Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
385
Πόντοι
21
Απορώ τι γούστο έχουν μερικοί...αυτή η Έρρικα μου θυμίζει την γιαγιά μου.η Θεανώ είναι μουναρα.δεν υπάρχει σύγκριση έλεος.
Δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά όσο γιαγιά είναι η Έρικα, άλλο τόσο είναι κι η Θεανώ, μαζί πηγαίνανε σχολείο η θρυλική τάξη, του 197... , μια ηλικία είναι κι οι δύο. Όμορφες γυναίκες αμφότερες, και παρά το χρόνακια τους διατηρούνται πολύ καλά. Βεβαίως αν θες αυταρχικό πας Έρικα, και αν θες 'αισθησιακό', πας Θεανώ. Εγώ γι' αυταρχικό είχα κλείσει Θεανώ, κι κατέληξα να ρίχνω τα γαμήσια της ζωής μου, μόνο που το γαμήσι το έχω και τζάμπα ακόμα. Αν λοιπόν θες νιάτα και διαστροφή να πας στην εγγονή των ανωτέρω την Ίσιδα σε ντούο με Ερικα και τρελό σενάριο γιαγιά - εγγονή , αλλά εκεί δεν έχει στοργή και προδέρμ..

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Την Κυρία Έρικα την είχα συναντήσει και πέρυσι. Στο σέσσιον μαζί της πήρα ακριβώς αυτό που ζητάει κάποιος που συναντάει μια αυθεντική Αφέντρα. Old school, γνήσιο αυταρχικό, με mind game, γεμάτο πρόγραμμα και μεγάλη ποικιλία από παιγνίδια. Ξέρει άψογα την δουλειά της. Δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται μια από τις πιο συμβολικές παρουσίες του χώρου.

Δεν συναντάς ένα μοντέλο από εμφάνιση, σίγουρα υπάρχουν και πιο όμορφες και μοντελέ αφέντρες στον χώρο. Συναντάς όμως μια περιποιημένη, εμφανίσιμη και καλλίγραμμη γυναίκα. Πεντακάθαρη και μοσχομυριστή. Προσέχει τον εαυτό της, με περιποιημένα άκρα και απαλό και μυρωδάτο δέρμα.

Την είχα συναντήσει και παλιότερα. Και τις δύο φορές έμεινα απόλυτα γεμάτος από τις συναντήσεις μας. Για όποιον ζητάει γνήσια bdsm εμπειρία χωρίς πίεση χρόνου, χωρίς πολλά "δεν" και επιπλέον χρεώσεις για τα αυτονόητα(!!!) από μένα είναι ΝΑΙ.

ΥΓ Αρχίζουν και λιγοστεύουν αισθητά οι αφέντρες που χαίρονται τις συναντήσεις και τις χαιρόμαστε και εμείς μαζί τους. Τα περισσότερα new entries...Απλά μένουν στο new. Όχι όλα αλλά τα περισσότερα.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
964
Πόντοι
86
Την Κυρία Έρικα την είχα συναντήσει και πέρυσι. Στο σέσσιον μαζί της πήρα ακριβώς αυτό που ζητάει κάποιος που συναντάει μια αυθεντική Αφέντρα. Old school, γνήσιο αυταρχικό, με mind game, γεμάτο πρόγραμμα και μεγάλη ποικιλία από παιγνίδια. Ξέρει άψογα την δουλειά της. Δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται μια από τις πιο συμβολικές παρουσίες του χώρου.

Δεν συναντάς ένα μοντέλο από εμφάνιση, σίγουρα υπάρχουν και πιο όμορφες και μοντελέ αφέντρες στον χώρο. Συναντάς όμως μια περιποιημένη, εμφανίσιμη και καλλίγραμμη γυναίκα. Πεντακάθαρη και μοσχομυριστή. Προσέχει τον εαυτό της, με περιποιημένα άκρα και απαλό και μυρωδάτο δέρμα.

Την είχα συναντήσει και παλιότερα. Και τις δύο φορές έμεινα απόλυτα γεμάτος από τις συναντήσεις μας. Για όποιον ζητάει γνήσια bdsm εμπειρία χωρίς πίεση χρόνου, χωρίς πολλά "δεν" και επιπλέον χρεώσεις για τα αυτονόητα(!!!) από μένα είναι ΝΑΙ.

ΥΓ Αρχίζουν και λιγοστεύουν αισθητά οι αφέντρες που χαίρονται τις συναντήσεις και τις χαιρόμαστε και εμείς μαζί τους. Τα περισσότερα new entries...Απλά μένουν στο new. Όχι όλα αλλά τα περισσότερα.

Δεν ειναι ακριβως New Entries αυτές που εμφανίζονται σαν τα μανιτάρια στο instagram μαλλον New Passing By με προοπτική για σύντομο bye bye ....

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
21
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι το 2026 υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θεωρούν πως η ηλικία μιας γυναίκας είναι θέμα προς σχολιασμό, κριτική ή χλευασμό. Αντί να ασχολούμαστε με το έργο, την προσωπικότητα, τις απόψεις ή τα επιτεύγματά της, κάποιοι επιλέγουν να μετρούν χρόνια. Η ηλικία δεν είναι ούτε προσόν ούτε ελάττωμα, είναι απλώς ένα στοιχείο της ζωής. Η εμμονή με αυτήν λέει περισσότερα για εκείνους που τη σχολιάζουν παρά για τη γυναίκα που στοχοποιούν. Ίσως ήρθε η ώρα να εξελιχθεί η δημόσια συζήτηση και να αφήσουμε πίσω νοοτροπίες που θα έπρεπε να έχουν ξεπεραστεί εδώ και δεκαετίες.Όταν το μόνο που βρίσκει κάποιος να σχολιάσει για μια επιτυχημένη γυναίκα είναι η ηλικία της, δεν εκθέτει εκείνη, εκθέτει τον εαυτό του. Η αξία ενός ανθρώπου δεν μετριέται σε χρόνια, αλλά σε χαρακτήρα, πράξεις και προσφορά. Όσοι επιμένουν να κρίνουν γυναίκες με βάση την ηλικία τους, απλώς αποδεικνύουν πόσο φτωχά επιχειρήματα διαθέτουν.
Ποιος το έργο και ποια προσωπικότητα και ποια τα επιτεύγματα της συγκεκριμένης?δε θέλω να φανώ κακός και δε θα πω αλλά .όλοι ξέρουν λογικά δε χρειάζεται να πω.και δεν μίλησα για την ηλικία αλλά για την εμφάνιση.και με τη Θεανώ μπορεί να ναι συνομιλικες όπως είπε ένας φίλος αλλά οκ καμία σχέση.και πάλι θα πω γούστα είναι αυτά.

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
21
Από την στιγμή που ξέρεις εμένα, κανονικά θα έπρεπε να έχεις μπει στην διαδικασία να θέλεις να κάνουμε διπλό... Πίστεψε με θα το θυμάσαι σε όλη σου την ζωή....

Καλή Κυριακή εύχομαι
Για σένα έχω να πω τα καλύτερα γιατί είσαι πολύ καλό Τυπακι και ντόμπρα κτλ.αλλα σε θέμα ομορφιάς αν μου λέγανε να συγκρίνω παλι την Θεανώ θα λεγα αντικειμενικά. Καλή κυριακη επίσης.

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.156
Ποιος το έργο και ποια προσωπικότητα και ποια τα επιτεύγματα της συγκεκριμένης?δε θέλω να φανώ κακός και δε θα πω αλλά .όλοι ξέρουν λογικά δε χρειάζεται να πω.και δεν μίλησα για την ηλικία αλλά για την εμφάνιση.και με τη Θεανώ μπορεί να ναι συνομιλικες όπως είπε ένας φίλος αλλά οκ καμία σχέση.και πάλι θα πω γούστα είναι αυτά.

Να μου πεις τότε τα επιτεύγματα και το έργο της θεανους γιατί εμείς άλλα ξέρουμε

cornes

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
70
Πόντοι
0
Καλημέρα! Μου φαίνεται αδιανόητο ότι η Έρικα και η Θεανώ έχουν την ίδια ηλικία. Τώρα να μικροδείχνει τόσο η Θεανώ και να μεγαλοδείχνει τόσο η Έρικα και τελικά να είναι συνομήλικες; Εξαιρετικά απίθανο. Ληξίαρχος δεν είμαι, λέω τι είδα όταν τις συνάντησα.

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.156
Καλημέρα! Μου φαίνεται αδιανόητο ότι η Έρικα και η Θεανώ έχουν την ίδια ηλικία. Τώρα να μικροδείχνει τόσο η Θεανώ και να μεγαλοδείχνει τόσο η Έρικα και τελικά να είναι συνομήλικες; Εξαιρετικά απίθανο. Ληξίαρχος δεν είμαι, λέω τι είδα όταν τις συνάντησα.

Να ζητήσεις ταυτότητα... αλλιώς αστο

Τελευταία τροποποίηση:

cornes

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
70
Πόντοι
0
Το φόρουμ είναι για ενημέρωση, για να ανταλλάσσουμε πληροφορίες.
Οπότε με κάθε σεβασμό δεν το αφήνω. Είναι για να κάνουμε σχόλια για την εμφάνιση, την ηλικία, τη συμπεριφορά των επαγγελματιών που επισκεπτόμαστε.
Οπότε θα γίνονται σχόλια (αρνητικά και θετικά) και θα λέμε και εκτίμηση για ηλικίες, χωρίς να έχουμε πρόσβαση σε ταυτότητες η ληξιαρχείο.
Και στο κάτω κάτω μπορεί κάποιοι να γουστάρουν και μεγαλύτερες.

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
479
Πόντοι
21
Και όμως τις έχω δει και τις δύο,η Έρικα είναι αυθεντική Αφέντρα για πιο σκληρά η Θεανώ παρέχει άλλες υπηρεσίες ,σεξ η έρικα δεν κάνει αλλά στράπ και φίστινκ

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.156
Και όμως τις έχω δει και τις δύο,η Έρικα είναι αυθεντική Αφέντρα για πιο σκληρά η Θεανώ παρέχει άλλες υπηρεσίες ,σεξ η έρικα δεν κάνει αλλά στράπ και φίστινκ

Εύχομαι να βγουν και τα υπόλοιπα προφίλ να γράψουν ότι η μπεμπεκα Θεανώ δεν κάνει αυταρχικό...

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
479
Πόντοι
21
Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το κόλλημα που έχουν φάει όλοι με την Έρικα.Ειχα κάνει πριν μερικούς μήνες σεσσιον και μπορώ να πω ότι το ποσό κατέχει το bdsm ,την υποταγή και το εγκεφαλικό παιχνίδι δεν το βρίσκεις εύκολα πλέον. Ναι τα έχει τα χρονακια της αλλά δεν συγκρίνεται με άλλη και κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητα στις υπηρεσίες της.Καλη συνέχεια σε όλους και ολες!
Πάω χρόνια στην Έρικα και δεν την αλλάζω με τίποτα

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
468
Πόντοι
21
Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το κόλλημα που έχουν φάει όλοι με την Έρικα.Ειχα κάνει πριν μερικούς μήνες σεσσιον και μπορώ να πω ότι το ποσό κατέχει το bdsm ,την υποταγή και το εγκεφαλικό παιχνίδι δεν το βρίσκεις εύκολα πλέον. Ναι τα έχει τα χρονακια της αλλά δεν συγκρίνεται με άλλη και κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητα στις υπηρεσίες της.Καλη συνέχεια σε όλους και ολες!
Ναι ξέρει βδσμ, μπεσαλου γυναίκα πήγα και αν προλάβω θα ξαναπάω

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
766
Πόντοι
386
Λογικά εδω ειναι το κατάλληλο νήμα για ερώτηση. Η Αναστασία Βαρωνη που βρίσκεται? Τελευταία νέα της πριν από πάνω απο έναν χρόνο ήταν σε νοσοκομείο. Περνάγαμε ωραία, αλλα το τηλέφωνο δεν λειτουργεί πια. Ξέρει κάποιος?

Zohs91

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2019
Like
26
Πόντοι
0
Η Θεανώ κάνει και κανονικό σεξ η μόνο αυταρχικό;είχα πάει 1-2 φορές αλλά δεν μου είπε κάτι τέτοιο ή να μου δείξει κάποια πρόφαση για σεξ πάντως συζητήσιμη κοπέλα και καθαρή,θα ήθελα πάντως να την πάρω αλλά πιστεύω απίθανο πράγμα

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
574
Πόντοι
81
Η Θεανώ κάνει και κανονικό σεξ η μόνο αυταρχικό;είχα πάει 1-2 φορές αλλά δεν μου είπε κάτι τέτοιο ή να μου δείξει κάποια πρόφαση για σεξ πάντως συζητήσιμη κοπέλα και καθαρή,θα ήθελα πάντως να την πάρω αλλά πιστεύω απίθανο πράγμα
Αμα ηξερες πόσο κόσμο κερδίζει η Θεανώ με όλα αυτά που γράφονται εδώ . Ολοι πάνε με αυτή την προοπτική και στο τέλος μένουν με την προοπτική

Zohs91

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2019
Like
26
Πόντοι
0
Αμα ηξερες πόσο κόσμο κερδίζει η Θεανώ με όλα αυτά που γράφονται εδώ . Ολοι πάνε με αυτή την προοπτική και στο τέλος μένουν με την προοπτική
Κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση διάβασα τα σχόλια για αυτό ρώτησα

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.536
Πόντοι
206
Πολλες εμπειριες δεν εχω. 2 -3 με κατι γιαγιαδες των 50 ως 70 ευρω που τα εκλαψα. Μια φορα με Αρτεμις την Κυπρια που πλεον ερχετε σπανια Ελλαδα. Τον Γεναρη συναντησα την κυρια Ερικα. Πηγα ολο προσδοκιες αλλα δεν..... Μου φανηκε οτι εκανε αγγαρεια, σαν να βαριοταν. Ισως δεν ταιριαξαμε, ισως να φταιει οτι πηγα αργα, δεν ξερω. Γαμαει καλα, αλλα το εχασε στο εγγεφαλικο παιχνιδι.
Παντως ειναι ομορφη γυναικα, αν κι εχει περασει τα 50.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.906
Πόντοι
206
Ότι μπορεί να έκανε σεξ με κάποιον δεν σημαίνει ότι θα κάνει και με κάποιον άλλο.

oxloso

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Η Άρτεμις αξίζει γενικά; Σκέφτομαι για ένα σεσσιον facesitting headscissor μιας και είναι Ελλάδα τώρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom