Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
884
Πόντοι
86
Δεν καταλαβαίνω για ποιο λογο να θέλετε να γσμησετε την Θεανώ. Αν θέλετε σεξ πάτε σε αυτές που το προσφέρουν. Στη Θεανώ πας για κάτι διαφορετικό. Ασε που δεν την κόβω να ειναι καλή στο σεξ

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
479
Πόντοι
21
Εδώ είναι forum για ανταλλαγή απόψεων, όχι για ξεκατίνιασμα. Το ότι σε κάποιον δεν αρέσει η μια αφεντρα και αρέσει η άλλη δεν θα έπρεπε να αποτελει πρόβλημα. Όπως μας αρέσει κάποια και γράφουμε καλά λόγια έτσι μπορούμε να γράψουμε για κάποια που δεν μας αρέσει. Φάουλ το θείτσα που ειπώθηκε αλλά μεγαλύτερο φάουλ η χρήση

Ότι μπορεί να έκανε σεξ με κάποιον δεν σημαίνει ότι θα κάνει και με κάποιον άλλο.
Κάνει με τους περισσότερους

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
479
Πόντοι
21
Δεν καταλαβαίνω για ποιο λογο να θέλετε να γσμησετε την Θεανώ. Αν θέλετε σεξ πάτε σε αυτές που το προσφέρουν. Στη Θεανώ πας για κάτι διαφορετικό. Ασε που δεν την κόβω να ειναι καλή στο σεξ
Επειδή της αρέσει δεν είναι κατακριτέο ,ποτέ δεν πήγα σε αφέντρα για να κάνω σεξ ,έχω την κοπέλα μου πάω μόνο σε αφέντρες που μου μου προσφέρουν αυτό που έγραψες το διαφορετικό

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.306
Πόντοι
446
Πάντως, στο εξωτερικό δεν είναι τόσο σπάνιο όσο νομίζει ο κόσμος να πηδηχτεί η Αφέντρα με τον υποτακτικό. Και προσωπικά δε θεωρώ πως στερεί κάτι από την εξουσία Της.

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
574
Πόντοι
81
Κάνει με τους περισσότερους
Και άλλος promoter της Θεανως :grin: Εσένα στο έχει πει η ίδια ή το εχες διαβάσει εδω ; Εγω το ξαναλέω με αυτά που γράφονται εδώ κερδίζει κόσμο αβέρτα

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
479
Πόντοι
21
Και άλλος promoter της Θεανως :grin: Εσένα στο έχει πει η ίδια ή το εχες διαβάσει εδω ; Εγω το ξαναλέω με αυτά που γράφονται εδώ κερδίζει κόσμο αβέρτα
Συμφωνώ και δεν είναι κατακριτέο οι περισσότερες κάνουν ,της αρέσει και καλά κάνει

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
479
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά! Έχουμε κάποιο νέο από την Άρτεμις; Θέλω πολύ να τη δω για πρώτη εμπειρία στο αντικείμενο αλλά γενικά στις αγγελίες της φαίνεται ότι είναι Γερμανία... Ξέρουμε εάν θα έρθει πίσω;
Έχει επιστρέψει είναι Αθήνα για λίγες μέρες

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
479
Πόντοι
21
Λογικά εδω ειναι το κατάλληλο νήμα για ερώτηση. Η Αναστασία Βαρωνη που βρίσκεται? Τελευταία νέα της πριν από πάνω απο έναν χρόνο ήταν σε νοσοκομείο. Περνάγαμε ωραία, αλλα το τηλέφωνο δεν λειτουργεί πια. Ξέρει κάποιος?
Έχει σταματήσει η Βαρώνη

Zohs91

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2019
Like
26
Πόντοι
0
Η Άρτεμις αξίζει γενικά; Σκέφτομαι για ένα σεσσιον facesitting headscissor μιας και είναι Ελλάδα τώρα
Έχω πάει Θεσσαλονίκη μια φορά νορμαλ θα έλεγα από εμφάνιση δεν τρελάθηκα ,δεν θα ξανά πήγαινα πάντως .σαν χαρακτήρας καλή μέχρι εκεί πάρα πέρα δεν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom