρησιμοποιεί VPN δεν έχει προφανώς ίδια IP με κάποιον άλλο.
Δεν είναι ακριβώς έτσι, εξαρτάται πoιό vpn πάροχο έχουν και μέσω ποιού server του είναι συνδεδεμένοι. Θα μπορούσαν να εμφανίζονται με την ίδια ip είτε όντας ταυτόχρονα συνδεδεμένοι, είτε σε συνδέσεις που έχουν γίνει σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Τελευταία τροποποίηση:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
10.376
Πόντοι
17.085
Δεν είναι μόνο οι ίδιες IP. Είναι πολλαπλές ίδιες IP με παρόμοιες κριτικές, πολλές φορές για την ίδια καταχώριση. Εδώ πρέπει να είναι περίπτωση όπως η παρακάτω:

Ανανέωση της λίστας: @eskalipo, @trexviking, @PrinceCarma, @rapidor, @Sikelos, @Ekspermator, @forefuck κι άλλοι λογαριασμοί του ίδιου. Όλες οι κριτικές μεταφέρθηκαν τώρα στο παλιότερό του account @slaviani.

Ακόμα και οι ημερομηνίες εγγραφής δίνουν πληροφορίες για τα «δίκτυα» αυτά. Δε μπορεί όλα να είναι σύμπτωση.

Τελευταία τροποποίηση:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
10.376
Πόντοι
17.085
Δεν ήταν καθόλου ειρωνία.

• Like
Αντιδράσεις: stdo

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
46
Like
34.333
Πόντοι
11.096
Για νά καταλάβω, όταν μπαίνει κάποιος με άλλο λογαριασμό σέ ίδια ip ντε καί καλά είναι κλώνος ;

Δηλαδή φίλος μου που μπαίνει από την δική μου ip στο site λόγους ότι στο σπίτι του δεν μπορεί (παντρεμένος κλπ) που κοιτάει για ραντεβού είναι κλώνος; Ή αν μπαίνουμε σχεδόν ταυτόχρονα στην σελίδα από την ίδια ip πάλι είναι κλώνος ;

Δεν αμφιβάλω ότι όι κλώνοι έχουν πολλαπλασιαστεί καί υπάρχουν.
Όπως δεν είδα νά επεμβαίνει κανείς σέ κάποια νήματα όταν υπάρχουν βαριές κατηγορίες η υβριστικά μυνήματα σέ μέλη.

Ξέρω δεν πρόκειται νά πάρω απάντηση αλλά έτσι για την απορία μου.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
10.376
Πόντοι
17.085
Υπάρχουν και τέτοιες συμπτώσεις λίγες. Δε μιλάμε γι' αυτό εδώ πάντως.

Σβησίματα και ban για βρισιές κλπ. κλπ. γίνονται καθημερινά χωρίς υπερβολή.

Tsouk1

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Αυγ 2024
Κριτικές
10
Like
1.221
Πόντοι
1.010
Υπάρχουν και τέτοιες συμπτώσεις λίγες. Δε μιλάμε γι' αυτό εδώ πάντως.

εγώ πάντως πριν μερικούς μήνες είχα στείλει πμ στον bytheway για να τον ρωτήσω αν τελικά συνάντησε μια κοπέλα και μου είπε ότι δεν την είχε συναντήσει ακόμα γιατί δεν είχε λεφτά. Δε μου φάνηκε καθόλου για προμότορας. Τώρα στο θέμα της ίδιας IP, δε νομίζω να έχει να κάνει με VPN, λογικά μπαίνουν απ' το ίδιο ρούτερ (δηλαδή είναι φίλοι το οποίο ίσως εν μέρη εξηγεί τις παρόμοιες κριτικές)

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.077
Πόντοι
3.846
Επιτρέψτε μου κ. Διαχειριστά να έχω μια αντίθετη άποψη αντιλαμβανόμενος τον όγκο κίνησης που συνοδεύει το έργο σας.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.303
Πόντοι
15.931
Επιτρέψτε μου κ. Διαχειριστά να έχω μια αντίθετη άποψη αντιλαμβανόμενος τον όγκο κίνησης που συνοδεύει το έργο σας.
οι γαμομανες πανε συννεφο ..απο την αλλη ο κλωνος αν ηταν καλο παιδι σε εισαγωγικα και προσαρμοζονταν με τους υπολοιπους χωρις να βριζει και να κανει διαφορα κατ εμενα δεν ενοχλει

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.544
Πόντοι
46.423
Λίγο καθάρισμα δεν βλάπτει ...

:cheesy:

cleaning dusting GIF

kav69

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
53
Like
24.690
Πόντοι
11.465
Εγω αναρωτιέμαι γιατι΄κάποιος να εχει πολλαπλα accounts εαν δεν έχει δόλιους σκοπούς?

Εγω γιατι εχω τον ίδιο λογαριασμό 17 χρόνια τώρα.
σωστός είμαστε από τους πολύ παλιούς εδώ και τα ματάκια μας έχουν δεί πολλά

stdo

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2021
Like
2.540
Πόντοι
2.470
Δεν είναι μόνο οι ίδιες IP. Είναι πολλαπλές ίδιες IP με παρόμοιες κριτικές, πολλές φορές για την ίδια καταχώριση. Εδώ πρέπει να είναι περίπτωση όπως η παρακάτω:

Ακόμα και οι ημερομηνίες εγγραφής δίνουν πληροφορίες για τα «δίκτυα» αυτά. Δε μπορεί όλα να είναι σύμπτωση.
Κατά αρχήν καλά έκανες και μετέφερες τα σχετικά με το θέμα (διαγραφή του bytheway) μηνύματα εδώ για να μην παρενοχλούμε τα άλλα νήματα με τις παρεμβάσεις μας. Εξακολουθώ να πιστεύω λόγω των τεχνικών μου γνώσεων ότι έκανες / κάνατε στη καλύτερη περίπτωση λάθος ή υπερβολικό ζήλο και στη κλασσική περίπτωση ότι "παρασυρθήκατε" από δήθεν αξιοσέβαστο μέλος ( το τονίζει και ο bikpenn και άλλα μέλη πιο πριν).
Ξέρω ότι από εγωισμό και μόνο δεν θα παραδεχτείς το λάθος σου και δεν θα επανορθώσεις.
Που οδηγεί όμως αυτό; Θα έχει δυσμενείς οικονομικές συνέπειες για το site; Όχι καμμιά! Και έτσι και αλλιώς το θέμα θα ξεχαστεί γρήγορα...

Όμως ήδη ο Firerider από τα πιο αξιόπιστα μέλη του bou δήλωσε ότι αποχωρεί γιατί η παρακολούθηση των IP παραβιάζει την ανωνυμία και το απόρρητο, πόσο μάλλον όταν δεν κρίνεται η ακεραιότητα του site από τις προηγούμενες ενέργειες αν είναι κακόβουλες. Και θα οδηγήσει και σε άλλες αποχωρήσεις και θα κυριαρχήσουν οι κατσιαπλιάδες και οι κανίβαλοι εδώ μέσα...
Επίσης για την ιστορία, ποια άλλα profiles χρησιμοποιούσε ο bytheway για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα; Γιατί μιλάς υποθετικά "...Εδώ πρέπει να είναι περίπτωση όπως η παρακάτω:..." ότι ακριβώς δηλώνουν και οι μπάτσοι σαν μάρτυρες κατηγορίας στα δικαστήρια! Κάνε ένα κόπο και φανέρωσε τα στοιχεία που έχεις.

Stdo - Σταθερά χρήστης του vpn

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom