Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.499
Πόντοι
206
Όπως τα λέει ο Αρειανός. Η συγκεκριμένη δεν είναι καμιά τυχάρπαστη, είναι από τα ονόματα που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους σε αυτό που τέλος πάντων λέγεται bdsm εν Ελλάδι. Δεν είναι μικρή, αλλά σίγουρα έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος, απ' αυτά τα call girls για τα οποία ρωτάτε που κρατάνε ένα μαστίγιο και αναμένουν τα πελατάκια.
Υπάρχει τρόπος επικοινωνίας?

kostas1312

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
87
Πόντοι
0
καλημερα!! κριτικη καποιος για natalia basakou???????????

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
201
Πόντοι
1
Καλησπέρα!!! Από αύριο και μέχρι τις 16 Μαΐου η Dama Vida θα βρίσκεται στην Αθήνα!!!

Jxt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2022
Κριτικές
1
Like
715
Πόντοι
341
Καλησπέρα!!! Από αύριο και μέχρι τις 16 Μαΐου η Dama Vida θα βρίσκεται στην Αθήνα!!!

Screenshot_3.jpg

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
468
Πόντοι
21
Μουνιά τηνΈρρικα θα τη σέβεστε, γιατί είναι ζωντανός θρύλος .
Και τα χρόνια μπορεί να περνάνε, αλλά και η μπογιά της πάντα θα περνάει επίσης και πάντα θα έχει το κοινό της που θα την προσκυνάει.
Και όσες αφέντρες την φθονούν και την κακολογούν, στην πραγματικότητα την γουστάρουν.
Την προσκυνάμε στην Σαλλονίκη και το κλειδί της πόλης της έχουμε δώσει, έρχεται να με στραπάρει και να με κάνει ότι θέλει,ερίκα και πάσης Ελλάδος

Giannis_gn

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, πρωτάρης εδώ, σκέφτομαι να κάνω για πρώτη φορά session με την κυρία Όλγα (lite πράγματα, facesitting κτλ). Έχετε καμία πρόσφατη εμπειρία/κριτική?
Επίσης περίπου που είναι ο χώρος της και πόσο είναι το κόστος συνεδρίας?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
224
Πόντοι
21
Καλησπέρα,Επιτέλους επισκέφτηκα ξανά την Έρικα στην Θεσσαλονίκη.Περασα καταπληκτικά!!Έκανα ένα ταξιδακι από Ιωάννινα Θεσσαλονίκη αλλά άξιζε!!!πέρασα καταπληκτικά,έκανα αυτά που μου αρέσουν λ,η Έρικα πανέμορφη και πεντακάθαρη!!Πέρασα καταπληκτικά!!! Είναι τυχεροί οι Αθηναίοι!!!Μετά από καιρό πέρασα Καταπληκτικά ως συνήθως με την Έρικα και την ευχαριστώ για όλα όσα μου έκανε!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
507
Πόντοι
21
Έχει πάει κάποιος σ αυτό το Domina party με Αλεξάνδρα να μας πει τι είναι ;

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
468
Πόντοι
21
Απορώ τι γούστο έχουν μερικοί...αυτή η Έρρικα μου θυμίζει την γιαγιά μου.η Θεανώ είναι μουναρα.δεν υπάρχει

Ναι....πανέμορφη η θείτσα
Την Θεανώ δεν την ξέρω την ερίκα την ξέρω γαμεί πολύ καλά και γλύφω παντού και με αρέσει τώρα που έχει πάρει καλά, χτες πήγα στο ίδιο σπίτι με τους καθρέφτες

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
468
Πόντοι
21
Καλησπέρα,Επιτέλους επισκέφτηκα ξανά την Έρικα στην Θεσσαλονίκη.Περασα καταπληκτικά!!Έκανα ένα ταξιδακι από Ιωάννινα Θεσσαλονίκη αλλά άξιζε!!!πέρασα καταπληκτικά,έκανα αυτά που μου αρέσουν λ,η Έρικα πανέμορφη και πεντακάθαρη!!Πέρασα καταπληκτικά!!! Είναι τυχεροί οι Αθηναίοι!!!Μετά από καιρό πέρασα Καταπληκτικά ως συνήθως με την Έρικα και την ευχαριστώ για όλα όσα μου έκανε!!!
Πάω κάθε φορά που έρχεται Σαλονίκη και όταν ήταν κοκκάλι τώρα έχει πάρει κιλά και ξέρει βδσμ

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
224
Πόντοι
21
Την Θεανώ δεν την ξέρω την ερίκα την ξέρω γαμεί πολύ καλά και γλύφω παντού και με αρέσει τώρα που έχει πάρει καλά, χτες πήγα στο ίδιο σπίτι με τους κα

Ναι....πανέμορφη η θείτσα
Για Τα Δικά Μου Γούστα Είναι Παρά Πολύ Καλή Και Παρά Πολύ Όμορφη!!Ο Καθένας Με Τα Γούστα Του!!!Και Περνάω Καλά Μαζί Της!!!

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
522
Πόντοι
81
Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το κόλλημα που έχουν φάει όλοι με την Έρικα.Ειχα κάνει πριν μερικούς μήνες σεσσιον και μπορώ να πω ότι το ποσό κατέχει το bdsm ,την υποταγή και το εγκεφαλικό παιχνίδι δεν το βρίσκεις εύκολα πλέον. Ναι τα έχει τα χρονακια της αλλά δεν συγκρίνεται με άλλη και κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητα στις υπηρεσίες της.Καλη συνέχεια σε όλους και ολες!

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.156
Απορώ τι γούστο έχουν μερικοί...αυτή η Έρρικα μου θυμίζει την γιαγιά μου.η Θεανώ είναι μουναρα.δεν υπάρχει σύγκριση έλεος.

Από την στιγμή που ξέρεις εμένα, κανονικά θα έπρεπε να έχεις μπει στην διαδικασία να θέλεις να κάνουμε διπλό... Πίστεψε με θα το θυμάσαι σε όλη σου την ζωή....

Καλή Κυριακή εύχομαι

CUCKOLDFOREVER

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
30
Πόντοι
0
καλησπέρα!
Υπάρχει κάποια υπόδειξη/προτίμηση για κάποια κυρία που είναι έμπειρη και γνωρίζει από cuckold roleplay και humiliation?
Δεν μιλάω για gay καταστάσεις και στραπον.
Ευχαριστώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom