th0dor1s
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 20
- Like
- 4.528
- Πόντοι
- 2.836
Μισό γιατί νομίζω τα έχουμε μπλέξει. Ο διαχειριστής βλέπει πολλά account από μια ίδια IP. Δεν ξέρει τίποτα άλλο γι’αυτη μην τρελαθούμε. Server logs βλέπει ο άνθρωπος και το σίγουρο γι’αυτον είναι ότι οι διαφορετικοί λογαριασμοί έχουν την ίδια IP. Δηλαδη είτε είναι μέσα από τον ίδιο σπίτι είτε ισως πχ μέσα από τον ίδιο οργανισμο. Οταν κάποιος χρησιμοποιεί VPN δεν έχει προφανώς ίδια IP με κάποιον άλλο. Τι σχέση έχει αυτό που ειπώθηκε; Καμία. Εχει διαφορετική σε κάθε συσκευή και κάποιες φορές αλλάζει ανά τακτά διαστήματα.
Σε κάθε περίπτωση αυτό που είπε ο διαχειριστής (ειδικά αν οι χρόνοι μεταξύ των log-ins είναι κοντινοί μεταξύ τους) είναι αδιαμφισβήτητο και δεν εμπεριέχει κίνδυνο προσωπικών δεδομένων και άλλα τέτοια που υπονοήθηκαν. Μια IP από έναν provider τώρα είναι σε μένα και αν κάνω restart το router μου θα πάρω άλλη και η δική μου κάποια στιγμή θα δοθεί σε κάποιον άλλο.
Σε κάθε περίπτωση αυτό που είπε ο διαχειριστής (ειδικά αν οι χρόνοι μεταξύ των log-ins είναι κοντινοί μεταξύ τους) είναι αδιαμφισβήτητο και δεν εμπεριέχει κίνδυνο προσωπικών δεδομένων και άλλα τέτοια που υπονοήθηκαν. Μια IP από έναν provider τώρα είναι σε μένα και αν κάνω restart το router μου θα πάρω άλλη και η δική μου κάποια στιγμή θα δοθεί σε κάποιον άλλο.