Δεν καταλαβαίνω για ποιο λογο να θέλετε να γσμησετε την Θεανώ. Αν θέλετε σεξ πάτε σε αυτές που το προσφέρουν. Στη Θεανώ πας για κάτι διαφορετικό. Ασε που δεν την κόβω να ειναι καλή στο σεξ
Εδώ είναι forum για ανταλλαγή απόψεων, όχι για ξεκατίνιασμα. Το ότι σε κάποιον δεν αρέσει η μια αφεντρα και αρέσει η άλλη δεν θα έπρεπε να αποτελει πρόβλημα. Όπως μας αρέσει κάποια και γράφουμε καλά λόγια έτσι μπορούμε να γράψουμε για κάποια που δεν μας αρέσει. Φάουλ το θείτσα που ειπώθηκε αλλά μεγαλύτερο φάουλ η χρήση
Δεν καταλαβαίνω για ποιο λογο να θέλετε να γσμησετε την Θεανώ. Αν θέλετε σεξ πάτε σε αυτές που το προσφέρουν. Στη Θεανώ πας για κάτι διαφορετικό. Ασε που δεν την κόβω να ειναι καλή στο σεξ
Επειδή της αρέσει δεν είναι κατακριτέο ,ποτέ δεν πήγα σε αφέντρα για να κάνω σεξ ,έχω την κοπέλα μου πάω μόνο σε αφέντρες που μου μου προσφέρουν αυτό που έγραψες το διαφορετικό
Πάντως, στο εξωτερικό δεν είναι τόσο σπάνιο όσο νομίζει ο κόσμος να πηδηχτεί η Αφέντρα με τον υποτακτικό. Και προσωπικά δε θεωρώ πως στερεί κάτι από την εξουσία Της.
Καλησπέρα παιδιά! Έχουμε κάποιο νέο από την Άρτεμις; Θέλω πολύ να τη δω για πρώτη εμπειρία στο αντικείμενο αλλά γενικά στις αγγελίες της φαίνεται ότι είναι Γερμανία... Ξέρουμε εάν θα έρθει πίσω;
Λογικά εδω ειναι το κατάλληλο νήμα για ερώτηση. Η Αναστασία Βαρωνη που βρίσκεται? Τελευταία νέα της πριν από πάνω απο έναν χρόνο ήταν σε νοσοκομείο. Περνάγαμε ωραία, αλλα το τηλέφωνο δεν λειτουργεί πια. Ξέρει κάποιος?